Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

Esperache 05-06-09 11:47

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Salut, ti-am raspuns pe PM ;) iar in ceea ce priveste discurile, NU, ele sunt de 308mm !

salfkm 05-06-09 12:12

Ok,mersi frumos :)

simon2tibi 08-06-09 19:13

Fantastic proiect!Felicitari si bafta in continuare!Ma dor deja ochii cat am citit dar a meritat!Asteptam vesti in continuare.

Calimero2003 09-06-09 22:48

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 2379166)
frumoase discurile. Imi place ca ai ramas la 4 prezoane. Cata districatie o sa ai tu cu alea 4 prezoane , cand o sa vina cate un figurant langa tine cu un 320i si o sa vrea sa se faca cu tine :). Abia astept sa vad masina asta

Chestia e sa nu aiba si ala pe 320i turbo .. ca e nasol dupaia.

DaBotta 10-06-09 01:18

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2394699)

Ei atunci iar devine interesanta treaba :D.

Scuze de off

eMH 10-06-09 10:39

Sunt cazuri...multe... In ploiesti e un "320i" din asta,care cand calca acceleratia si ia piciorul de pe ea face fsss. Evident motorul nu e de 2 litri,dar il are asa pentru cand vine cate un figurant cu BMW M3 :)

Esperache 10-06-09 10:39

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 2394699)

Cam cat de nasol ?

eMH 10-06-09 12:37

Nu stiu cam cat de nasol,dar cel din Ploiesti e destul de rau. De exemplu 320i-ul de aici are motor de M3 E36 (S50B30 parca ii spune) + turbo. Deci da-ti seama :)
Oricum,faci destule masini. Masina ta e incredibil de jmechera!
Felicitari!

Esperache 10-06-09 14:49

Pai una e sa ai 320i cu upgrade de Turbo si alta M3 cu Turbo !!
Anyway ... era doar o gluma cu "cam cat de nasol" ... un BMW cu "4 in linie", fie el si cu Turbo, are mult de munca sa ma prinda din urma, pe cand un "6 in linie" ... e altceva.

eMH 10-06-09 21:56

Eu m-am referit ca e 320i,ca asa scrie pe el. Oricum,dupa cum am mai spus-o,tot respectul. Masina ta rupe norma. Cand o scoti la un test? O fisa dyno,ceva...?

Ford_V6 13-06-09 02:07

La cati bani ai bagat in ea chiar trebuia sa va chinuiti sa confectionati tzeava aia de apa de sub galerie ??? se gaseste metalica pe ebay cu cateva lire ....

in rest jmekera ... o asteptam pe strazi ...

DEVIL's Style 15-06-09 11:45

Am citit acest topic pana acum post cu post , te stiu de foarte multa vreme , mai ales acest vis , care pe atunci era doar in stadiul de vis si te certai cu multa lume deoarece nu te considerau vrednic de un proiect de asa anvergura, sau ca ce spuneai tu erau doar vorbe. Uite ca a venit si vremea sa le inchizi gura [ si inca in ce fel !!! ], prin acest proiect foarte complex. Eu unul as putea sa gasesc o groaza de apelative la adresa ta , sau a masinii. Daca te fac nebun [ ma refer in sensul bun ] nu e de ajuns , mai ales ca masina de baza este una slaba . Ce pot sa mai zic ? FELICITARI pentru ceea ce ai facut pana acum din aceasta masina si mult succes in continuare cu acest proiect. Din partea mea cel putin ai tot respectul pentru "acest vis realizat"

Ps : mi a placut enorm modul de detaliere a pieselor pe care le ai montat pe masina :D

aleks_t 15-06-09 20:21

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2383266)
iar in ceea ce priveste discurile, NU, ele sunt de 308mm !

mai mari ca jantele de Logan! (nu am nimic cu Loganu'!!:D)

nikolas 16-06-09 23:46

frumos proiect..o sa iasa ceva super smeker;) astept cu nerabdare:D si app nam citit tot topicu.. ce motor ai pe masina acum? ce sa zic..iti urez multa bafta la proiect si sa faci ce ti-ai propus;):D

DaBotta 17-06-09 00:18

C20LET - 2.0 TURBO

myk-e 17-06-09 01:20

Quote:

Originally Posted by aleks_t (Post 2410028)
mai mari ca jantele de Logan! (nu am nimic cu Loganu'!!:D)

Dacă tăceai...

15" x 25 = 375 mm

Succes, Esperache!

nikolas 17-06-09 09:50

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 2413489)
C20LET - 2.0 TURBO

ms frumos:D
bafta

ACC_Feeling 24-06-09 08:25

Bravo cu tot respectul pentru tine si masina ta !

YGD-sef 24-06-09 13:25

Bravo tie!tot respectul pentru tine si pentru masina!sa o stapanesti sanatos!

askyutza 24-06-09 17:41

esti beton....si io ma gandesc de mult timp la un tuning la o masina am ceva in minte.....am un civic din 94 1.6 16v....din pacate inca nu dispun de bani tai...in schimb as vrea sa imi spui unde te`ai interesat de toate modificarile ai vreun catalog as vrea si io sa ma interesez
oricum am cel mai mare respect pt tine
si sper intr`o zo sa fiu io in locu tau cu proiectu meu acolo
stima inca o data si astept raspuns

andreyWOB 28-06-09 12:38

Esperache .... mai pune poze :) ca intru zilnic pe topic ca sa vad daca e ceva nou :) si nimic :). Astept :) Salut !

taz.frkz 29-06-09 20:34

vrem un filmuletz sa vedem pe esperache in actiune :chainsaw:

Andutu TZH 29-06-09 21:58

Cred ca abia astepti sa termini proiectul,nu pot decat sa iti urez bafta multa in cotinuare:-)

dany_let 30-06-09 13:36

te felicit pentru partea mecanica...dar stii ca la exterior trebuie sa renunti la prelungirile alea din fibra...strici masina...

nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...dar renunta la fibra ,lasa masina normala , doar jante si lasata si o sa-ti placa mai mult iti garantez.

respect...

abia astept sa o aud pe strada...;)

Esperache 01-07-09 10:32

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2397363)
Cand o scoti la un test? O fisa dyno,ceva...?

Pentru inceput masina va fi doar in rodaj ... fisa dyno sper s-o aduc direct de la EDS Germania ;)
Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 2403489)
La cati bani ai bagat in ea chiar trebuia sa va chinuiti sa confectionati tzeava aia de apa de sub galerie ??? se gaseste metalica pe ebay cu cateva lire ....

in rest jmekera ... o asteptam pe strazi ...

DA, chiar trebuia confectionata; cunosc firma care vinde teava, precum si alte produse de-ale lor de pe e-bay, si anume firma jbimotorsport, TXautosport;
http://cgi.ebay.com/Opel-C20LET-Turb...3A1%7C294%3A30
Am vrut sa cumpar mai multe produse de la ei, insa eu am avut norocul ca o cunostinta sa cumpere de la ei si am vazut cat de prost poate sa fie inoxul lor ... cred ca e turcesc ... poti sa-l indoi chiar si cu mana ... asa ca m-am razgandit !
Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 2408622)
Am citit acest topic pana acum post cu post , te stiu de foarte multa vreme , mai ales acest vis , care pe atunci era doar in stadiul de vis si te certai cu multa lume deoarece nu te considerau vrednic de un proiect de asa anvergura, sau ca ce spuneai tu erau doar vorbe. Uite ca a venit si vremea sa le inchizi gura [ si inca in ce fel !!! ], prin acest proiect foarte complex. Eu unul as putea sa gasesc o groaza de apelative la adresa ta , sau a masinii. Daca te fac nebun [ ma refer in sensul bun ] nu e de ajuns , mai ales ca masina de baza este una slaba . Ce pot sa mai zic ? FELICITARI pentru ceea ce ai facut pana acum din aceasta masina si mult succes in continuare cu acest proiect. Din partea mea cel putin ai tot respectul pentru "acest vis realizat"

Ps : mi a placut enorm modul de detaliere a pieselor pe care le ai montat pe masina :D

Nu te cunosc, mai ales ca observ user-ul tau este inregistrat anul asta, dupa ce eu am inceput sa prezint proiectul , dar oricum ... multumesc.
P.S.: Mi-ai reamintit de o perioada destul de urata, sa nu mai zic de multitudinea de latrai de pe forum.
Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2413418)
frumos proiect..o sa iasa ceva super smeker;) astept cu nerabdare:D si app nam citit tot topicu.. ce motor ai pe masina acum? ce sa zic..iti urez multa bafta la proiect si sa faci ce ti-ai propus;):D

Quote:

Originally Posted by ACC_Feeling (Post 2432824)
Bravo cu tot respectul pentru tine si masina ta !

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2433626)
Bravo tie!tot respectul pentru tine si pentru masina!sa o stapanesti sanatos!

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2448495)
Cred ca abia astepti sa termini proiectul,nu pot decat sa iti urez bafta multa in cotinuare:-)

Va multumesc :D
Quote:

Originally Posted by askyutza (Post 2434311)
esti beton....si io ma gandesc de mult timp la un tuning la o masina am ceva in minte.....am un civic din 94 1.6 16v....din pacate inca nu dispun de bani tai...in schimb as vrea sa imi spui unde te`ai interesat de toate modificarile ai vreun catalog as vrea si io sa ma interesez
oricum am cel mai mare respect pt tine
si sper intr`o zo sa fiu io in locu tau cu proiectu meu acolo
stima inca o data si astept raspuns

Ma cam enerveaza faza cu "banii tai", dar m-am saturat sa tot dau explicatii ...
Merci oricum !
Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2448200)
vrem un filmuletz sa vedem pe esperache in actiune :chainsaw:

In curand ... ;)
Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 2450011)
te felicit pentru partea mecanica...dar stii ca la exterior trebuie sa renunti la prelungirile alea din fibra...strici masina...

nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...dar renunta la fibra ,lasa masina normala , doar jante si lasata si o sa-ti placa mai mult iti garantez.

respect...

abia astept sa o aud pe strada...;)

Merci Dany, prelungirile sunt deja montate, nu am ce sa mai fac, doar sa-mi mai iau un set de bare stock; anyway ... sunt curios cum o sa arate pana la urma.
Bafta multa si ... sper sa ne auzim/vedem in curand.
Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2444099)
Esperache .... mai pune poze :) ca intru zilnic pe topic ca sa vad daca e ceva nou :) si nimic :). Astept :) Salut !

In regula; pentru a putea face loc mai mult radiatorului de apa dar si ansamblului turbina/galerie de evacuare, tragger-ul din fata a dat jos si s-au montat doua traverse care rigidizeaza in plus masina pe fata + ca pot cobori motorul mai jos cu 2-3 cm fara a mai avea frica ca lovesc baia de ulei la borduri.
Poze : 8)

Crazy TCK 01-07-09 12:37

Prea tare masina:mrgreen:...chiar este un vis devenit realitate

ing3r 06-07-09 18:43

bravo. Sincer, eu pe tine te admir foarte mult, si nu pt cati bani ai bagat in masina, ci pt pasiunea pe care ai investit-o si munca depusa!
Acesta e un exemplu bun de "vis devenit realitate" si cu totii ar trebui sa avem ceva de invatat din asta!
Offtopic: De cand visez eu sa imi pun un gsi sau sfi pe masina, sa se uite in scarba , stand la semafor, toti terminatii aia cu masini e bulgaria luate cu 2000 euro, tunate cu un sticker si o folie... Si sa ii pun sa inhaleze fumul de la esapament cand le dau rusine.

Inca o data felicitari si de abia asteptam pozele pt sticky!!!

Ford_V6 06-07-09 23:16

Quote:

toti terminatii aia cu masini e bulgaria luate cu 2000 euro, tunate cu un sticker si o folie
vezi la ce terminat te dai ;) daca ai doar un NE sau un XE sunt multe cazane de bulgaria care te cam lasa in urma ....

ing3r 07-07-09 01:56

No offense, era mai mult o gluma, multi dintre noi nici macar nu viseaza la un proiect ca al lui Esperache, daramite sa il si inceapa! Si crede-ma , masinutele alea sunt alergate mult si obosite rau, nu poti spune ca ai "masina" decat dupa ce bagi multi bani in ea! Dar hai sa nu ii poluam topicul lui Esperache, e prea frumos proiectul lui ca sa ne batem joc de el prin comentarii inutile!!!

ko5y-KVL 07-07-09 08:55

Jos palaria Esperache , deci frate , mi`a luat o ora sa citesc tot si sa vad exact ceea ce tu ai pus passiune in masina ta.

Foarte tare masina asta crek e unik in Romania facuta !

Mult noroc , salut

raresvintea 11-07-09 17:45

Felicitari pt pasiune.

Observ la fiecare accesare a acestui forum tot felul de oameni care au in capul lor nu stiu ce planuri de aplicat pe masinile lor, dar in realitate sunt niste "copii" care deabia au bani sa isi ingrijeasca masina si lipesc stickere pt a acoperi rugina. cu intristare observ ca aici toti sustin ca masinile lor prind 500km/h si alte aberatii. SFAT: stati in banca voastra si incercati sa faceti tuning de calitate nu neaone si leduri cumparate din vitan! aviz pt cei care se considera frati, baieti de cartier cu un user ca proprietarul acestei masini

In leg cu proiectul tau, cred ca este o munca mostruoasa, plina de stari care mai de care mai opuse si mai puternice, nervi, dar si satisfactie. Succes si nu iti voi cere acelasi lucru ca ceilalti:filme, curse, cum se aude motorul, vreau si eu sa dau o tura. iti urez nervi de otel si mult succes!

Admir mai mult nu neaprat curajul ce l-ai avut pt a incepe un asemenea proiect ci realizarea tehnica, pt ca un transplant nu include doar hai sa mutam un motor ci multe alte dracii!

succes, si raman la parea mea ca unii de pe aici mai au mult de invatat pana a face un tuning de calitate, daca se poate numi tuning ceea ce se incerca sa se faca pe plaiurile noastre exceptand cateva proiecte pline de entuziasm, o doza de nebunie si o echipa de calitate!

-Caz- 11-07-09 19:11

multumim rares , Noapte Buna !

(puteai sa te rezumi la parerea ta despre proiectul prezentat, nu despre tuningul autohton,dar iti statea pe suflet si trebuia sa te descarci)

raresvintea 11-07-09 19:19

te simti lezat de cele zise de mine?

o seara buna si tie!

VladM 11-07-09 20:18

Sunt curios ce masina ai tu raresvinte,nu faci un topic sa o vedem si noi ? Cum stai cu masina esperache ?

raresvintea 11-07-09 20:51

un cielo 96 bine intrertinut!

VladM 11-07-09 21:29

Si ai vreo turbina speciala pe el,vreun motor de vreo 3000 cmc de zici ca in Romania nu exista tuning ?

raresvintea 12-07-09 11:42

mai citeste inca odata cele afirmate de catre mine. exista dar sunt putine proeicte, ca acesta caruia ii poluam topicul, care intradevar iese ceva spectaculos din ele! restul sunt stickere, leduri neaone sub scaune etc.

riv_gms 16-07-09 13:12

Merita urmarit,bafta...interesanta masinuta

gigicakent 20-07-09 00:15

ce mai face masinuta, o mica filmare de la probe ? :D

Vampirel_Boy 21-07-09 22:59

am citit acum tot topicul...super tare proiectul...m ai lasat masca...bafta in continuare si ast filmulete cu masina:D

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning