![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
si acum sunt numai resturi de masina pe acolo..normal ca au venit, ca daca doamne fereste vatamarea corporala din culpa se transforma in omucidere din culpa trebuie sa fie si poze si masuratori la dosar.
cum va spuneam este frumos sa conduci masina dar din neatentie atat de usor poti ajunge in unele situatii de genul celei de astazi extrem de stresante si neplacute. nu cred ca isi imagina cel din scenic dimineata ca va lua la pranz un scuter pe sus. bafta multa si fara evenimente in trafic :peace: |
asti cu scutere-s teroare.mie mi-o sarit luni seara unu in fata,era si pe contrasens pe drumul din centru vechi catre semafoarele de la piata,plus un biciclist tot pe contrasens tot in seara aia si tot pe aceeasi strada.Ce se mai aude cu permisele pentru scuteristi?
|
Quote:
Hunedoreanul |
1 Attachment(s)
Quote:
Accidentul s-a petrecut în această seară, în jurul orelor 20.00, pe Strada Mureşului din Hunedoara. O motocicletă pe care se aflau două persoane, un bărbat şi o femeie - ambii din localitate, a izbit în plin un autoturism Renault, condus de un tânăr, după ce motociclistul nu a acordat prioritate de trecere maşinii la intrarea pe drum principal. Conducătorul motocicletei s-a ales cu răni serioase Ambii pasageri ai motocicletei au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la Spitalul municipal Hunedoara. Potrivit martorilor de la faţa locului, bărbatul era în stare gravă. A fost lovit la cap, iar picioarele îi erau fracturate. În urma lui, a rămas o baltă de sânge pe caldarâm. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier. |
acu doua seri nu aseara
|
ieri seara in deva plecasem de la gara sa urc in sus spre piata...se face verde la mine...plec...si un tir vine de catre brad pe rosu cu vreo 90, noroc ca am calcat'o bine...
|
da. cam asa fac toti, atentie mare la intersectie. cam toti soferii de camion trec pe rosu acolo
|
7 Attachment(s)
Cand voi va faceati planurile cu plecarea la CJ eu munceam.......
|
La repezeala.calitate mai slaba la poze ca aveam telefonu naspa la mine la interventie dar se intelege.
|
Hm .. ce munceai ?
|
Era fotograf delegat 4TUNING :lol:
|
Quote:
|
si fotograf dar si pompier descarcerare.era ieri intr-o stare destul de nasoala,marea problema pe langa maini rupte era dislocarea bazinului ceva de genu am inteles de la medic.tipu cu motocicleta e avocat in deva si era posesorul ei de 3 zile.
|
pff nasol....
|
nu am nimic cu motociclistii dar parca sunt niste donatori de organe ambulanti, cum merg ei asa cu viteza maxima calare pe un fier cu motor puternic, de regula pe 2 roti, dar uneori si pe o roata.
:lol: am vazut unul in oras zilele trecute cum a mers asa artistic pe o roata de la intersectia de la Gambrinus pana in capat spre intersectia de la Teatru. spre norocul lui de data asta nu a patit nimic grav, dar cum jocul greseala astepta cred ca in cazul lui e doar o chestiune de timp. drive safe. & minim 4 wheels. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning