![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
diseara la ora 18 intilnire in fata la teatru.se sta pina la ora 18-30.:!: :!: :!:
|
Sarbatori fericite ! :D
|
Craciun Fericit Si Un An Nou Plin De Impliniri !!!
|
Craciun Fericit si Mosul sa va aduca ce va doriti :D
|
sa traiti!!! la multi ani!
|
Happy new Christmas and Merry Year :lol:
|
sarbatori fericite la toti
|
Sarbatori fericite pline de bucurii si impliniri aduse de sarbatoarea craciunului si prelungite in noul an!!!
|
Sarbatori fericite tuturor si un an nou plin de impliniri.....si fara puncte.....[/COLOR]
|
:hug: SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI LA TOATA LUMEA !!! :hug:
|
Sarbatori fericite tuturor !!! Multa dragoste si si cat mai multe fumei sexoase ;))
|
Sarbatori Fericite!!!!
|
ce ma bucur k macar de sarbatori nu se mai cearta nimeni..s`o tinem tot asa...bn ar fi!:D si unde faceti revu??:D
|
Haideti k va intreb si eu k tot e cafenea...am fost in seara asta pe la voi si e super tare orasul (trebuia sa spun) ...booon...revenind...am auzit din soptite ca sa deschis partia ;) si instalatia...imi poate da cineva detalii??? Stiu ca partia e la intrarea in oras cum iesi din Piatra spre Roman undeva pe stanga...DAR...cum xact ajung acolo??? Care e programul??? Are nocturna??? Este cineva acolo care inchiriaza echipament??? Am vrut sa merg in seara asta dar era ceata mare de tot...si nu stiam cum sa ajung...va multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning