![]() |
creierash: yo!
creierash: ci-ca-bum-bum BUZZ!!! Speeder MR: sha la la vroom vroom Speeder MR: Speeder MR: c faci ma? creierash: ma gighi-gighi pe net creierash: u?\" creierash: de ce nu vii cu caruta mah? Speeder MR: plictiseala# Speeder MR: k nu am cauciucuri Speeder MR: si asa v Speeder MR: beau si p drum creierash: bine...daca zici ca n-ai baloane creierash: da creierash: te inteleg creierash: nici io creierash: I CHALLENGE U creierash: creierash: io beau numa cu aditivi creierash: JD 45+ creierash: Speeder MR: oki Speeder MR: eu am baut si antigel si nimic creierash: antigel mah? Speeder MR: aha creierash: \"antigel\" sau antigel Speeder MR: antigel antigel creierash: esti tampit creierash: nu te-a ars pe matze creierash: ? Speeder MR: nu Speeder MR: Speeder MR: asa k watch out Speeder MR: asta a fost anu trec...d atunci mam mai antrenat creierash: esti dusssssssss Speeder MR: Speeder MR: mersi creierash: ba creierash: deci........esti dus creierash: si tu zici mersi? creierash: Speeder MR: pai c sa zic? creierash: \"mai vreau\" creierash: tu daca te duci sa faci un test anti-dopping creierash: o sa gaseasca aia creierash: antigel creierash: aditivi Speeder MR: Speeder MR: NUI ASA?! creierash: ulei castrol Speeder MR: makar mie nu imi e frig creierash: ce am auzit mah creierash: ca mai aveai benzina? creierash: Speeder MR: Speeder MR: nu Speeder MR: neg totul creierash: Speeder MR: creierash: pai si masina mai e? creierash: sau ai ramas doar cu brelocu? creierash: Speeder MR: cu clantza# creierash: e idiot mah Speeder MR: cine nu e? creierash: aia care nu-s creierash: Speeder MR: nu am auzit Speeder MR: creierash: nici io creierash: dar...plm...o minune.....adica unu tot o fi creierash: Speeder MR: makar jumate akolo creierash: creierash: hai un sfert Speeder MR: exageram creierash: o optime....? Speeder MR: sutime creierash: mili..p**a d-aia creierash: Speeder MR: milimcreierash: milisecnda Speeder MR: mili sa moara vanili creierash: creierash: cu vanilie in cur? creierash: Speeder MR: cum preferi tu :: Speeder MR: creierash: mie imi place neagra cu dungi batute de vant..... Speeder MR: creierash: deci iti spun creierash: cola cu CD pane creierash: creierash: in sos de cioc de matza Speeder MR: buna idee d mic dejun Speeder MR: miam amintit de ieri seara Speeder MR: eram in masina cu unu creierash: asa Speeder MR: si a dat peste o ratza p dn1 Speeder MR: donald il chema creierash: creierash: avea ochi sau camere de fimat? Speeder MR: nush...dupa sa vazut k avea muuulte pene Speeder MR: zburau prin aer creierash: neah,najpa asea.............io le calc creierash: io nu dau in animale creierash: trec peste el creierash: dar io am calcat o gasca odata Speeder MR: eu as fi facuto umpluta la gratar creierash: stropita cu GPL Speeder MR: cu scortisoara si esenta de whiskey creierash: neah,crema de super 1 |
ce poate iesi knd discuta need brain si cu speeder :wink:
|
eu neg totul si nu imi pot imagina nivelul coruptiei la care sa ajuns dupa aceasta discutie... nu se poate asa cva..... :suspiciou
|
deci sunt de acord cu speeder
nu noi am furat marmota,ci butelia :lol: |
Re:
Quote:
|
eee si n-am salvat partea a2a cand batman era ta-su lu luke skywalker :lol:
|
v-ati gasit ..
|
cine muah?
ala negru de respira greu? :lol: |
era ta-su mah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
1 Attachment(s)
sa moara 3 capre si un elefant...cu needbrain nu poti avea o discutie civilizata... eu incerc sa vb coerent si clar si el tot vb aiurea ... uite:
Speeder: a murit ma Speeder: lam calcat Speeder: pe viezure needBrain: vaiiiiiiii needBrain: needBrain: nu eram de fataaaaa needBrain: Speeder: lam calcat p cap Speeder: veeeezi?! needBrain: needBrain: daaaaaaaa needBrain: Speeder: se masturba p podea si eu... Speeder: dar makar a murit intro clipa d placere needBrain: saracu....... Speeder: beau p 17 in cinstea lui needBrain: da...si io needBrain: era baiat bun needBrain: Speeder: aha Speeder: ii placea sa violeze babe, dar era baiat bun Speeder: trecand peste jafurile d la banci needBrain: asa este........ needBrain: baiat de nota 10 needBrain: pana si politia il placea needBrain: era no1 pe lista lor Speeder: da Speeder: mai ales sergentului cross Speeder: ii baga pulanu in nas d fiecare data dar cred k si lui ii placea needBrain: needBrain: daaaaa Speeder: ala e din most wanted needBrain: trist trist needBrain: o sa-i duc doru Speeder: il duci tu pe doru ? Speeder: oki... needBrain: adica o sa-mi fie dor de el needBrain: cu cine plm o sa mai ciordesc io portofele din troleu? needBrain: Speeder: cu roger... e el cam drogat dar knd e vb d portofele nu mai vede ursi polari dansand p muzica lui gutza Speeder: ci se pune p treab Speeder: A needBrain: nush mah......tipu asta e cam dilibau Speeder: mda... Speeder: dk mananca numai varza murata in palinca ce sa ii faci?! needBrain: io i-am spus needBrain: mai usor cu cola Speeder: dk tine aragazu tot timpu deschis asta e needBrain: aha needBrain: idiot needBrain: sa moara jiji Speeder: ce ai cu oile?! Speeder: estii oiofil? needBrain: nope needBrain: sunt blanofil Speeder: ce e aia? needBrain: adica mananc multi cartofi prajiti Speeder: ii fierbi in atmosfera toaletei? needBrain: nope needBrain: in frigider Speeder: pai akolo sunt cele mai multe bacterii purtatoare de sifilis Speeder: nu stiai!? Speeder: stiai ma?! sau ai uitat pozitia la masina si a nins cu bere? needBrain: cu icre de barbat a nins Speeder: ahaa... si ai tinut gura deschis si a venit ala? needBrain: nu pe mine mah needBrain: cica era un glof rosu needBrain: si si-a dat drumu pe el Speeder: si glofu asta era din braduletz? needBrain: io ce era sa fac needBrain: ? needBrain: nu era needBrain: era din bucuresti needBrain: Speeder: trebuia sa il dezlegi p mos craciun Speeder: lai sodomizat destul needBrain: da-l ma dracu mah needBrain: mare bulangiu mosu Speeder: stiu...daia o si arde cu tine k ii cumperi coli pt imprimanta laser needBrain: sa vezi faza anu trecut needBrain: i-am cerut o bicicleta needBrain: un calculator needBrain: si o ciocolata needBrain: si muistu needBrain: nu mi-a dat mah ciocolata needBrain: sa-i stea-n gat Speeder: pai dc crezi k are gusa aia ma? Speeder: k ia stat in gat iti zic eu Speeder: dk nu la invatat nimeni sa scuipe nu sa inghita needBrain: asa-i Speeder: oricum...rosu ala e atat d gay Speeder: sa iti zic un secret needBrain: asa-i.......... needBrain: zi Speeder: daia lam si omorat pe gigel needBrain: e *** needBrain: ca avea ciclu needBrain: ? Speeder: k a zis k mos craciun danseaza in strip pt hermafroditi si necrofili... Speeder: si neam certat...si el a zis k isi baga **** in el de 1 decembrie Speeder: si a venit basescu si ia dat un cap in gura...si vezi u urmarea Speeder: numai vina pinguinilor! needBrain: cica a fost comunist gigel Speeder: pai da Speeder: nu vezi k are sangele rosu?! needBrain: asa e tricoloru ma a da...asta e costica :) iepurele mutant, divizia playboy |
si cine nu poate purta mah o discutie coerenta?
io ce sa-ti fac daca ai boala pe marmota.... :roll: |
dk marmota nu se mai da jos dp casa k acoperisu e din staniol c vrei?!
cre k ar trebui sa facem o conferinta si cu psycho :evil: :twisted: |
aoleuuuu
bahaosssssssssssss hai,cand facem? :lol: |
Nu sunteti normali sa moara fapta :lol: :lol: :lol:
:peace: |
doamneeeeee.... la facultate cu voi !!!!!!!! nu la pierdut vremea cu oi cartofi prajiti IEPURI !
|
bah cati ani avetzi mah in pewla mea :))
|
nu mai mult de 12-13
|
12-13 insumat, nu d fiecare in parte :lol:
|
astia \"ie\" tzacaniti rau de tot...iar capu' tzacanitzilor e creierash :)
bah...duceti-va mah la vacanta mare...voi nu sunteti normali :P |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
sa nu dati daca ma vedeti pe strada! :D |
Re:
Quote:
|
nush fratilor...NEG TOTUL
|
AMENDA!!! :lol: :lol:
|
negarea este un semn k ai inceput sa vezi pitici verzi in colanti roz care cara arme nucleare pe degete in timp ce canta lambada ...
asa e ma?! :D |
Re:
Quote:
|
lasatzi vrajeala si postatzi log`uri :) ... hai ...
|
Re:
Quote:
|
:cry: :cry: :cry: de ce marmota? nu vreau marmota! :lol: :lol: :lol:
e protejata prin lege... SUNT IMUN! :d :lol: :lol: :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
ia ca i-am prins si pe speedere si pe needbrain discutand despre traficul de droguri!!!
uitati dovada later edit: am descoperit ca e o conspiratie la mijloc! am mai gasit inca o poza in care apare si momo ma duc la politie ca e jale aici!!! |
deci NEG TOTUL
speeder e sefu :paper: |
Re:
Quote:
totusi discutia a fost tare in teresanta :lol: |
ma intreb ce ilegalitate ati comis, ca am vazut ca ati ajuns la concluzia ca \" alles gutt\"...
|
eh,speedeR si ideile lui :lol:
|
3 Attachment(s)
uitati si urmarile sedintei :))
|
1 Attachment(s)
chiar a iesit bine :)
|
noi suntem \"the bloodHound gang\" :pistoles: :ciggy: :bat:
|
aha... trageti jointuri, asta era...
acum inteleg de ce aveti privirea asa 'limpede' si mersul asa drept... voi erati aia de vedeati flori de primavara si copaci inmuguriti acum in mijlocul iernii? :lol: :lol: |
cine mah noi...?
noi doar testam marfa 8) |
tz tz tz... ne-ai dat de gol need!
adaug... si vindem ce mai ramane. daca mai ramane.... :lol: |
....sincer needBrain se vede k esti u in pozele alea...inaltimea te da de gol...... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning