![]() |
Re: E30 - taxiul meu
la multi ani blondule !!!! multa sanatate, fericire si multi cai la caruta si multe cauciucuri in batatura!!!!!!!!!!!!!
|
La Multi bAnii Boss...iauzi asta cu dedicatie :D
https://www.trilulilu.ro/sebyvaloare/0ea6250f8edcc7 |
multumesc tuturor pt urari........diseara va cinstesc ....cu o portie de cerce....:twisted:
|
Diseara trec si eu cu ursul prin Ploiesti ca-l duc la Campina si poate ne vedem....la multi ani nebunica:D
|
Daca e ziua ta azi jakale .... LA MULTI ANI si tot ce iti doresti. LA multi cai ... etc.
P.S.: ziua mea e maine pe 13 :p ... leule care esti |
Quote:
|
Quote:
|
Cate cercuri date atatea beri la baieti? :)) La multi multi ani sanatosi si plini de bucurii!!!
|
Quote:
La multi ani cumetre!! |
cateva cerce in seara asta.....am dat vreo 15, dar fiind liniste, cu toate ca eram la marginea orasului tot a auzit garda si ne-a stricat distractia...:(
tot azi am luat un set de jante MIM et 13, 7j incaltate, la un pret f. bun, ca m-am saturat sa rup gume pe 16 care se gasesc mai greu... asa pe 15 mai primesc donatii.....:) |
Mi-a placut in seara asta ...
Cu toate ca am facut mai mult gogosi decat cerce. Dar na ... merg gogosile de ziua mea. Ale tale au fost foarte misto. Felicitari !!! |
Taximetristule, o comanda rapida la bucuresti! LA MULTI ANI SA TRAIESTI, MULTA SANATATE SI MULTI BANI, NU DE ALTA DAR CAI GASIM LA OBOR.:-)
|
Quote:
|
La Multzi Ani Jakaleeee si multa sanatate!!!! :bunch::bunch:
|
ms frumos lucian......
probleme iar pe la taxiu.....ieri am vazut ca traseul de tobe e lovit undeva aproape de puntea spate...si s-a cam turtit...:(....deja cred ca e sugrumat, nu mai ies gazele cum trebuie si parca mi s-a parut ca pe undeva rasufla... poola mea...masina joasa , drumuri super....:( in concluzie cred ca trebuie sa refec traseul, sa elimin intermediara de tot, am impresia ca merge"gatuita" masina.....:rolleyes2 sper sa apuc sa ii fac tot ce mi-am propus pina la TG SECUIESC, poate mai storc 2 cai frumosi din ea...:) cred ca e ultima legala la care mai vin anul asta.......................sint bugetar si ne-au "marit" salariile cu 25%.... hai "sa traim bine"......sa ma f*t in gura lor de saraci bogati... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning