![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
hmmm o faza amuzanta azi noapte :))))
am iesit la un suc cu ursu , no problem merge masina frumos :))) si pe la 2 s`a pus ploaia :X:XX:X:X: la 4 cand am plecat acasa .... trec pe langa un rond :| atat mi`a trebuit ... 30 de minute a stat ursu numai de`a latu :)))) si nu era nici dracu sa ma opreasca :))))) jur ca in alea 30 de minute am uitat ca am stat sub masina asta 2 zile cam incontinuu sa schimb timonerii plm ..... e divin :X memorable night ! |
teddy ...i wait you ...for a ride;);) sideways:))
Bravo Boss .....Bafta |
Nu īţi trebuie 2 zile,şi te vei răzgāndii...;)ce pot să zic...;)
|
Sunt de acord cu Cataaa ar fi pacat sa strice asa masina ,interior ,culoare asta frumoasa.....
Asa isi ia unu stock caroserie buna un motor mai mic sa poata sa o inmatriculeze si dupa baga el unu mai mare...nu cataaa;) Bafta... |
3 Attachment(s)
ursu la pitesti:D
|
Cum a fost măi băieţii la piteşti?Am auzit zvonuri că s-a anulat ....:rolleyes2
Este adevărat? |
foarte tare ! s-au anulat dupa ce s-au dat toate masiniile de cel putin 2 ori ...
|
Quote:
a fost frumos pana s-a oprit cursa, nu stiu din ce motiv, dar cu siguranta nu au apucat toti sa se dea au fost foarte multi participanti |
1 Attachment(s)
f multi nu au fost notati ;) si asha si-au luat banii inapoi :D ... baieti destepti...
din cate am vb cu jandarmii .. am inteles ca pana la ora 5 aveau aprobarea pt cursa.... |
nu stiu care au fost si care nu notati
dar pot sa iti spun ca imi vin in gand cel putin 5 masini care nu s-au dat 5 masini pe fuga, ca daca stau sa ma gandesc la toate.... cred ca au fost ceva mai mult de atat |
foarte frumos drumul pana la pitesti si inapoi .... urat a fost faptul ca desi am ajuns acolo la 8 jumate , a trebuit sa parcam masinile la 3 km de cursa in parcarea unui bloc pentru ca politia nu a mai lasat pe nimeni sa treaca .... foarte frumos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
6 Attachment(s)
cateva poze de la pitesti.....
|
de azi e Cristi vedeta , are poza pe 4tuning
ps : nu ca ma laud da ultimele trei sunt facute de mine haha |
|
cand apare melodia intreaga ? :D
|
Quote:
|
cand apare video o sa il postez
|
pfff...cat de tare... abea astept videoclipul...
|
cata, mai baga si tu o poza, doua cu masina...
|
3 Attachment(s)
poze noi;)
|
cu inmatriculatul reusesti ceva?.........
|
nu , e non`euro
o sa il recarosez .......... |
non euro stiam ca e...al meu avea instalatia de euro 2 si scria si in brief....dar nu au vrut.....morti lor...de fapt si acum masina mea e euro 2.....:))
dar au luat 25 mil in loc de 2800 cat era taxa atunci..........:)) acum am inteles ca e undeva la 10.000...............???? |
nu stiu cat e acum taxa ......
plm , si al meu e euro 2 in acte si plm , am chiar si o evaluare de noxe facuta in germania ..... dar nu vor ***i astia sa il bage la e2 |
stiu si replica de la RAR ......cu toate ca demonstrat a iesit E2...
e ursulet..(E 30 ) domne si clar e non euro ...asta e ordinuL ....nu mai insista......:)):))) |
normal ca nu o sa bage niciodata la euro 2 urs ....asta e ordin de sus
la ce iti iei urs .... ca doar nu pentru consum :)) |
3 Attachment(s)
cred ca e timpul sa readucem topicul pe prima pagina ...
azi a inceput proiectul meu , unul destul de costisitor , masina va ramane strict pentru drift , am renuntat la ideea de a inmatricula ursu , nu le platesc muistilor astora 3000e taxa nici daca ar creste banii in copac Momentan am cateva sute de euro , in urmatoarele saptamani o sa fac rost de inca vreo cateva sute .... cu care sper eu sa imi achizitionez un motor capabil .... nu ma grabesc desi imi lipseste enorm ursul , nu l`am mai condus de ceva saptamani pentru ca mi`au expirat si ultimele numere rosii .... cateva poze cu ce am facut azi , o sa va tin la curent cu tot ce se intampla la masina ......... |
pacat ca nu te poti bucura zi de zi de el , era frumos animalul ,dar e foarte bine ca l-ai pastrat si nu l-ai dezmembrat sau etc, e al tau !! felicitari si spor la munca cu ursu !
numai bine ! |
Quote:
|
cu sistemul audio ce faci ?:P
|
s-au dat statiile , mai sunt difuzoarele la vanzare
|
Foarte bine că nu-l mai dai ... :P
Abia aştept primul eveniment de drift+burnout la craiova să văd ce poţi :P Baftă şi numai bine! |
Frate foarte bine faci!!! Sa iti iasa ce ti-ai propus! Multa bafta!
|
In sfarsit ai luat o decizie buna mai ales ca pastrezi masina si vrei sa faci ceva frumos din ea !
Bafta cu noul proiect ! |
Cea mai buna decizie car puteai sa o iei.Asta inseamna ca tii la masina.Asta inseamna pasiune.Si da-i dreq pe astia de la RARcu tot cu mama lor de prosti.
|
Quote:
|
vio[s] , am renuntat in a mai inmatricula masina pentru ca prefer sa pun un motor puternic pe masina de banii de prima inmatriculare ...
in legatura cu bulgarii , nu am avut niciodata incredere in ei , nu mersi ....... |
cata frumoasa masina;) sa ai grija de ea!!
|
Quote:
|
nu cred ca ai sa rezisti ... sa vezi un urs prea tare la tine in curte si sa nu il poti scoate la plimbare....decat la organizate...
o sa te manance pe tine.... :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning