Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Shine Club (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club.html)
-   -   ShineRunnerRacing (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club/97231-shinerunnerracing.html)

dany_cmd 08-02-09 23:44

Re: ShineRunnerRacing

care stiti sa postati si voi , cine era si o poza cu masina sau ce masina era.

dany_cmd 09-02-09 00:05

am aflat... mc

87MTX 09-02-09 02:31

e bobo , ala cu dacia...oricum conduce de mult timp, a facut multe curse prin tara cu microbuze.....fara permis...

orlando 09-02-09 20:37

Frumos asa...
Voi vreti sa fiti un club de elita?care are membri calumea?
Pai si cum aveti membrii calumea daca sar in dambovita..sincer acum?voi nu va ganditi ca ne faceti RAU la toti pasionatii..bine ca nu s-a aberat iara pe tema curselor ilegale...si stii ce?nu ii puteai contrazice!
Auzi el de 10 zile are permis si se crede shumi...daca eram eu sau oricine altcineva atunci in spatele sau il lateralul lui?era dragut?
Ca sa nu mai vb ca e baiat bun daca conduce fara permis...tot respectul pentru asemenea membrii!de aia suntem fugariti pe strada...

87MTX 10-02-09 00:31

nu neg ceea ce ai zis tu. ai mare dreptate...asta se putea intampla si unei persoane care are 10 ani de permis...o clipa de neatentie ....sau prostie...

sparly 10-02-09 11:17

nu frate puteai sa ai permis de 20 ani daca maina a derapat ce faceai nu mai conteaza ca avea permis de 10 zile conteaza ca nu au patit nimica si punct

Tael 10-02-09 19:12

Baieti va anunt ca George cu opelul "WTD" a iesit din club......

dany_cmd 10-02-09 19:27

dc boss ? sia gasit in alta parte ?

87MTX 10-02-09 19:28

nup..poveste lunga ...nu are legatura cu noi, nu s-a certat cu nimeni din club, s-a retras de tot din lumea curselor

Tael 10-02-09 19:51

exact ce a zis matrix...
Quote:

s-a retras de tot din lumea curselor

slaps 10-02-09 22:00

:| s-a faqt baiat d ksa sau c?:|

sparly 10-02-09 22:28

sincer chiar imi pare rau pt el era un baiat extraordinar dar tot prietenul nostru ramane

sparly 16-02-09 15:34

FRATE MAI GANDITIVA SI VOI LA CE AM VB CU TRICOURILE

87MTX 16-02-09 15:45

si la excursia de la sibiu, vinerea asta e plecarea

sparly 16-02-09 15:47

scz se amana aceasta plecare este mai inpotanta plecarea la CRAIOVA pe 8 martie scz inca se voteaza la votul nominal deocamdata la vot pana acuma a picat sibiu imi pare rau

87MTX 16-02-09 15:54

si de ce nu anunti si tu, sau sa stergi topicurile legate de sibiu? ca lumea ma intreaba daca se merge.... anunta si tu..si de ce nu facem cum am zis? care vrea sa mearga merge, ne impartim, care vor la sibiu merg, care vor la craiova merg, daca vor la amandoua nu e nici o pb...

sparly 16-02-09 15:56

ok eu asta fac acuma incerc sa sun pe fiecare inparte sa intreb dar fa si u acelas lucru ca daia suntem 2
multi au votat craiova si mai sun

orlando 17-02-09 20:05

Quote:

Originally Posted by sparly bwc (Post 2053821)
nu frate puteai sa ai permis de 20 ani daca maina a derapat ce faceai nu mai conteaza ca avea permis de 10 zile conteaza ca nu au patit nimica si punct

Imi pare rau dar trebuie sa te dezamagesc...
ai permis?
Eu am permis de 1 an jumatate si tatal meu de 21 de ani...crede-ma din cate ***uri am iesit cu el la volan nu-ti inchipui...in care unu din noi era la revedere,daca nu amandoi...Deci asta cu "i-a fugit...saracutul de el"...sunt multe metode prin care poti face o masina sa nu-ti fuga...dar deh...daca el avea permis de 10 zile si se credea regele soselelor...ma rog poate eu am alta gandire si conceptie...dar ma uit si la tampitii care n-au astampar pe la semafoare...si ma sperii de ce prostii pot face...chiar sambata m-am anturat cu unu si era sa o faca atat de frumos de sigur unu din noi 2 era varza...
deh...racing...curse...

CristianoXXX 17-02-09 21:14

sunt de acord cu orlando, am permis de 7 ani si nu "mi-a fugit" niciodata... tb sa mai ai si cap si sa stii unde sa o alergi, e plin bucurestiul de "periculosi" d-astia

dany_cmd 17-02-09 21:25

omu era reisar si subiectu e fumat!

sparly 18-02-09 12:18

ORLANDO STIE CE VB ,IL SUSTIN PT CEA ZIS

sparly 18-02-09 12:21

ASTAZI LA SEMAFOR CEA MAI TARE BOMBA ,UN BAIAT DINTRUN CLUB NU DAU BINE ASCULTA MELODIA CLUBULUI NOSTRU DAR RASUNA RAU DE TOT CRESTEA INIMA IN MINE ,SUPER TARE

orlando 19-02-09 00:10

Quote:

Originally Posted by sparly bwc (Post 2077907)
ASTAZI LA SEMAFOR CEA MAI TARE BOMBA ,UN BAIAT DINTRUN CLUB NU DAU BINE ASCULTA MELODIA CLUBULUI NOSTRU DAR RASUNA RAU DE TOT CRESTEA INIMA IN MINE ,SUPER TARE

va faceti cunoscuti...e bine :D
sa faceti o figura frumoasa la craiova...poate ajung si eu...deocamdata nu promit...

sparly 19-02-09 07:43

DA ASTA ESTE

sparly 19-02-09 17:07

polite RCA ,CASCO ,ASIGURARI PT VIATA la cele mai MICI PRETURI

sparly 20-02-09 19:23

nu uitati intalnirea din aceasta seara

Tael 24-02-09 18:35

ce mai faceti baieti ?ce se mai discuta prin agip sau unde va intalniti ?

sparly 24-02-09 19:38

yes in agip

_wanted_cars_ 25-02-09 10:10

fratilor vineri tot in constitutiei ! haideti sa fim cuminti acolo si sa nu mai ne zgoneasca nimeni! eu zic ca e frumos acolo si accesibil mai multor persoana

sparly 26-02-09 08:34

da fratemiu venim acolo sti prea bine ca asa a ramas stabilit

slaps 26-02-09 18:59

buna seara baietiii.....am si yo o propunere asa dak sunteti d acord...la c m-am gandit...in fiecare vineri nu stim altceva dekt...racing racing...hai sa mergem la un biliard undeva..ar fi frumos...sa facem altceva...c ziceti? astept pareri :D:D:D

87MTX 26-02-09 22:49

ptr asta mai sunt inca 6 zile din saptamana.... inainte la celalalt club, mergeam mereu in biliard si etc, multi au sarit de cur in sus ca de ce in biliard si etc, si de ce nu la curse si altele

sparly 26-02-09 23:13

frate vinerea este ziua intalniri cu clubul dupa acea esti liber sa te duci unde vrei cateva ore nu moare nimeni la un suc la o vb si apoi te duci la distractie

slaps 26-02-09 23:50

exact....am zis si yo asa...poate multora le-ar placea sa mearga...a fost doar o sugestie nu sa mearga obligatoriu

cristyan_mdk 27-02-09 00:23

salut !!
pt baiatu cu fiatu punto negru
pret piese noi
capota fata 340 ron
traversa inferioara 130 ron
traversa superioara 130 ron
bara fata originala 190 ron

laguna1 27-02-09 02:04

fratilor daca nu sunteti uniti si nu exista intelegere in club nu o sa ajungeti nicaieri! fiti si voi mai atenti cu colegi din club si ajutativa intre voi! sparly sau plita nu poate fii mereu si cu fiecre in parte !

KENZO 27-02-09 02:09

Quote:

Originally Posted by laguna1 (Post 2104024)
fratilor daca nu sunteti uniti si nu exista intelegere in club nu o sa ajungeti nicaieri! fiti si voi mai atenti cu colegi din club si ajutativa intre voi! sparly sau plita nu poate fii mereu si cu fiecre in parte !

Corect!!!

sparly 27-02-09 08:31

pai eu ce sa le fac BENY daca vor la biliard ,iarasi aceasi poveste veche , ieri am fost vro 5 ore cu colegul nostru cu punto ca a avut un mic accident asta este si multumesc celor care inteleg aceste probleme si celor care ne sustin MULTUMIM BENY,MULTUMIM KENZO

87MTX 27-02-09 10:00

beny te iau daca mai zici asa :P
tocmai daia am facut si un mic consiliu ca cei din consiliu sa se ocupe si ei de o parte din membri

Tael 28-02-09 17:14

salut baieti ce mai ziceti?ce ati mai facut aseara ati fost la joaca?hai ca luni imi vin si mie cuzinetii,,garnitura de chiuloasa etc... si o sa ma apuc de montat,asa ca in scurt timp o sa ne vedem ca as mai merge si eu la o joaca mica:)

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning