Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

bLoNduL 12-08-10 10:15

Re: Street Racing Squad

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580444)
:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic)
Dar sa aduceti mai multi aparate foto,video
Rezulta un filmultel SUPER :D
Eu una de abea astept :P

vot pentru tygruta

ald-ul 12-08-10 10:26

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580444)
:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic)
Dar sa aduceti mai multi aparate foto,video
Rezulta un filmultel SUPER :D
Eu una de abea astept :P

EU UNUL VIN SI IMI PUN LA DISPOZITIE
APARATUL FOTO SI CAMERA VIDEO DAR SINCER SA MERGEM UNDEVA INTR-UN LOC MARFA RAU SI ASTEPT PROPUNEREA LUI LEO

OnY_SRS 12-08-10 11:10

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3580162)
da dar ne-am putea intalni in alta parte unde sa putem asculta muzica cum vrem sa ne distram cu masinile si sa nu deranjem vecini.

daa un loc bun ar fi aeroportu' clinceni... nu ne zice nimeni nik acolo:)))..dar tre sa fim atenti la garda:$ nuj nik;d exact:-S

OnY_SRS 12-08-10 11:15

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3580470)
EU UNUL VIN SI IMI PUN LA DISPOZITIE
APARATUL FOTO SI CAMERA VIDEO DAR SINCER SA MERGEM UNDEVA INTR-UN LOC MARFA RAU SI ASTEPT PROPUNEREA LUI LEO

sper k pana vineri sa terminam si io cu actele sa fac si io parte din filmuletz:))=)))) am schimbat catalizator..am fost pana la pitesti ieri.. am schimbat si galeria de evacuare...azi am de gand sa'i pun scutul de la motor..deja am indoit potin baia de ulei si are cateva semne de buna purtare:)))

ald-ul 12-08-10 11:53

Quote:

Originally Posted by OnY_SRS (Post 3580601)
sper k pana vineri sa terminam si io cu actele sa fac si io parte din filmuletz:))=)))) am schimbat catalizator..am fost pana la pitesti ieri.. am schimbat si galeria de evacuare...azi am de gand sa'i pun scutul de la motor..deja am indoit potin baia de ulei si are cateva semne de buna purtare:)))

am vb cu leo si a propus ceva de genu faur si e soper ok acolo, iar in privinta aeroportului clinceni nu e prea ok in sensul k apare garda foarte repede si nici nu e prea multa lumina pe acolo. deci nu ar fi o idee buna.

TaZzY E30 12-08-10 12:18

e misto la FAUR:>:>

Vera.Tygrutza 12-08-10 12:23

FAUR ramane

OnY_SRS 12-08-10 14:15

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580739)
FAUR ramane

atunci ok:lol:

bLoNduL 12-08-10 15:49

Quote:

Originally Posted by OnY_SRS (Post 3581084)
atunci ok:lol:

unde e aia?:))))

LEO.SR 12-08-10 17:57

Salutare, FAUR este an Bucuresti:drunk: cauta si tu pe jnet si vezi locatia

TaZzY E30 12-08-10 21:53

De acum incolo,daca aveti ceva de postat,postati pe TOPICUL CLUBULUI
https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html

Rog un moderator sa inchida acest thread!

alex.p7m 12-08-10 22:51

sau sa vi`l mute si pasta inauntru celui de acolo

trafy-vr6 23-12-10 14:31

Clubul Shadows Racing Team va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de impliniri, cupe, membrii noi si activi, numai realizari.

robert_rst 24-12-10 09:49

RACING STREET TEAM va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi,un an nou plin de sanatate,bucurie,implinirea tuturor dorintelor.La multi ani!

VRS 24-12-10 16:05

Din partea clubului "Styling" un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa fie mosul cat mai bogat, sanatate si mult impliniri.

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning