![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
Quote:
saptamanile incheierilor, festivitatilor .... 12 ore de somn in 2 saptamani. Kewl .... si daca mai pui faptul ca am vazut un om aterizand de la 6 etaje in fata mea .... need therapy ! ontopic : DKM, de ce te-ai luat mai devreme de "masinile parintilor" care vin pe iveco ? Brusc imi vine in memorie un megan' gri cu numere MYL .... da chiar nush de ce :shock: |
nu so luat,zice si el ca in ultima vreme pe langa oamenii obisnuiti de la iveco vin cei de la jamu si peciu :lol: care se cred in furios si iute ca ardeiu cand aud ca vine politia zici ca regizeaza o scena din film :lol:
|
ati primit si voi massul ala ?
Quote:
|
suna bine de tot :-) who's this dude alex?:lol:
|
cine e organizatorul?:):)
|
ai primit pm :))\
nobody knows... ceva instant probabil :D |
nu poate fi instant....daca se stie dinainte ca se face:):)
vroiam sa intreb de premii... |
alea le imparte militia rutiera :))
|
Quote:
|
aia am primit aia vi-am aratat ...mai multe detalii dracu stie...
|
nu, merci CIP, nu prea am chef...intrebam doar, ca sa ma mai bag si eu in seama...
si oricum, in dreapta n-am mai stat de 3 secole...nu cred ca ma mai tzine:):) si totodata, daca premiile le imparte militia, cel putin momentan...spun pas, caci am patit-o mai mult decat urat :) P.s: mass-ul de la 'Alex' a ajuns peste tot in TM...l-am primit de la vreo 10 oameni diferiti, care n-au nici o legatura intre ei:):) siiiigur o sa fie activitate intensa;) |
Uite cum devii vedeta peste noapte ! Felicitari "alex" pentru discretie :raving:
|
:)) poate aveti parte de vreo surpriza daca mergeti:)) ca sincer nu prea vad sa se bage cineva sa organizeze, dar daca ii asa bv lui;)
|
bhaaaaa ... meeeega iuresh traseul, cu saritoare de pe o hala pe alta, prin hale, pe sub hale .... balamuc ce mai ... :lol:
|
Quote:
De asemenea precizez ca nu faceam referire la masinile aranjate...tunate...cum vreti voi...si chiar nu am nimic impotriva daciilor. |
nu e stress...nu iti bate capul! cine a vrut sa inteleaga a inteles ce ai vrut sa spui!
|
Quote:
|
Quote:
Honda rosie am fixato in ochii de mult, si eu voiam sa fac una la fel ca a ta :) e stoc? |
preparata de drift :))
|
Quote:
|
Quote:
|
si ai uitat ceva mha:lol: ai pus un milad la volan :lol: ca fara chestia aia de dupa volan e degeaba :-P
|
si capota de carbon man;)
|
dada..ms..am uitat..de capota! am zis sa nu mai vorbesc de masina prea mult pe forum aici..k na..nu avea nici o legatura cu topicul!
|
salut eu sunt DANI se mai fac intalniri as vrea si eu sa vin....?
|
nu...nu se fac...
oricum nu prea s-au facut...au fost doar cateva tentative esuate. in ideea ca...fiecare e cu %@$@ masii (cu clubul lui, cu prietenii lui), si cam atat... nu e o comunitate reala 4tuning. :) pentru amatori tuning....treci pe la stadionul dan paltinisam in fiecare seara:) |
@Milad: de unde pot sa imi comand si eu evacuare cap-coada ?
|
Salut eu trec pe la stadion si ieri si azi am fost insa nu va cunosc as vrea sa va cunosc dar nu ma pot baga in seama de unu singur .... chiar mi-ar face placere sa stam sa vb....dar..... cum am putea face posibila chestia asta...?
|
Aproape in fiecare noapte gasesti o parte din "lume" in Rompetrol pe linia lu 9
Cand e cald, la stadion Cand e vineri ... afara din oras, la vreo 2 km |
Cu putin noroc poate vara asta o sa fie mai putini teribilisti sa faca scandal la stadion si sa atraga politia. La un moment dat ajunsesem sa nu mai trec pe la stadion in drum spre Mac, erau cate doua echipaje non stop la 'datorie'.
|
Pai si nu e bine ca sta politia???.
Ar fi misto daca ar fi 10 logane la stadion vara .....,2 agenti si un logan:D:D:D:lol::lol::lol:. |
10 logane sambata... sa avem oameni la intalnirile Logan CLUB
|
Depinde de fiecare. Cand aveam toba sport, cu toate ca nu o turam, riscam sa fiu luat la intrebari. Era nasol sa fie politia pe acolo, acum e o necesitate dupa toate reclamatiile din zona.
|
Alive ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning