| cornel1955 |
16-05-11 13:06 |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
Originally Posted by Rusanescu
(Post 4328346)
Dacă foto este dinainte de 1980, poate fi acelaşi automobil pregătit de cei doi. Aşa parcă au īnceput, colaborānd amīndoi la pregătirea automobilului.
|
foto cred ca este '79 sau '80...uitativa la faruri ...nu aparuse D1310..oricum Nicu sa separat de Andrei (ambitii personale desi Andrei era mult peste el) cand a "luat franele" la UAP si a devenit un fel de sef acolo la sectia competitii...unde el "taia si spanzura"...pun si eu o intrebare de om prost: de ce George Preoteasa+, ca am inceput amandoi in acelasi an cursele, la gr.N incepatori pe masini egale nu mia stat in fatza si cu masina made in IAP cand sa rupt de clubul nostru era la GR. A, spargea avioane ????? Uzina de la Pitesti de care mie scarba sabota tot ce misca pe vremea aia inclusiv pe Fane Iancovici+ care era al lor :rolleyes2 ...daca erau schmecheri faceau o sectie de Eastere ca sa fim si noi la nivel de CPP cu masini de uzina langa sau peste rusi , sau nemti sau bulgari ...dar cred ca era mult peste interesele lor lor....iar sunt "carcotas" si multi ma vor injura dar este bine sa restabilim adevarul istoric si numai de la noi boshorogii se pot afla ....
asa sa facut sportul auto in romania , cu sacrificii imense din partea noastra a pilotilor fara sponsori, si cu toate astea mai aveam putin si ii puneam in genunchi si pe cei de la IAP si echipa IDMS avea locul 1 daca nu se termina treaba in '86 cand am disparut eu din club...nu ma dau mare , nu ma laud dar e bine sa bage la cap cei din forurile competente
|