![]() |
Re: Machete in lucru - alynex
Dai bataie, dai bataie.Am citit toate posturile pana aici si mi-ai taiat craca de sub picioare.Is curios ce mai e cu Viperul ala.Hai ca imi place cum lurezi bravo.Daca ai facut cabina aia de vopsit, vezi pune niste poze sa o vedem si noi.
|
4 Attachment(s)
Incet, incet:D...
|
Frumos...materialul cu care ai mochetat parca e putin ciudat privit de aproape.
Fa si niste cleme pentru centurile de siguranta (terminalele de rezistente sunt cele mai la indemana). |
cumva e blug materialul cu care ai mochetat?...
|
Nu e blug.Ceva asemanator, dar elastic si foarte moale.
|
Foarte frumos,ai talent!
Un sfat:incearca un smilgher mai fin pentru frecarea chitului ca ai ceva urme urate:x |
arata bine si suna promitator!
bafta! |
arata foarte bine interiorul
|
Mersi mult baieti:D!
Ma straduisc saptamaniile astea sa fie gata. |
Acum Fordu e grunduit.
Urmeaza ceva finisari,si sper ca pana maine, aaa...adica pana dimineata, sa fie aplicat macar un strat de vopsea. Trebuia sa fie gata in cursul zilei de azi... dar...vad cum si ce reusesc... |
Quote:
si hai cu nissan-ul ca ti-am luat-o inainte! |
Ma straduiesc:lol:.
Mai trebuie retusata putin vopseaua, apoi montatu si chestiile alea mici. Vine si Nissanu imediat:D. Nu vorbesti cu Razvan de topic:oops:? |
1 Attachment(s)
Un mic preview pana saptamana viitoare, sper sa ii fac o sedinta foto undeva in oras:oops:.Puneam poza mai repede, daca nu ma lasa telefonul...
Mai cateva piese de montat,fete usi,oglinzi.etc. O voi prezenta aici(daca nu-i nici o problema,Razvi,Manu,Clau:oops:?),thread-ul meu cu machete e cam praf si as vrea sa il refac... So... |
1 Attachment(s)
Fordul e aici:D.
Acestea doua sunt acum la modificat. F40 doar il reconditionez pentru ca este intr-o stare foarte proasta. Nissanul va suferii mai mult:D. |
te-ai descurcat foarte bine....sunt curios cum o sa iti iasa viper-ul:shock:succes
|
ar merge mai bine dat jos scaunul si facut un supot ceva...ar da mai bine la vedere, oricum a iesit ok.Bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
maine pun poze cu el... sa vezi ce departe am ajuns baga tare! ;) |
Quote:
incerc sa pun si eu maine niste poze sper sa reusesc. Abia astept sa-l vad pe al tau. |
Quote:
|
@ Alynex : Cam de jumate de ora iti urmaresc topicul, foarte interesant si sincer parca mi-ai dat si mie un imbold sa ma ocup de asa ceva. In legatura cu masinile, Viperul demential, arata ff bine cand era lasata de tot,cand nu aveai jantele alea urate. Cu astea noi arata si asa foarte bine, dar ca o idee - nu ma pricep la asa ceva,nu sunt expert insa vin cu o sugestie pe care am vz ca le doresti intotdeauna - daca ai timp, sa incerci sa refaci din nou body kitul? cu aceste jante? Eu zic ca ai impaca si capra si varza. Mi-ar placea sa vad un bodykit wide, unul extrem si sa pastrezi jantele mari pe 20" :twisted: .Si o ultima sugestie , trebuie un eleron. Si nu unul mic, ci unul sa se potriveasca cu kitul wide (eu unul nici nu sunt adeptul eleroanelor mici,cele din fabrica). Cam atat cu sugestile si parerile, sper ca nu te-ai suparat ca mi-am dat cu parerea si sper ca voi vedea un viper mai imbunatatit decat in ultima poza cand era foarte ridicat din cauza jantelor. Intr-un final tin sa-ti multumesc ca mi-ai alungat plictiseala cu topicul tau,pe care acum il voi urmari cu siguranta si astept(am) ultimile modificari. Bafta la proiect!
|
Quote:
Viperul nu va avea jantele noi, deoarece sunt ridicol de mari pentru el.Voi incerca sa gasesc altele.Eleron va avea, mare, sa se potriveasca cu stilul pe care il are.Voi reveni cu viperul dupa Z.Ma straduiesc sa avansez ca sa pun cateva poze, cat de curand sper... Multumesc inca o data!! |
2 Attachment(s)
Asa arata Nissanu meu.
E mult de lucru si nu prea am timp sa lucrez...voi face cumva sa fie gata |
cu kitul C-West :D buuun, tine.o tot asa si o vedem la un poll cu a lui Eddy :!:
spor la treaba ! |
Quote:
Pe net zice INGS Style N-spec.Cel original, ca is multe copii identice doar cu alt nume. Battle-ul cu Eddy e stabilit de mult, doar ca el e mai inaintea mea:oops:. |
Quote:
spor la treaba si.. ai timp sa ma prinzi pt ca n-am mai facut nimic, a dat mania Golf-urilor in mine si nu ma mai pot opri :D |
3 Attachment(s)
Body-ul se contureaza incet, incet, am stabilit ce si cum sa modific rotile, urmeaza sa construiesc spoilerul.Dupaia evacuarea, intercoolerul si multe altele:Dvor urma...
Sper sa va placa pana aici. |
foarte frumos lucrat, cu rabdare.felicitari.abia astept sa vad macheta gata!spor la treaba!
|
cum ai marit buza la jante??
|
Inel din plastic forex.gasesti la magazinele de arta.
|
aha mz ... exista pe dimensiuni sau c??
|
Da,is panouri mai mari 60x55,100x70, cam asa.
|
Quote:
Arată bine |
2 Attachment(s)
M-am plictisit in seara asta si am lucrat putin la Z:D.
Intercooler-ul si tubulatura(nu e completa,mai am filtrele) si "matrita" viitorului spoiler veilside:D. |
Matrita?
|
Prea mult zis matrita...acum mi-am dat si eu seama.Trebuia sa pun in ghilimele:oops:.
E o copie dupa care va fi facut.N-am stiut cum sa-i spun. Am editat acum si am pus in ghilimele. |
:shock: pfooaaaa..arata criminal nussan-ul!bv..spor la treaba si termina-l si u mai repede un pic ca ne tii de mult in suspans.la culoare te-ai gandit ceva?
|
Multumesc mult!Fac si eu ce pot.
Posibil un frate cu albastru,nu stiu sigur inca. |
3 Attachment(s)
Nissan-ul dispune acum de evacuare noua dubla, la care mai trebuiesc finalele si in rest am mai facut cate ceva pe la bodykit:D.
|
Incet si sigur, imi place ce vad, cu siguranta o sa fie superba la sfarsit:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning