![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
22 Attachment(s)
revin si eu cu cateva poze
|
19 Attachment(s)
si cateva filmulete:
|
1 Attachment(s)
salutare .
ursuletul din imagine a participat la liniute ? vreau si eu filme cu el . ms ;) |
A iesit perfect tot . A fost foarte frig dar am rezistat eroic.
Felicitari tuturor , si pentru organizatori : la mai multe evenimente la braila . |
Super bine a iesit...nu mai zic de spectacolul dat de EVO cel rosu cu alb. Cinste lor,tuturor!
|
a participat dar nu stiu daca am filmulete cu el... pot sa pun poze daca vrei
|
O organizare de nota 10 !!!
|
Felicitari Dragos pt cupa de la grupa D castigata azi la Braila !
|
Quote:
dar astept filmulete cu el de la cine are :twisted: |
poze , filme ceva de astazi de la liniute?
|
Quote:
|
poze, filme, clasament??:)
|
15 Attachment(s)
Mi s-a descarcat bateria inainte de grupele mari :( ..cam asta e tot ce am prins. .
|
A fost o cursa super.felicitari organizatorilor,participantilor si spectatorilor care au indurat frigul.si mai ales lui ONO,care ne-a incantat cu evolutiile sale cu cele doua masini(porsche si evo).evo rosu cu alb al lui ono e un monstru de masina,si s-a vazut clar ca a fost cea mai tare masina din toata cursa.
|
filmulete ceva :D k supernova albastra :D k jante galbene cinste voua
si a fost fffffff reusita organizarea !!!!!!! ;) |
Quote:
pentru locul 3 se da ceva ??? o diploma ceva ? :) |
Mai vin cateva serii de poze asteptati ! :).
|
hai cu pozele:D
|
Quote:
|
Quote:
filmari de la drift-uri , liniutze nu are nimeni ? :( |
mary nsl il sti pala cu usru pe platforma??
dc a venit asa?ce motor are?am auzit bine ca are turbo?:) |
Mie unu organizarea mi s-a parut de 3 lei.......am stat in frig 5 ore sa astept sa ma dau si atunci cand mi-a venit randul am mai stat inca 30 de minute deoarece trebuia-au sa se dea cei ''puternici'' cu masini adevarate nu eu cu un rahat de 2 lei de masina.....sa va fie rusine celor care ati facut parte din organizare!!!!!!
Data viitoare sa luati exepmplul Tulcea....acolo a fost organizare de nota 10 , incomparabil cu cea de azi!!!!! |
Quote:
dar locul 3 la ce? |
Quote:
cand o sa fii in stare sa organizezi un campionat de fotbal in curtea blocului, atunci sa-ti dai cu parerea. poate intrebi pe cei care cunosc difernta dintre o organizare pe aeroport si una de oras pe curand si altadata ramai doar cu drumul de tulcea |
Ramane de apreciat efortul si vointa unor oameni ca Floris, Ianni (din Tulcea, sper ca nu am gresit), unui om de prin Baia Mare si alti cativa fara de care orasele lor nu ar fi aparut pe harta evenimentelor de gen. Ca nu e mereu si putinta... rar se intampla sa obtii tot. Asa ca U_Tuning, iarta si tu cum au iertat si altii "timpii morti" de la Tulcea. Pana acum se faceau putine si rele, anul asta s-au facut o groaza, asa ca merita 30 de minute fata de 2-3 luni. Nici eu nu sunt de acord ca a fost organizare de nota 10, pentru ca nu a fost niciuna, in schimb au existat conditii strict de concurs (start-sosire) ideale pentru piloti. Ideea e ca mereu doare o vorba rea spusa la oboseala/nervi. Bafta Floris pe viitor!
|
felicitari pt organizare...bravo voua!!am fost prea multi...si spatie destul d micutz.
ps"astept un rasp pt intreabarea d mai devreme!!! |
a fost bine azi ceea ce nu mi-a placut si nu o zzic ca un repros o zic pentru ca poate pe viitor o sa fie remediat la finish nu a fost trasata o linie sa stim exact unde se termina iar publicul intrase mult pe carosabil acolo la sfarsit si asta m-a facut sa franez inainte...oricum felicitari si poate veniti si la galati...
|
Eu felicit organizatorii pentru ce au facut astazi! Cand am ajuns, m-am speriat de numarul masinilor parcate si m-am gandit ca nu am nici o sansa sa ajung acasa la o ora decenta! S-au miscat foarte bine!
P.S.: Imi pare rau Bogdan ca te-ai simtit discriminat... Poate esti si nervos acum ca masina nu a mers asa cum te asteptai! :( Multa bafta in continuare! |
Quote:
|
Quote:
omu de la iasi care a luato a investit mult ea ... si eram curios cum mai trage .... :-) nu stiu daca a facuto turbo :D |
multumim organizatorilor pt spectacolul oferit si va asteptam s cu alte ocazii
|
A fost la A din cate imi aduc aminte .
A iesit pe locul 2 la grupa; a luat bataie de la un R5 . |
Quote:
|
are cineva poze cu opelul gsi ???
|
si in curand va invit la brasov la o cursa de indemanare pe zapada intr un cadru legal , sper sa veniti in nr cat mai mare. My Best Regards
|
Quote:
Au mers bara la bara pana la jumatate, si pe a 3 a sa dus R5. |
poze filmulete nimik nu are nimeni :( de la liniute de astazi
|
Felicitari organizatorilor
intr-adevar o cursa foarte reusita .... au fost cateva neplaceri ... mai ales la inceput cand toata lumea ingheta de frig si astepta sa inceapa cursa si ea nu incepea ... probabil ceva probleme pe acolo ... cred ca anumite masini au fost din greseala in grupele in care nu trebuiau sa fie ... si ar mai fi cateva de comentat in legatura cu organizare dar nu ma intind .. probabil nu sunt in masura sa comentez... insa s-a vazut lipsa de educatie a catorva tarani din braila, animalele alea care au inceput sa scuipe pe masinile baietilor care asteptau la start... se stiu ei care sunt .... TARANI, IDIOTI, ANIMALE ... si inca ma abtin ... nu am facut referire in special la cei din braila ... ci doar la animalele alea care au dat dovada de CIOBANISM.... unii chiar nu merita sa li se serveasca asemenea spectacol, nu stiu sa aprecieze.... poate acel baiat care a fost scuipat a venit de la distanta mare ca sa se dea si sa faca spectacol ... insa el este tratat cu "respect" de niste zdrente de oameni... in fine ... sanatate! |
Quote:
indemanare si viteza tractiune spate 1 - Moraru Laurentiu - Bucuresti - BMW - 57,70 - 38,30 -1 42 - Ionescu Stefan - Bucuresti - Smart - 60,50 - 39,20 -2 57 - Nedelcu Ionut - Braila - ??????? - 83,40 - 41,70 - 3 57 eu sunt dar nu am putut ramane pana la sfarsit :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning