![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
salut oameni buni!:)
Eu nu-mi amintesc sa fi vorbit cu daciawrc la telefon asta este un aspect iar legat de cotizatie fiecare filiala avea mana libera sa faca ce vroia .. daca vroiau sa plateasca o taxa lunare puteau sa o faca asa cum a fost la suceava eu nu am acceptat treaba asta pt ca nu am vrut discutii din pricina banilor si am zis sa punem bani doar la evenimente , deplasari sau alte ocazii legate de club .. Iar treaba legata de club spusa de tine daciawrc este putin cam nefondata ca sa nu zic exagerata, ba chiar mai mult o vorba aruncata in nestiinta sau ignoranta poate sau eu stiu rautate fata de club. Clubul Crazy Driver asa cum a spus si stefan este recunoscut in mai multe judete mari si a fost prezent la mai multe evenimente care au avut loc la Bucuresti,Iasi,Suceava,Botosani si chiar Cluj, ba mai mult a organizat curse de acceleratie 400m intr-un cadru legal la suceava nu doar o data. Jobyn clubul este deschis pentru toti pasionatii de tuning , viteza si tot ce este legat de masini cu doua conditii esentiale sa ai permis si masina. Ce ofera clubul? Posibilitatea de afirmare in curse auto, un numar cat mai mare de prieteni, sfaturi de la cunoscatori in ale tuningului, participare la diverse evenimente 4tuning si multe altele daca chiar esti interesat poti sa-mi ceri detalii telefonic. |
Ce fire sincera ... :lol:
Alex (Dacia) sunt curios sa-ti vad masina ca din cate se pare a suferit modificari majore!!! cam cat zici ca ai investit in ea??? |
ybg succes in continuare
alex am vb nu-ti mai aduci aminte...inca te-am intrebat cum sa facem cus tikerele suporti de numere si cu plata, dar ma rog sergiu....cam 80 mil cu tot cu motorul...mici upgrade-uri... azi dimineata cand i-am dat cox prin faculta pe un viraj am auzit ca-mi bate o planetara :( si nu are decat 3000km cel mult :(...ori ii planetara ori am iar probleme cu discu ca mi s-o desfacut...ca o roata-mi blocheaza altfel :( sper sa fie planetara ca scam numa cu 7 mil :D |
nu mai stiu exact nu-mi amintesc acum exact, oricum nu mai conteaza..
|
bai eu nu am inteles o treaba Dacia-wrc daca chiar ai vrut sa faci ceva nu inteleg cine te-a oprit... ca de criticat este tare usor.
Uite in iasi de exemplu clubul nu avea mare activitate la inceput.. acum in fiecare vineri ne intalnim cel putin 10-15 masini.. deci se poate si nu a rugat nimeni pe nimeni cu nimic fiecare vine din placere. |
poi : doar eu si sergiu veneam cu masinile, doar noi 2...restul pe joc taxi si alea alea
cand sa punem taxa...5 lei 10 lei...nu o fo nimeni deacord niciodata n-am fost toti...sa discutam sa alea alea...am zis ca nu se vrea nu-mi pierd timpul cu discutii aiurea |
Alex nene , degeaba critici , dak nu ai avut autoritate si sustinere astfel incat sa facem cum ai fi vrut tu .
Referitor la cotizatii : s-a discutat , s-a votat , a ramas ca incepem din 2007 cu cotizatii . Referitor la intalniri : dak aduceam mai multi oameni cu masini , ar fi fost intalniri mai fructuoase . De exemplu vara , erau toate masinile din club , nu ?Fiecare cum a putut , a fost prezent . De obligat nu se poate , ca am fi facut prezenta ca si la scoala , si apoi sa aduca motivari de la parinti :)))))) !!! Pentru Flaviu - Jobyn : sunt magazine de piese si sunt meseriasi care tunaresc si la Cluj , noi ne stim cu ei , dak vrei reduceri , discuti cu el , personal , ii zici ce si cum (ca ii aduci clienti ) si vezi ce zice .Majoritatea mesterilor merg pe prietenii cand e vorba de manopera , dar stii zicala : "Dai un ban , dar stai in fatza !" Este Smoke Design in Cluj , este Spider Tuning , este Sfigmo Audio , dar sunt multi pasionati care tunaresc masini . |
Gman eu nu critic eu doar am tras o concluzie legata de daciawrc, ce este acolo nu tine de mine tine de voi.
|
Alex23GAM, referitor la ce ai zis ca ofera clubul, poate va ofera voua acolo! Imi dau si eu acum cu parerea, desi poate nu-i bine... Cine se ocupa de acest club, trebuie sa aiba si el mai multe cunostinte care sunt pasionate la randul lor de masini. asa poate oricine sa-si faca un club si sa fie 8 membri din care unu-i frateso si restu veri lui. Aici la cluj nu-si da interesul nimeni, majoritatea pasionatilor care is la inceput merg joi la linii... daca vor baieti sa aiba mai multi membri de ce nu sunt prezenti acolo saptamana de saptamana si atunci vor fi mai multi membri! eu de cate ori am fost i-am vazut de 2 ori si nici atunci nu mi-sa parut ca s-au implicat intr-un fel!
|
Scuze Alex 23 GAM , mesajul nu iti era destinat tie , ci lui Alex Dacia WRC :P ! El a fost presedintele clubului de la inceputurile clubului la Cluj , pana la inlocuirea lui cu Sergiu . De aceea ziceam ca : "Alex nene , degeaba critici , dak nu ai avut autoritate si sustinere astfel incat sa facem cum ai fi vrut tu . " aici la Cluj !
Jobyn , noi suntem de regula acolo la Sala Sporturilor aproape in fiecare joi . De obicei intalnirile le anuntam pe forumul nostru nou facut pentru Cluj http://crazy-drivers-club-cluj.myforum.ro/index.php Acuma suntem in faza de recrutare de membri , ca sa putem si noi sa organizam ceva notabil , astfel incat sa vina oamenii la noi , nu sa umblam noi sa-i aducem in Club ! Stii ca nu obligam pe nimeni sa intre in club :P:)))))) |
gabi ai dreptate...sunt perfect deacord...da mno
in vara cand erau intalniri era si actiune, si in 26.12.2005 culmea ca a fost si dupa sarbatori dar tot v-am strans pe toti :P mai putin alinutzy care o zis ca ea nu vine la prima intalnire ca asa erau mersurile. ma...numa bine, sergiu provocarea o lasam pe alta data ca aseara am facut un drift mai nereusit in s-u din faget si m-am trezit cu partea spate ...am facut masina hatch-back :P norocu norocului am lovit-o tot acolo ca anu trecut innainte de nunta :( maine dupa examen ma duc la politie sa rezolv de dovada si apoi s-o bag in service...cand rezolvi treaba pe aeroport ne dam....sau nu neaparat :P |
Am un ford sierra din 1983 la care s-a dus tablaraia . Daca cumpar o caroserie de la dezmembrari pot sa o schimb cu cea veche ? Cum fac ca asta cumparata are alta serie . Pot sa o recarosez la RAR ?
Cine stie ? george |
Dacia, daca nu ti-au iesit calculele cum ai vrut, a fost din cauza ca nu ai beneficiat de autoritatea si respectul pe care credeai ca il ai.
Daca am fi putut sa organizam noi, cei din Iasi sau Suceava lucrurile la Cluj, n-ar mai fi fost lider acolo, nu? ;) Asa ca nu arunca in noi cu noroi pt simplul fapt ca ai fost incompetent. |
Quote:
|
Quote:
Andrei, mai usor cu acuzele ca nu ai fost acolo sa vezi cum statea treaba. Si ai grija ca poti jigni oamenii. :oops: |
Quote:
|
De ce trebuie totdeauna sa accentuati cand este ceva naspha. Ca nu cred ca te-au durut ochii cand ai citit. El s-a linistit. Hai sa ne linistim si noi.
|
Quote:
Cred ca este o sectiune pe forum special pentru asta. Hai sa fim On Topic. Mai ales ca esti din Bucuresti. :D |
Multumim de interventie baieti ! Ne descurcam noi , ca suntem oameni mari ;) :)) ! Felicitari pentru actele la ACS . Abia asteptam sa fie gata :D
|
vis-a-vis de ce spunea dacia, cu cotizatiile: la bacau s-au strans banii punctual, pt fiecare eveniment sau actiune la care au participat membrii, si asta de comun acord cu toti cei care sunt aici...
am ales varianta asta si a fost cel mai bine asa... |
condurat da-mi mp-u si-ti explic cu lux de amanunte cum sa faci sa nu te coste nici un leu recarosarea
|
Quote:
|
teoretic, practic nu :D
|
Vezi ca este o treaba cu dus-intors. Ai grija.
|
am incercat si eu sa fac o recarosare la un opel calibra..si nu prea am reusit:(...
|
apoi daca pui o suma credibila de bani jos, platesti drumu cluj suceava si retur...iti arat eu cum se reuseste
si-ti arat si alte 30 de masini care sunt recarosate :P |
Guys veniti duminica ora 11 la cupa indragostitiilor ... tin sa precizez ca voi participa ... si sa nu ma fac de ras ... se va tine la cartodrom unde intoarce autobuzu
|
veneam ca s-asa e duminica.... n-om sta in casa!!! ;)
|
Te sustinem Heparu Boy cu 100 % !!! All the Way !
Vom fi prezenti si aducem galerie ;) ! Va fi distractie si o gramada de lume ! Asta e editia a 3-a la Cluj a Cupei Indragostitilor ! Bafta Alex ! |
succes omule!
|
mdea...mers curat incetut, era s-o scape de 2 ori in rest nimic special.
galeria copi de 13-14 ani in afara de sergiu si gabi. asteptam poze....ca s-au facut |
Felicitari lui Heparu-Boy pentru participare ! Poze asteptam , ca s-au facut :) !
|
Da chiar. Care a fost rezultatul?
|
Dacia WRC , pai nu ai trecut sa ne saluti dak ne-ai vazut acolo !
Eu m-am invartit putin pe acolo , dar nu te-am vazut ! Poze sunt aici de la event : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2108 |
n-am vrut sa conturb intrunirea voastra
|
LOL :)))))))))))))))))) !!! Intr-o competitie de 6-7 ore , nu ai vrut sa ne rapesti din timp ! :)K
|
nu fiti rai mai ...
|
poate tie ti-a luat 6-7 ore manastur gheorgheni intrecerea gheorgheni manastur pe jos
ca la mine a dura de la 10 la 12 si ceva totul... |
Ei , nici chiar asa ! Drumul Manastur - Gheorgheni e scurt ! Competitia se mai desfasura inca atunci cand ne-am dus noi la alte activitati pe la ora 15 si ceva . Un mic calcul : ora 9 AM - ora 15 PM .
Nu conteaza , noi sa fim sanatosi :D :D :D ! |
Ca am ajuns acasa la ora 19 e alta poveste :)))))) !
Pe 18 martie bagam si Dacia pe asfalt , sa vedem acolo show ;) ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning