Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

StreetStyle22 01-07-10 17:48

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485801)
WE ? nu stiam credeam ca inseamna Noob-ishh :D

si arata-mi mie unul de pe forum in afara de mine care stie sa modeze slrr, sa faca masini, sa modifice cfg, sa modifice src, scx, tot ?

Man nu stiam ca stii sa modelezi o masina in 3ds max,dar chiar stii ? Ca eu,noi nu stim,suntem prosti noobi,nu ne inveti si pe noi ?. Si nu inteleg de ce te-ai luat asa,de altii..stiu si eu ca vrei sa ii copiezi pe cei de dincolo cu troll and other shit..dar una e sa fii ca si iei,si alta e sa vrei sa fii ca si iei.Stai linistit ca am vazut ca ii pupi mai pe toti in cur care sunt admin pe acolo ,dar na,tu aici esti imparatul,prea atotstiutorul,sau cel putin asa te stiu toti. :D

Am uitat sa-ti zic,bafta la bac man.8)

TFK 01-07-10 18:53

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485884)

HAHAHA PWN'D!!!!!!!

Drift.King 01-07-10 19:13

1 Attachment(s)
ce masina ziceti ca este?:D peste cateva zile am sa o termin de facut :twisted::twisted::twisted:

narcotycul 01-07-10 19:43

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3486159)
ce masina ziceti ca este?:D peste cateva zile am sa o termin de facut :twisted::twisted::twisted:

Mustang? ...

capa` 01-07-10 19:47

e Datsun !

Robicutz 01-07-10 20:32

Baieti stiti careva ceva de Forza Motorsport 3 ? am auzit ca e beton jocul dar nu`l gasesc pentru PC :|

StreetStyle22 01-07-10 20:54

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 3486344)
Baieti stiti careva ceva de Forza Motorsport 3 ? am auzit ca e beton jocul dar nu`l gasesc pentru PC :|

Nu e pentru Pc..este exclusiv pentru Xbox 360.

FesnicIlie 01-07-10 20:58

MA IAR ATI INCEPUT CU CERTURILE ARDEVAR FLACARA OLIMPICA ALCVA NU STITI MA CAND MI-AM FACUT EU CONT-U PE 4T PE TOPICU SLRR ERA FOARTE MISTO NU ERA CEARTA ERAM TOTI PRIETENI PE TOPICU ASATA JUR CA NU ESTE O ZI FARA SA SE CERTE CAREVA MAI INCERCATI SI VOI SA VA ABTINETI SAU CHIAR NU PUTETI TRECE CU VEDEREA ?

crazy rock 01-07-10 21:09

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3485970)
Man nu stiam ca stii sa modelezi o masina in 3ds max,dar chiar stii ? Ca eu,noi nu stim,suntem prosti noobi,nu ne inveti si pe noi ?. Si nu inteleg de ce te-ai luat asa,de altii..stiu si eu ca vrei sa ii copiezi pe cei de dincolo cu troll and other shit..dar una e sa fii ca si iei,si alta e sa vrei sa fii ca si iei.Stai linistit ca am vazut ca ii pupi mai pe toti in cur care sunt admin pe acolo ,dar na,tu aici esti imparatul,prea atotstiutorul,sau cel putin asa te stiu toti. :D

Am uitat sa-ti zic,bafta la bac man.8)

PS ma scuzati ca ma bag in cearta voastra care se desfasoara pe forumul cu numele de :Street Legal Racing - Redline v2 nici decum CEARTA asa ca lasati offtopic si mai puneti masini si urcatimi si mie va rog mult de tot crack-ul de la le2mwm:lol::lol::lol::D

Drift.King 01-07-10 21:13

Mie nu imi cere nici un crack nimic nu stiu ce ii faceti voi jocului de va apar tot felu de prosti la mine merge foarte bine si este cel de care va tot plangeti adica le2mwm de la semnatura lu marius

in legatura cu masina - va tin in suspans pana o termin ca mai am multe de facut :twisted:

crazy rock 01-07-10 21:15

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3486456)
Mie nu imi cere nici un crack nimic nu stiu ce ii faceti voi jocului de va apar tot felu de prosti la mine merge foarte bine si este cel de care va tot plangeti adica le2mwm de la semnatura lu marius

in legatura cu masina - va tin in suspans pana o termin ca mai am multe de facut :twisted:

te rog dami si mie un crack ca nu merge fara crack imi cere cd-u 2

Drift.King 01-07-10 21:55

Quote:

Originally Posted by crazy rock (Post 3486459)
te rog dami si mie un crack ca nu merge fara crack imi cere cd-u 2

nu am crack . crack este doar la 2.2.1 atat mai instaleazal o data nu stiu ce sa zic:-??

izki 01-07-10 22:02

1 Attachment(s)
sa facut ady25 uite cheile:D

@maryusce parere ai de golful meu??(postat cu cateva pagini in urma) :D:D:D:D

Drift.King 01-07-10 22:44

izki cred ca ady sa referit sa ii trimiti masina asa cum o ai tu in garaj sau pj-ul dar pentru a trimite masina trebuie sa aveti amandoi aceleasi roti frane suspensi etc .

Bakena 01-07-10 23:12

Quote:

Originally Posted by izki (Post 3486565)
sa facut ady25 uite cheile:D

@maryusce parere ai de golful meu??(postat cu cateva pagini in urma) :D:D:D:D

MS de Evo X :-P

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning