![]() |
Re: Delta Racing Crew
2 Attachment(s)
Da as merge si eu la protest dar.... taricene taricene te-ai lins pe bot la urmatoarele alegeri ,oare cine te mai voteaza....??:-??
Si prima mea poza cu bordul gata...sper sa va placa ... |
ce misto iesit :) felicitari :D succes in continuare cu masinutza :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SHINE RUNNER RACING VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURI SI FERICIRE
|
un nou an fericit!!!! anu asta o sa fie un an bun delta racing crew!!!! LA MULTI ANI!!!
|
Quote:
Quote:
La multi ani !!! |
[QUOTE=SEJ;1952455]Multumim la fel!
La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
La multi (b)ani !
|
Partiduul Ceausescuuu ROOMAANIAAA TREZESTEE-TEEEE !!!!!!!!
|
Quote:
Quote:
Eu am ramas fara permis peste 2 saptamani intru in gratie o luna de zile... |
Quote:
si yo`s curios o cursa intre ten`u si mados :D >:) moama in fiecare zi vad masinutza lu mados si raman k gura cascata :> imi place la nebunie :D |
Quote:
|
=)) am yo un coleg cu 3 luni :)) nici bn nu`l luase si i lau luat :))......bn ca ai sofer :D
|
in mod normal adica masinile abia scoase din fabrica m-ar face 100 % asa nu stiu sa vedem ... :D sa se mai incalzeasca putin ca acum e groasa cu soselele
|
Quote:
|
aoleu..abia astept grad cu grad.sa vina caldura asta..odata sa iesim la plimbare..pe doua pe 4.cum o fi...
|
Quote:
|
Usergroup nu va faceti ? :)
|
Quote:
|
Tudore cum e ma ...ne dam si noi pana la urma ? Daca imi aduc aminte ma invitase-i odata (parca) nu? Parerea me e ca plecarea o am slaba dar a2 a wacht out :P, ma streseaza cand o simt ca sare....eh lasa ca avem timp ....respect pt toti membrii clubului...poate ne vedem in weekend la o barfa ....tre sa recunosc ca imi e dor de tudor si sej si restul,bn ma cuba ok si de u ...:P(u faci toti banii)
Sej ti-a placut cand ne-am dat? :P marfa :D ai fost primul cu care m-am dat ... mi-a placut :D |
Quote:
Quote:
|
Ma enerveaza esp-ul sare ca draq plus ca tre sa ii cumpar si telescoape ,,,,m-au parasit :(
P.S. Ma gandesc la un set motor dar sa vad ....:-< |
as vreau sa ma inscriu si eu...! sper ca ma stiti am fost la cateva intalniri! Sper sa mi vina masina de curand posibil! Viva La TULCEA(Delta Racing Crew)!!! trebuie se ne (va)(intelegeti ce vreti.....) publicitate!!!! mai multe victorii la legale!!!! (am sub un an vechime, cine sa ma accepte pe mine la legale, sper sami vina masina, nici bine nu i-am modificat motoru, am si bagat-o service, sper sa-mi vina cat mai repede) Love Tulcea And DELTA RACING CREW(nu am scris ca sa fiu bagat in echipa, am scris pentru ca, cred in Tulcea si in echipa ei) ,
P.S.: Jipy te astept la o provocare, dar dupa ce-mi vine masinuta,:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
baiatul a suferit un accident si masina e momentan doar schelet insa intr-o saptamana ar trebui sa-i vina cu niste modificari la motor ;)
|
Quote:
|
doamne ajuta sa vina mai repede......;)
|
2 Attachment(s)
Nou membru Delta R.C.
Alex/URS |
detalii nu dai SEJ???
uite ce vad eu ca are...jante MOMO 17/18...aerisiri capota, usi spate shaved..... |
Quote:
|
Membrii:
1.Sej – Dacia Logan; 1.6cmc 16v; 105cp+ Styling/Drag 2.Cubanezu’ – Peugeot 308; 1.6cmc 16v; 120cp & Dacia Logan PickUp 1.6 90cp Styling 3.Tudor/T-E-N – Toyota Celica; 1.8cmc VVTi; 143cp Styling/Drag 4.Florin/BJR – Ford Focus; Blue Edition No1; 1.6cmc 16v; 115cp Styling 5.Madalin – Mitsubishi Eclipse; 2.0cmc; 150cp Styling/Drag 6.Ghitun – Suzuki GSX R; 750cmc; 145cp Rider/Drag 7.Jipy – Oltcit Club; 1.3cmc; 65cp ? 8.P I T – Volkswagen Passat; 1.9cmc TDI; 130cp Sound 9.Edis – Honda Civic; 1.5cmc; 90cp Sound/Drag/Styling 10.KGB – Peugeot 307; 1.6cmc HDI; 110cp Styling/Drag 11.Mihai – Mitsubishi Lancer; 1.6cmc; 98cp Styling/Drag 12.Emil – Opel Kadett GSI; 2.0cmc Drag 13.Alex/URS- BMW E30;1.6cmc 100cp Styling 14.Moise- Ford Escord; 1.6cmc 16v; 90cp ? 15.TopGun/Damy Mihai-Volkswagen Golf IV; 1,4 16v; 75cp Styling Design Team: Jipy 16.Geox Moise *Mai exista, viitori membrii, care nu sunt intrati official. |
vali? 1.6? pe el scrie 2.0i
|
Poate e 2.5 24v da nu tre sa ne luam dupa ce scrie pe spatele unei masini nu ?Conteaza ce are sub capota!Si sub capota are 1.6 iti spun sigur.......
|
intradevar...ne luam dupa ce este sub capota....k asa sunt multe masini 316,,,si defapt...2.5 24v sau 12v, 3.5 12v sau de ce nu 5.0 V12
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning