![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
Sa vandut?
|
nu evo...e30-ul
|
din aia 400 cp mi-ai putea da si mie:)) si tot ai mai ramane ok:P
frm masina sa ai bafta la ea |
Domnu bikks ce se mai aude de bestie nu o dezlantuiti ??????:twisted:
|
Astept sa imi ajunga cutia, ca asta a cedat saraca.
|
Vine pana duminica pentru Tulcea?
Ar fi frumos sa pui un timp frumos in cui. |
Cutia ajunge joi de dimineata in Tg.Jiu la el,dupa care se monteaza si....GO TULCEA!!!Frate mergi usor pana aici sa plecam impreuna:p.PPR RULZZZZZ
|
Excelent!
Sper sa fie o cutie de viteze in strare f buna. Fara graba. |
Cutia este de evo ix rs. Nou nouta.
|
Esti tare:!:
|
Imi place ce ai facut cu masina dar te rog, nu o lasa asa! Ideea cu Japan Overdoze a fost geniala atunci. Te cred, te-ai plictisit, vrei altceva dar cauta ceva tot atat de genial. Te pot ajuta daca vrei. Felicitari pentru tot!
|
1 Attachment(s)
Tulcea locul 3.
Cel mai bun timp fiind 12.4 deoarece masina nu pleca deloc din cauza aderentei. |
In sfarsit a ajuns intreaga acasa dupa un eveniment, fara absolut nici un defect si s-a comportat impecabil(mai putin cu plecarile de pe loc, mi-a luat ceva timp sa gasesc o cale de mijloc, dar pana la urma totul a iesit ok. Masina a facut 1400 de km de vineri pana astazi, consum 11%(nu la curse :) ) , performante maxime. Totul a fost ca la carte!
|
Quote:
Trebuie setat LC putin mai violent. Felicitari! |
Felicitari!
|
Multumesc !
|
bravo
|
Quote:
|
Ff tare!
Felicitari. Ma bucur f mult ca nu ai avut nici o problema cu masina! Bafta in continuare! |
Felicitari pentru seara de joi de la Craiova
|
Te'ai mutat in Craiova ca numai p'aici te vad :P
|
Da. Ionut s-a mutat in Craiova :twisted:
ON : masina treage intr-un mare fel. Merita toti banii si toata munca ! S-o zic si aici : Felicitari Ioane ! :twisted: |
Masina va participa la legala de la Braila,sambata 9 octombrie!
Pole Position Racers rulllllzzzz!!! |
Pentru o prestatie la adevarata valoare, ar fi frumos sa setam corespunzator suprafetei respective de rulare LC-ul.
|
Salutare tutor, acum m-am instalat si eu in noua locuinta si detin dinou accesul la net :D , da m-am mutat in craiova. Sebi vineri ajung in bucuresti, ne auzim la telefon.
|
ionute vezi ca ieri m-au sunat de la politie sa-mi zica ca fac prostii cu masina pe strazi...iar eu habar nu aveam despre ce vorbesc.
acum inteleg de unde era confuzia...2 evo 9 negre cu jenti albe :)) p.s. vezi ca sunt niste echipaje cu ochii pe tine(noi) ;) |
O " confruntare" intre voi 2 pe cand? Sau se stie rezultatul ?:rolleyes2
|
Cum ar fi sa mergeti cu masinile colantate lafel, identic si cu geamuri fumurii, eventual fara numere? :lol:
Sa va alerge si sa dea prin statie in acelasi timp aceeasi descriere de masina dar in locuri diferite? |
Se inmultesc EVO=urile in Craiova.
Mai avem un EVO 5 GSR si un EVO 8 FQ340 !! |
EVOLUTION-CITY
|
Momentan eu stau pe burta...nu le mai fac probleme la politisti de vreo 3 zile de cand am masina pe dreapta...dimineata imi ajunge ambreiajul sa il urc sus, asta s-a dus saracul. Poate vedem cum facem si ne intalnim toti "evoistii" intr-o joi pe aeroport, sa facem un spectacol frumos.
|
Quote:
|
Pana una alta trebuie sa ne intalnim noi. ;)
|
Maine la VTM ? :evil:
|
maine te vedem la vtm'u ! :-P
|
Quote:
In plus nu am mare consideratie pentru modul de organizare al unei doamne pe care eu o vad ca o stavila in dezvoltarea sportului cu motor la Dolj. Dar daca Ionut vine cred ca o sa fac treaba. Oricum din cate-mi amintesc recordul il are Radu Ghinea cu un Evo9 setat de noi(Racing Code). |
O sa filmam sa-l vezi si tu.
Cat despre treaba cu Doamna...asta e...sunt multi carora nu le convine sa faca parteneriat cu ea , din pacate la Craiova nu se fac altfel de curse decat VTM-uri... |
Ce curse sunt azi la Craiova?Unde si cand mai exact?? Mersi frumos!
|
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ie-2010-a.html
Despre asta e vorba. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning