![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
azi m`am uitat la TV la emisiunea aia Tuning SHOW era un audi a3 tunat..si zice`a prezentatoru..aceasta masina are 150 cp (parca)si cu bara spate/fata praguri si jante pe 19" de RS a adus`o la 200 cp :)):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deci punetiva bari si praguri si jante cat mai mari ca v`a dau CP :rolleyes2 :lol: :lol: |
esti copac...era vorba de cip..te`ai uitat in reprize
|
Nu mai misca nimeni nimic pe aici, am si eu o intrebare.. Sambata pot sa vin daca vin pe picioare sau nu mai are rost ? am vazut ca s-au iscat niste certuri care sunt pietoni si care nu..si nu am chef sa imi spuna cineva ceva acolo :)..deci spuneti de acum.
P.S. are cineva un DVD RW care scrie si pe dvd-uri Dual Layer ? (trebuie sa scrie pe el..sub sigla aceea cu RW...DVD+R DL) |
crek am eu...momentan n-am calcu in casa... da mai mult ca sigur e dl...te pot ajuta?
|
pai..am nevoie sa imi fac niste jocuri pentru xbox..care citeste doar DL-uri si DVD Rw-ul meu nu scrie si pe DL-uri. Daca poti sa mi-l imprumuti :)..desi nu prea cred :)
|
Quote:
|
nu stiu daca scrie pe DL-uri Aaronele
|
Quote:
Are ce zici tu;) |
A, daca esti sigur ca scrie asa e perfect, mersi. Petru..nu mai e nevoie, oricum iti multumesc ca te-ai oferit
|
Quote:
|
daca sunt binevenit..vin sambata sigur si cred ca saptamana asta vin si vineri
|
Quote:
|
Vom trai si vom vedea :)..mai e pana atunci..vine potopul din cate vad :)
|
nu e bai cu pietonii...
in schimb ce m-am gandit eu...ca sa iasa mai frumos...unii nu pot face gratar duminica sau luni sau etc...si am zis sa mutam intalnirea mare pe 13, adica vineri si sambata sa facem un gratar mare de tot, in multi oameni :) nu e inca decizia luata, eu propun doar... vorbim si vedem, cum e mai bine... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning