![]() |
Re: E30 - Masina mea
Quote:
Da george,te astept cu cea mai mare placere...:twisted: |
daca vi pe la ploiesti sint curios cum stau cu un 24 v .......asta daca nu i-ai facut cip...
|
Quote:
|
se simte ceva ..si oricum pleaca de la 192 cai....cu 20 peste ai mei......
|
aseara mi-a cazut pompa de servo......si cureaua de transmisie.....:sad: azi tre sa fie gata
|
Spor la treaba!!! Iese repede:>! Numai bine!
|
salutare... nuhs ce se intampla dar vad foarte multe masini in ultimul timp cu gume in V dar puse invers... la fel e si la tine, cel putin pe spate din ce am vazut intr-o poza din spate de cateva posturi mai in spate. Ai grija ca e foarte periculos pe ploaie pneul montat asa pentru ca nu mai evacueaza apa deloc si iti scade aderenta. Nu sunt vreun expert dar as avea mai multa grija la detaliile astea.
Salut, si da-i inainte cu masina. |
Le inverseaza si a scapat de problema...fara vulcanizare.
|
Gresesti.
Trebuie dusa la vulcanizare o roata. |
Quote:
|
vrem poze!
|
merge cutia :))
|
Quote:
|
fratica........m-am uitat pe net la vanzari....mi se pare mie sau vinzi cumva frumusete de masina...sau anuntu' e vechi?eu unu sper sa ma insel!:sad::sad::sad::shock:
|
nu vand nimik stai linistit
|
perfect.Ma speriasem!FORTZA!si pozele..uite lumea e nerabdatoare
|
astazi am ramas fara frane ..:shock: cat pe aici sa fac poc de abea am oprito cu frana de motor ca numai am nici frana de mana !
|
nu prea te-ai apucat bine de ea...ai cumparato,ai trecuto pe tine..bla bla bla...i-ai urcat un 2.5- 24V o punte spate cu discuri si apoi dai sa mearga ....
poate era mai bine daca faceai mai multe lucruri pe la ea care trebuiau poate refacute sau schimbate pt k masina e totusi din 84,inclusiv vopsitul...dar important e ca te bucuri de ea chiar daca mai ai belele cu ea din cand in cand...i'ts gonna be all right :-j |
nu-i chiar asa...au fost mult mai multe piese schimbate pe la e ....aproape toate piesele in afara de caroserie..dar piesele alea au fost la randul lor sh :D si mai cedeaza..
|
aa...scz atunci pt k am tras concluzii pripite,ce sa faci se mai intampla,cu timpul le vei rezolva pe toate asa cum ai facut si pana acuma :D bafta multa si mai incanta'ne si pe noi cu niste poze,filme sa vedem cum trage 2.5-ul :D te salut
|
am spart baia azi a2a oara :)
|
Quote:
|
Ghionion:( fa un scut sau ia una noua de la doctorul dani:)
|
baia se va schimba , voi face si un scut, plus ulei motor 20w40, trecere in 5 prezoane si evacuare cap coada inox +suspensii e36
|
Daca ii pui ulei 20w40 s-ar putea sa schimbi si motorul :lol:!
Bafta! |
de ce frate sa schimbe motoru?..........pai vine iarna de-acuma nu trebuie alt ulei......ca is 2 tipuri.10W40 si 20W40 parca!
|
frumos ursu', am stat si am citit tot topicul, si chiar imi place evolutia lui...daca nu te superi cat ai dat pe el la inceput stock cand l-ai cumparat?:D:D
|
850 euro era chel :-P si am mai bagat peste ...fara numar....
am pus pana la urma ulei 10w60 :D 100%sintetic ....for racing engines:lol::lol: |
R.I.P ! 28 urs :no:
|
Quote:
|
ce sa intamplat cu ursu'??:O
|
Fratioare:O ce ai facut??? L-ai dat pe aia:O?????
|
6 Attachment(s)
masina se vinde asa cu totu la 1500 euroi !trebuie schimbat lantu distributie
haideti baieti cumparati ? :P |
aoleu mama..............da asa tare l-ai spart de la baia aia frate?pacat de masinutza.macar daca o vinzi pentru ce optezi....tot BMW sau altceva?eo as zice prima varianta!
|
nu are nici o treaba baia de ulei cu aia. lantu de distributie s-a dus..masina nu are nimic ..merge perfect numai ca tacane lantul ala si trebuie schimbat !
|
pai nu era vorba de lantz.......ma gandeam ca il vinzi ca ai spart baia a doua oara de aia.Dar la bazar scrie ca vrei ceva cu motor mic.
|
Quote:
|
daca nu se vinde peste 2 saptamani descompletez tot dupa ea....pun innapoi o fac iar 318 cu motor cu tot si restu vand piesele....!
|
dar de ce te`ai suparat asa rau pe urs omule ?
|
chiar asa..........e prea drastica schimbarea asta asa deodata.Si erai asa entuziasmat la un moment dat de el....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning