Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

jakal 31-08-10 14:41

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

asta e...deci oficial am batut un urs turbo de 400 de cai ..frumosi domne...:))
la timp scos....apartinand clubului RED ZONE.....ca masina e verde ..e altceva...:lol::lol:

si sa il citez pe domnul TAZ....ce club bah INFERNO...o singura masina in ploiesti.....
uite ca masina aia a luat locul 2 la grupa ei......;)

deci RED ZONE?.....nimic.....
fortza.....
da bule vereeeee.........:lol::lol:

DONU' 31-08-10 15:02

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3623562)
asta e...deci oficial am batut un urs turbo de 400 de cai ..frumosi domne...:))
la timp scos....apartinand clubului RED ZONE.....ca masina e verde ..e altceva...:lol::lol:

si sa il citez pe domnul TAZ....ce club bah INFERNO...o singura masina in ploiesti.....
uite ca masina aia a luat locul 2 la grupa ei......;)

deci RED ZONE?.....nimic.....
fortza.....
da bule vereeeee.........:lol::lol:

Bine ca m-ai batut bah Jakale, macar pe ud.
Se vede care sunt masinile slabe... alea care trag bine pe ud ca n-au putere.
Pe uscat sa te vad ce mai faci, da buleee!!!
De Ascona nu mai vorbim ca nici macar nu s-a prezentat.
El e la grupa OWD (ONE WHEEL DRIVE)

sittheo 31-08-10 16:30

El e la grupa OWD (ONE WHEEL DRIVE)[/QUOTE]

esti tampit..........

ascona78 31-08-10 16:31

boss!!!!!!! masina mea merge zilnic!plm deci functioneaza....nu se strica la primul drum facut...;)
dar sa lasam astea....grupele esti constient ca nu sunt echilibrate pt masinile intre 1601 si 2000 cmc.nu zic ca nu ma bate vreun gti softat bine si care ar fii in aceeasi grupa cu mine dar nu are rost sa ma dau intr-o grupa cu motoare de peste 2000cmc turbate!:)
dar revenind la caterinca....ce plm aveai cu semnele de circulatie de pe pista????nu le vedeai?si in rest...emotii?merge nu merge masina pana acasa...?:))dc se strica...dar bine ca ai ajuns acasa cu masina relativ cum ai plecat in oarecare proportie....:P:P:P
scuze pt primul post...am zis 2 bmw turbo...era doar unul din red zone....:D

jakal 31-08-10 16:57

haoleo praleo..la cursa cu gti....era sa maturi scuarul.....:))....eu stiu ca rosalu te-a trimis sa faci curatenie...dau nu la borduri.......:))

asta a udat pista...a uitat robinetul deschis de cand a fost la munca cu o noapte inainte de a udat strazile.....:lol::lol:

DONU' 31-08-10 17:21

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3623939)
haoleo praleo..la cursa cu gti....era sa maturi scuarul.....:))....eu stiu ca rosalu te-a trimis sa faci curatenie...dau nu la borduri.......:))

asta a udat pista...a uitat robinetul deschis de cand a fost la munca cu o noapte inainte de a udat strazile.....:lol::lol:

Zau!
A facut curatzenie ROSAL-u meu!
N-oi fi vazut eu squaru da si masina mea e chioara mah, nu vedetzi ca n-are un far?
Oriucum Nea Adi, tre sa intelegi ca nu mai conteaza ca te dai cu masini de 2.5 turbo sau ce mai sunt ele acolo, important este sa faci un timp bun.
Si cred ca si tu ai fi facut ceva treaba acolo.
La mine aderentza a fost tzandari ca am avut anvelopele alea shmekere...
Poate ca daca puneam Goodyear Eagle F1-urile alea ma ajutau mai mult sau sa fi avut Toyo T1 R.
Nu mai conteaza acum. Important este sa participi, sa vezi despre ce e vorba, sa te inveti cu starturile la bradutz.
Asa tu ai stat acasa singur ca d-aia ai stand alone :lol:
Sincer, ai dreptate in legatura cu grupele. Macar pana la 2000 sa fie alta grupa si apoi de la 2001 in sus alta.
Asta e!
Oricum, Jakalu a fost fortza!
Ia mai zi cu Vectra aia vere! :lol:
Pana la urma tot un OPEL a stricat distractia. Ale dreaq tarabe!

jakal 31-08-10 17:38

temerel....mi-ai adus aminte de cotetu ala....
mamaaaa...ma ia nervii...stig al romaniei...frane de mana...intoarceri....mai mai sa ii cada pragurile la antrenamente....urla tobele..nu ca erau sport...DE RUGINITE CE ERAU......ii dadea grav..se simtea bine ca se invart rotile...normal ca si o dacie patina pe udatura....

slbzm-ash in voucher-ul lui....cotet ambulat..nu ma nimeream eu aproape cand a rasturnat-o ca ma pisham pe roatele lui......asemenea masini ar trebuii interzize.....ii spuneam.....acate poteca vere....ia-o pe drumul tau si nu te mai uita inapoi....

da bule canapeua.........:lol:

T@zMania 31-08-10 17:39

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 3623319)
mai mult decat onorabil???????care au fost rezultatele???doua masini turbo(bmw) nu au facut nimic....sacalu are timp mai bun ca o masina de 400cp??...2,5 12v...aspirat!!!! aia e.....s-au mai si stricat alea turbo...de ce sa-i faci....dar bine macar ca au ajuns pana acolo si inapoi(cum au putut)
dar....participare fortza!!!!
daca nu mai e in magnificul club acea masina puternica....gata rezultatele pt red zone.....:):):)

in conditiile alea,te batea grav o masina diesel de la noi din club.
rezultate sunt in club prietene drag,nu au fost acum,asta nu inseamna ca fara bobi nu mai suntem.am pierdut intradevar o super masina,dar era normal ca bobi sa vrea ceva mai mult;).
in fine,nu pot spune ca imi era dor de injectiile tale :D.cat despre timpul scos de bobi nu stiu ce sa zic,ca a schimbat din 2 a 3a si dupa a franat ca ii fugea rau de spate.ori nu a avut destule masini in grupa ori s-a strecurat vreo greseala pe undeva de a iesit pe 2.
sa te feresti de o multipla albastra cand iesi cu molidul pe strada :):):):)[pardon,bolidul]

T@zMania 31-08-10 17:42

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3624045)
temerel....mi-ai adus aminte de cotetu ala....
mamaaaa...ma ia nervii...stig al romaniei...frane de mana...intoarceri....mai mai sa ii cada pragurile la antrenamente....urla tobele..nu ca erau sport...DE RUGINITE CE ERAU......ii dadea grav..se simtea bine ca se invart rotile...normal ca si o dacie patina pe udatura....

slbzm-ash in voucher-ul lui....cotet ambulat..nu ma nimeream eu aproape cand a rasturnat-o ca ma pisham pe roatele lui......asemenea masini ar trebuii interzize.....ii spuneam.....acate poteca vere....ia-o pe drumul tau si nu te mai uita inapoi....

da bule canapeua.........:lol:

jakale nu mai aveti ma sectiune la inferno sau acolo nu ai cu cine sa te certzi ca esti singur?arzate-ar gazu de tampit!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=nVvEqCe2etE
asta nu era bmw-ul care te batea rau?

jakal 31-08-10 17:47

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3624052)
jakale nu mai aveti ma sectiune la inferno sau acolo nu ai cu cine sa te certzi ca esti singur?arzate-ar gazu de tampit!!!!

avem frate si e activa.....sau nu diclesti bine?....:))

apare si sectiune RED ZONE sau inseamna ca nu mai diclesc eu bine...
cred ca de la cupa pe care am luat-o....prea straluceste....:lol:

hadrianee....vezi ca iese asta cu papa mobilul si nu stie multe....:lol:

bmw-ul ala ma batea si ma bate in continuare...;)

DONU' 31-08-10 17:49

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3624046)
in conditiile alea,te batea grav o masina diesel de la noi din club.
rezultate sunt in club prietene drag,nu au fost acum,asta nu inseamna ca fara bobi nu mai suntem.am pierdut intradevar o super masina,dar era normal ca bobi sa vrea ceva mai mult;).
in fine,nu pot spune ca imi era dor de injectiile tale :D.
sa te feresti de o multipla albastra cand iesi cu molidul pe strada :):):):)[pardon,bolidul]

Deci asta cu molidul a fost grava!
Jaka! Slbzms in voucher-ul lui! Nu mai poooooooooooooooooooot! :lol:
Da buleeeeee!

T@zMania 31-08-10 17:51

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3624060)
avem frate si e activa.....sau nu diclesti bine?....:))

apare si sectiune RED ZONE sau inseamna ca nu mai diclesc eu bine...
cred ca de la cupa pe care am luat-o....prea straluceste....:lol:

hadrianee....vezi ca iese asta cu papa mobilul si nu stie multe....:lol:

bmw-ul ala ma batea si ma bate in continuare...;)

si bmw-ul ala a luat bataie de la citroen.deci e irelevant,in conditziile care s-a desfasurat cursa nu prea a mai contat puterea masinii.
oricum felicitari jakale!!!e prima cupa?
daca da,bucura-te de ea,ca poate nu or sa mai fie curse acvatice prea curand:):):)

jakal 31-08-10 17:53

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3624062)
Deci asta cu molidul a fost grava!
Jaka! Slbzms in voucher-ul lui! Nu mai poooooooooooooooooooot! :lol:
Da buleeeeee!

pai sa-mi cada lantu de la gat...pardon, de la bicicleta daca nu era ca fostu rechin a lui fane....

o vectra de ultimul drum......mai bine venea pantilie cu dricu..

latino.....lambada....hopa hopa....=)))))))))))))))))))))))

jakal 31-08-10 17:54

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3624067)
si bmw-ul ala a luat bataie de la citroen.deci e irelevant,in conditziile care s-a desfasurat cursa nu prea a mai contat puterea masinii.
oricum felicitari jakale!!!e prima cupa?
daca da,bucura-te de ea,ca poate nu or sa mai fie curse acvatice prea curand:):):)

nu boss nu e prima...am luat si anul trecut locul 3...anul asta locul 2...la anul locul 1....

am venit si noi aicisea...sa va luam cupele.......=))))))))
ca e lesinate de la ploaie......trebuie revegorate....ma refer la masinile voastre....:lol::lol:

DONU' 31-08-10 17:58

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3624077)
nu boss nu e prima...am luat si anul trecut locul 3...anul asta locul 2...la anul locul 1....

am venit si noi aicisea...sa va luam cupele.......=))))))))

Cred ca mai iei la anu Jakale, limba dupa cacat!
Daca nu treci la turbo incepi sa te duci in jos, zau! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:43.

- Copyright 2026 4Tuning