![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
bestial, abia ashtept sa le vad in realitate
|
Partea oglinzii care e acum neagra (julita) cred ca ar merge foarte ok un negru lucios, iar in rest argintiu, ca acum...
De unde ai luat ledurile? |
foarte finute si cu bun gust...asteptam sa le vedem pe masina :D
|
"Cititor din umbra" - ma bucur ca nu ai renuntat la masina si incet incet va reveni pe strazi. Succes pe mai departe
|
Quote:
..nu este o idee rea cu negru lucios...mersi ;) VaLeX ...Multumesc ;) |
Jock, se pare ca faci furori de fiecare data cand postezi pe forum si adaugi ceva poze:D Si lucrul asta ne bucura! hai ca vreau s-o vad gata cat mai repede!!!
|
bv, ma bucur ca te-ai folosit de ideea mea
|
pana la urma janta s'a putut recupera?
|
RossiValent ....ai vrea tu sa ai "ideile" mele ;) , esti prea mic pentru mine sa te bag "in seama" .... don't forget :ciggy:
razvyrulz ...dupa ce termin masina o sa merg cu ea sa vad daca se mai poate repara |
deci nu te lasi pina la urma lupti?:D
|
cam rautacios mai sus.. ;)
|
Quote:
|
Calm, calm...
|
Quote:
:D:lol::lol: ...man eu si Andreea ne cunoastem (golf club) .... asa ca nu este problema ,ne permitem (in limita bunului simt) ...dar oricum ,tare faza ...papusi ? :lol::lol: Andreea , sper ca nu te-ai suparat ;) ... iar problema de mai sus ...ti-am explicat ,..ma deranjat (omu nici macar nu stie de ce neamtu a pus doua semnale pe faru cu lupa ;) si ma ia pe mine ca i-am furat/folosit ideea :censored: ) " Quote:
.......end of story |
bai vreti sa stiti adevarul......A FOST IDEEA MEA!!! :lol::lol::lol::lol:
am rezolvat si misterul problemei gata cu cearta...tatelor :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning