![]() |
2 Attachment(s)
Pentru ca nu stiu cat de des voi mai da pe aici in urmatoarele zile (sper totusi sa mai apar macar o data pe zi sa mai dau indicii daca e nevoie), mai pun inca una pe langa aia albastra de mai sus, care e destul de usoara...
|
Vezi k te-ai dat de gol \"nissan.jpg\" :wink:
|
Re:
Quote:
Intradevar... stau si ma gandesc ce am vazut eu atat de comun la Kia Rio si Hyudai Elantra ? ele fiind atat de diferite... BAD BOY !!! |
Si aia de mai sus ti se pare toyota? ;)
Sunt redenumite la shto, daca tie aia ti se pare emblema de nissan... |
Hihi, m-am bagat si io ca musca-n... :lol: :lol:
|
Daca tot te-ai bagat ca musca-n..........., hai sa ma bag si io cu o ijntrebare:
De unde va luati avataruruile alea miscatoare? Zi si mie frate. Sper sa nu supar pe nimeni ca sunt offtopic. |
Aia de sus Alfa Romeo 8C 2900 1937... Cred...
|
E latina, dar nu e Alfa... Uita-te mai atent la emblema, se vad niste culori acolo ;)
|
3 Attachment(s)
Sa incepem cu indiciile...
Pentru a doua: e vorba de un constructor nordic, nu foarte cunscut... Sa zicem ca sunt cam din aceeasi categorie cu Koenigsegg, adica lucreaza mai mult pe comanda dar ce le iese de pe mana.... :twisted: Si prima conserva: Constructorul respectiv a organizat acum cativa ani un concurs de design al unei masini cu aspect \"futurist retro\"... Castigatorul a fost un neamt, iar opera sa, inspirata din modelul pus de mine, o puteti admira mai jos. Influentele se vad clar, deci nu ar fi cine stie ce problema sa identificati marca... mai ramane de gasit modelul care sta la baza SF-ului asta: |
Bugatti ?
|
Inseamna ca prima conserva e Peugeot, pt ca prototipul ala pe care l-ai postat a fost facut de Peugeot...pai ne-ai cam indus in eroare, ca ziceai ca e italiana prima...iar SF-ul a fost facut anul trecut, nu acum cativa ani, se numeste Peugeot 4002 sau 4003 parca...
|
Am zis ca e latina, nu neaparat italiana :P
Si prototipul o fi realizat anul trecut, dar concursul porpriuzis s-a tinut prin 2000... si pozele nu sunt ale concept-carului real, sunt randate dupa modelul 3D care a intrat in concurs... sunt la fel de virtuale ca Golanul ala verde al lui djpeter :roll: |
Deci am ghicit, pot sa bag o poza?
|
Not so fast... 8)
Ai ghicit Peugeot, mai ramane sa spui ce model e prima poza pusa de mine... :P |
Peugeot Darl'Mat 402 DSE 1938, 92 cp...
Imediat iti zic si de a doua poza... :wink: |
Eu as zice ca e chiar Koenigsegg... Aceleasi faruri, acelasi spoiler spate... Sa fie un model mai vechi ???
|
Normal ca nu e Koenigsegg :P Doar nu era sa ma impusc singur in picior si sa spun...
Desi nu e exclus ca asemanarile de care vorbesti sa fi aparut din motive de personal comun (fie in departamentul de design fie la proiectare)... :roll: Are in comun cu koenigsegg destul de multe, si ca gandire si ca scop si ca target... adica superlight supersport mid-engine (450 cai si numai 750 kg ;) ) - cred ca deja am dat destule informatii incat sa poata fi gasita si numai cu Google :? |
Mai zi-ne... Suedeza ??? :?: :?: :?:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sensor GTR cu motor Rover V8 si cutie de viteze Porsche... :P
Randu meu acum: |
Re:
Quote:
|
Bah fratzilor, nu mai incurcati oamenii, in pana lu' Hector...
Ca cica e nush ce culoare la semn... Ce culori are mah semnul dela Peugeot ??? Sau ca e Hyundai... si cica e \"caldutz\"... :boxing: Hai nene de acum cand pune cineva o masina sa spunem marca si modelul pe care-l credem noi... Ca altfel, pun draqu toata lista cu masini existente si am ghicit... Hai sa incercam sa nu mai bagam concepte sau serii super exclusiviste, alde Koenigsegg, Laraji Fulgura sau Parradine, etc... Imi tocesc degetele aicea cautand... :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai pun odata poza mea..sa va vad...primul indiciu: nu e americana :P
|
Pai nici nu are aspecte de americanca
Parerea mea: NISSAN sau SUBARU |
A spus ca nu e americana pentru ca a fost redenumita ford.jpg :lol:
Si mie imi face impresie de sportiva japoneza din anii '70... da' nu ma arunc asa la ghici, momentan is in stadiu de documentare. |
Atentie, poza nu e intoarsa, are volanul pe dreapta... :P :D
|
heh...emblema pare de Rover :) dar habar n-am ce masina e :)
|
Asa am is si eu initial, ca e emblema de Rover... inca nu sunt convins, dar cred ca acolo e o iluzie optica... A pus el un dreptunghi negru ca sa acopere emblema si a iesit ceva care seamana cu aia de la Rover.
Indicii destul de pretioase sunt si restul locurilor cenzurate de pe laterala ;) |
Bine, hai ca n-o mai dau la ghici : E SUBARU
|
1 Attachment(s)
ca zicea Hammer de subaru, seamana cu Subaru Leone (1971)
|
Nu e Subaru...indiciul nr2 :modelul a aparut in 1970...si da, am cenzurat tot ce trebuie... :P :D
|
Am asteptat sa apara Hondaru ca sa nu ma bag pe teritoriu' lui, da' vad ca nu e pe faza... E vorba de Honda 1300 Coupe...
|
1 Attachment(s)
:?:
|
3 Attachment(s)
sa pun si eu ceva ce am gasit pe net... nu cereti indicii ca nu-i stiu decat numele :)
|
Re:
Quote:
|
1958 Pontiac Bonneville Custom Convertable...
Nu mai bagati americane ca ma doare capul !!!! Ca sa nu mai zic ca o sa ma si satur peste cap de ele... :lol: |
A lui Rosonic este Panoz Esperante...
PS: NU mai bagati mah masini exclusiviste sau kit-car-uri... PLEASE !!! :lol: :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
Cine vorbea de masini exclusiviste... :oops: :oops: :oops:
|
Aduce cu Aston Martin DB4 GT, dar are ceva si din versiunea Zagato... culmea e ca nu seamana deloc cu DB4 Volante... :shock: :?: Dar oricum, daca e una din alea de mai sus, nu are masca radiatorului stock... si daca nu e dintre cele enumerate, in orice caz e britanica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning