![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi a sosit in colectie Renault 8 Gordini - Solido 1:18 . Este o macheta cu finisaje grosolane, doglegs si alte "defecte", dar e singura copie a fostei masini romanesti, dacia 1100. De asta am si tinut sa o am in colectie si de asta o si pastrez alaturi de sora mai mare, Renault 12TS (dacia 1300).
|
Foarte frumoasa pe rosu. Felicitari pentru achizitie.
|
Vrem poze frumoase:!::!::!:
|
Quote:
|
misto, astept prezentarea machetei, poate ai timp sa o scoti afara la aer. :evil_laug
|
Frumos, hai cu prezentari ca in ultima vreme ai luat multe machete, defapt asa e tot timpul pe aici, multe machete, toate foarte frumoase ! :D
|
Pai ma Andrei? Ce faci? Mai baga niste prezentari sa ne mai observam si noi:lol:
|
Andrei baga poze te rog cu Dacia 1100 te rog cea rosie sa vedem si noi ca nu am prea vazut pe site asa ceva pe rosu te rugam.
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze, dar in ultima vreme n-am avut timp deloc pt. prezentari. Am facut acum o poza cu ultimele sosite in colectie ... si promit ca le prezint cat de curand pe toate.
|
Vrem pozeeeee cu Reno si porcu ala frumos:!::!::!:
|
Quote:
|
Quote:
Bravo. |
Foarte frumoase, dupa cum au zis si restul, 959 e baza :-) Din ce am vazut pe net are detalii foarte bune la motor, nici interiorul nu-i mai prejos, deci stiu sa ma astept la o macheta misto :D
|
Frumoase achiţiţii , aşteptăm cu nerăbdare prezentarea lor !
Dacă nu ai timp ...să nu faci poze în grabă , mai bine aştepţi să le faci nişte poze calumea ...please ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning