![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
Quote:
Eu sunt de parere ca totusi sunt maricele... macar incearca fata cu 215/40 si spate 225/40! Dar cum zice si baiatu de mai sus .. depinde cat vrei sa dai cu ea de asfalt.. :D Numai bine! :paper: |
Emy cum spuenam am gume doar pentru spate am de ales dointre cele 2 perechi.
Pentru fata urmeaza sa cumpar zilele acestea si sa vad oricum alegerea ramane de facut intre 205/45 si 215/45 Oricum Multumesc pentru sfaturi...sharkylete si Emy M6 mult prea tare nu o pot lasa in primul rand din cauza accesului in garaj:sad: si in cel de-al doilea rand Drumurile noastre care din pacate nu prea sunt asa cum ne dorim pentru masinile noastre. |
aici te sustin si eu cu drumurile...si eu am suspensia reglabila dar nah nu prea o sa mai am acces cu ea peste tot asa ca prefer sa o tin putin mai sus....
|
Quote:
Nu ai pt ce, eu zic sa alegi 205... :D acum ramane la alegerea ta :D Numai bine! :paper: |
da cred ca 205 o sa aleg. Poate asa cu Et35 si cu 205 nu o sa imi mai atinga cauciucul in amortizoare pe fata:D si poate nu o sa mai fiu nevoit sa pun distantiere pe fata
|
2 Attachment(s)
Cu 205/40, 205/45 sau 215/40 pe jante de 7.5J si et41 eu n`am avut probleme. Deci tu cu 8J si et35 sigur n`o sa ai probleme cu 205/40... chiar si cu 215/40. Eu am intampinat probleme de la 225/40 in sus.. adica aceeasi problema care o ai si tu. Imi atingea roata in arc.. asta pt ca folosim aceeasi suspensie. Mare grija insa cu 205/40 am avut si eu si l-am taiat foare usor. Am facut o pana si am mers asa vreo 200 de metri .. cat am incetinit de la 120km/h la 0.. a fost deajuns sa se taie.. Si la gropile care sunt, cu 205/40 sigur iti strambi jantele..
EU recomand 215/40 sau 205/45!! Noroc PS 215/40 pe 7.5 J toate 4 arata asa. In a 2-a poza (aia mai veche) e 205/45 pe fata. |
Eu am 8J ET 35 cu cauciucuri 225 45 R17 si nu imi atinge nicaieri.
Asteptam jantele sus pe masina! Numai bine! |
Multumesc Thundere...
Apropo sa iti arata buza sa vezi ce bine a iesit pentru un incepator ca mine;) :-P Quote:
|
Quote:
Quote:
NU ARE suspensie ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite una asa mai putin clara..
restul vin cand o sa fie gata in totalitate vopsite si tot |
Quote:
Acum.. ieseai mai bine daca le duceai la cine te-am trimis ? Si ca timp si ca bani.. ? Sincer :D |
ma de iesit ieseam mai bine daca le duceam acolo si la bani(cred) si la timp...
bine daca nu dadeam banii degeaba pe fel de fel de solutii si luam din prima spray-ul ala cu care am dat lacul jos ieseam mai bine. Si cel mai mult m-a ajuns Vopseaua:-P Oricum alta satisfactie am cand stiu ca-s facute de mine chiar daca am Frecat la ele zile intregi la ele |
Le-am terminaaat:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
azi am luat si gume pentru ele: 215/45/R17 fata 225/45/R17 spate maine ma duc sa pun gumele si gata .... o sa revin cu Poze ;) |
cred ca a meritat munca ....din ce vad in poza arata foarte bine.felicitari...sau mai bine te felicit cand le pui pe masina.
|
1 Attachment(s)
Azi am reusit sa pun rotile pe masina.
am si facut si o Poza cu telefonu ca era mai la indeamana restu vor veni... PS. In sfarsit am si eu ceva ce se asorteaza cu semnalele acelea galbene de pe spate.... Urmeaza si O folie pe proiectoare;) |
13 Attachment(s)
si totul a inceput asaa....
|
Quote:
|
foarte smechere.....deci se poate si fara ///M :D
sa te poarte sanatos .... |
sunt super jantele :D
|
Super tare frate!!!
Tre sa le fac si eu poate ma ajuti si pe mine cu buza jipianu... |
vali vtk daca vrei spray din ala iti fac eu rost...8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc pt Incurajari si pentru pareri.
PS Thunder dau maine pe la Tine sa le vezi Live;) |
Super Jipi , buna treaba ...atat la buze ...cat si la culoare daca e pe bune (sau e VT?) ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ar fi buna o poza cu sprayul minune ca multi dintre vanzatori sunt paraleli cu ce vand si m-am saturat sa duc munca de lamurire cu toate vanzatoarele de aprozar ajunse peste noapte la piese auto ideea ar fi ca pozele din prima poza sa ajunga ca in cea de a doua
|
Vali am avut ceva treaba zilele asteea in seara aceasta sau maine o sa iti trimit o poza cu Spray-ul acela
|
Quote:
|
Quote:
|
bai nene....eu am folosit decanol ... e 15 lei pe la brico si e foarte bun...multam de ajutor jipi ;)
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
dupa muuult muult timp de "hibernare" masina se pregateste de E36 Meeting - Transfagarasan si a primit bucsi fata M, bielete, pivoti, toate bucsile pe spate placute frana fata sii....punte spate cu discuri cred ca imi luam mult doritul paket M :) la cat ma ajuns darr, era mi important asta:lol::lol::lol:
Aaa si era sa uit lumini la picioare:-) o sa revin cu poze |
ai pus masina sub umbreluta...?:D
|
daa :D ca sa nu se bronzeze :D
din pacate mi-au ajuns alte bucsi la bratul spate si trebuie sa mai astept pana maine daca am noroc sau pana luni daca am ghinion :)) am rezolvat-o si cu senzorul la ABS ;) toate-s bune |
Quote:
|
daa asa e.
App am luat suruburile alea pe Original 50lei ambele... maine cred ca imi si vin |
Quote:
:D |
Re: E36 - 318i Stok
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning