![]() |
Re: Custom Shop Braşov
yakone.. la mine e cel mai frig.. hala din beton de 6 m inaltime in care incap 14 masini ..fara caldura... BEAT THAT !!! nu am cu ce sa o incalzesc.. am si eu un tun de caldura pe motorina.. e ok ... cat timp merge.. intarzii lucrarile din pacate
ce sa zic... sper sa rezolvi cat de repede problema |
Pe motorină scoate fum şi miroase...
soluţia suplimentară, pe lāngă tunul cu gpl şi soba metalică pe ulei ars şi lemne a fost izolarea pereţilor pe interior, şi de luna viitoare sper, crearea unui tavan fals la joasă īnălţime (3 metri, hala are 5) acoperit cu vată minerală. Cānd or fi minus 20 de grade nu ştiu ce-o fi.... Cum e hala voastră ca structură? |
aleks ..ai fi uimit ca NU scoate fum .. are revizia facuta si nu am nici un fel de probleme.. fum scoate cand ramane fara motorina doar.. cam 5 secunde pana se decupleaza..scuze cred ca deviem de la topic in sine. bafta la toti
|
la mine e un simplu "garaj" de 5m/12m...eu am coborat deja tavanul la 2,70m de la 4m ca sa nu mai pierd caldura...sper ca maine sa-mi vina electricianu sa rezolv problema...o solutie ieftina ar mai fi incalzirea electrica prin pardoseala dar asta presupune sa torn iar betoane si alte prostii de genu...
|
Bună treabă să faci īncălzire prin pardoseală... dar deranj maxim :)
|
am urmarit de la inceput acest post....vreau sa zic...ca ma bucur mult ca au inceput si la noi in tara lucrurile...cat de cat...zi`mi si mie pentru un opel astra f din 94 hatckback in 4 usi...cam ce ai putea face?si din curiozitate...care a fost investitia totala in trabant...a iesit ceva frumos...dar mai pune si u poze cu interioru....ca l`ai cam uitat...multa bafta in continuare....la proiecte...si sper sa fiu si eu unul dintre clientii tai
|
Se pot face multe pentru un astra f...acum depinde de bugetul tau si cam cat de mult vrei sa modifici masina
|
2 Attachment(s)
nu vreau sa o fac kitch...vreau ceva frumos...si cat mai simplu...nu abureli....din curiozitate cam cat m`ar costa si pe mne sa imi faci si mie ceva de genu cum este in poze....?si fa`mi si mie niste schite...cum ai putea sa imi faci si mie astra...?
|
Quote:
|
:lol::lol:
Quote:
|
|
ti`am dat add pe mess si mi`ai dat si u accept...dar te prind greu de tot....te rog frumos....arata`mi si mie cam ce ai putea sa facem pentru un astra f?
p.s. superb trbantu are un sunet super... |
din pacate camera nu este foarte buna...insa sunetul trabantului este muuult mai frumos:D
am studiat in amanunt masina...si nu pot sa spun decat: Felicitari Yackone |
Quote:
Ma prinzi mai greu pe mess...Eu intru in general seara, daca ma vezi online trage-ma de urechi;) Quote:
|
ok o sa te trag de urechi....felicitari pentru trabi inca o data:)
|
Re: Lucrari Custom Shop
salutare nah pe asta nu am crezut ca o sa vad...si chiar am fost amandoi acolo in 2007 la bucuresti! daca iti mai aduci aminte de echipa din timisoara cu puiul galben ;) mica e lumea asta! :P
PS: REDBULL FLUGTAG 2007 |
Re: Lucrari Custom Shop
Quote:
|
Yack iti recomand cu caldura o soba cu ulei ars, cat mai multe burlane si imposibil sa nu te incalzesti. Eu la mine incercasem si cu aeroterma de 380 industriala si cu autohtonul Godin si nu faceau fata. Ce e drept la mine 2 pereti sunt de tabla. Uleiul ars e cel mai bun dar trebuie izolata bine rau inventia ca altfel risti din economie sa o dai in spitale. Pt cei cu buznarul mare se gasesc sobe pe ulei ars de cumparat.
|
CUSTOM SHOP VA UREAZA SARBATORI FERICITE! |
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ProTuning Baia Mare va ureaza un Craciun si An Nou Fericit, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Bafta in Modificarea Masinilor!! Robi si Norby (CNC-ul:lol:) |
SARBAUTORI FERICITE DE LA UFO
|
Crăciun liniştit şi mulţi clienţi la anul :)
|
http://gilmobile.ro/blog/wp-content/...un-fericit.gifLa Toata Lumea!
|
CUSTOM SHOP VA UREAZA UN AN NOU FERICIT!!! |
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
halooooooo mai traieste cineva paici????
|
sigur e bagat in fibra pana peste gat:D spor la treaba
|
3 Attachment(s)
Back in bussines...
Niste poze de la modelarea difuzorului de la Lacetti...Scuze de calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul... |
+10 zic eu ca un privitor oarecare:D
|
Quote:
|
eeeeeee mai traieste si domnu yack si vad ca ne-a si adus materiar
+10 +10 +10 = 30+ pana acu sa vedem ce a fi mai departe |
atunci + 10 de la mine .
|
+10 clar....iese foarte bine pana la urma:)..chiar imi place..spor la munca in continuare
|
+10 si de la mine sa vedem finalul, sunt tare curios! vad ca te pricepi foarte bine in fibra! in viitorul apropiat am sa iti propun o tema si eu ;) ne mai auzim!
ciuss |
yackone nu ai mai luat atatia 10 din clasa a3-a:D:D:D spor in continuare si asteptam poze cu masina 'elaborata' de tine:-P
|
Salut! Imi facu placere sa citesc toata povestea proiectului tau. Am si eu un trabant si vreau sa stiu la cat m-ar ajunge o asa lucrare??? Dar sa nu iasa la fel sa fie diferit, o estimare aproximativa....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam cat m-ar costa sa imi fac golful sa arate asa?
|
nu reusesc sa accept invitatia..........i-ti dau adresa de yahoo: [email protected]
|
Quote:
@dorian...ti-am lasat numarele mele de telefon pe un mesaj privat;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning