![]() |
Re: Club ESPERO
De ce sa nu te credem? Eu pe autostrada Soarelui i-am dat 190 pe ceas, pe gaz (real, probabil 180-185). Daca ai benzina buna ii dai si 200. Oricum nu as repeta experienta, e nebunie curata sa mergi cu viteza aia :))
Chiar sapt trecuta am fost la concert la Tiesto la Bucuresti si cand m-am intors pe A2 i-am dat 160 cu 5 persoane in masina + subwoofer+ portbagaj plin :D |
eu mai mult de 170 nu m-am intins pe gaz :) cu motor de 1.8 ,70kw,poate ca mergea putin mai mult dar nu am incercat ....dar normal cand plec la drum mai mult de 120 nu ma avant ca papa mult :)
|
va place poza asta =))))
1 Attachment(s)
:-P:-P:-P
|
va cred ca se infige pe gaz pt ca un amic de-al meu ia dat la Cielo de 70-75 de cai pe gaz 180 km/h....eu sunt fidel benzinei...
|
1 Attachment(s)
nu mai zice nimeni nimic????:) mai pun o poza cu maisna mea:P
|
tocmai mi-am pus ace de Cielo in bord..si am pus vechile becuri din bord pt ca astea care le aveam se ardeau....deci m-am chinuit toata ziua si am numa belituri pe maini dar am terminat..apropo acele de Cielo difera la greutate fata de acele de Espero?
|
Crezi ca a stat cineva sa le cantareasca?Si cu ce ar influenta?
|
Daca da, la indicarea vitezei!
@johnsonxxl: Pune si tu o poza cu bordul pls, urmeaza sa imi schimb si eu luminile din bord cu leduri si imi pun si eu ace de cielo. |
Quote:
donn..am spus pentru ca mai sunt baieti care vor sa le schimbe..si da ii intereseaza... |
jonson,la turometru iti indica mai mult cu 1000,dar cand pui contactu sare direct la 1000,sau ramane la 0?
|
Quote:
|
asta pt ca nu l`ai pus tu bine :) limba la turometru se pune cu contactul pus,iar la kilometraj si eu am patit-o si imi arata mai mult ,si am facut la fel...in mers ,am avut pe cineva in fata,mi`a zis in telefon cu cat merge si am pus atunci limba la viteza indicata si nu mai ai probleme !;)
|
pai asa am rezolvat si eu...la benzina am facut plinul sa vad daca imi indica aiurea si la temperatuta indica bine...
|
Mie nu imi indica bine temperatura si benzina....si am luat bord cu totul de pe nexia,si pus pe cielo apoi...
|
nici mie nu imi indica calumea temp si benzina..la benzina am facut plinul si am reglat acul unde statea inainte si la temperatura am asteptat sa se incalzeasca motorul si am reglat acul unde statea si inainte...
|
La mine acul de la temperatura nu urca decat pana sub alea 2 puncte albe,iar benzina,am facut plinul pana sus la capac.....si era sub ultima linie indicatorul...oricum nu l-am mai desfacut...ca daca nu mai e la mine ;))
|
nici eu nu mai vreau sa aud macar de desfacut bordul..am vreo 20 de taieturi pe maini...care ma intreaba le zic ca m-am luptat cu o gaina.. :)))
|
6 Attachment(s)
Si eu am desfacut bordul ieri cu Banzay, si avem amandoi taieturi pe maini...Cred ca o sa invocam si noi Full-contact-ul cu gaina =))
Si daca tot a pierdut Romania cu 2-3 , o sa va pun si o poza cu 2 leduri rosii puse de mine & banzay ieri, doar de proba! Cred ca o sa mai pun 2-3 in bord si fac acele albe de Cielo...Apropo, caut si eu ace de Cielo , cine are pls? :D P.S.: Si cateva poze cu masinile noastre : Espero-ul meu si Cielo-ul lui Banzay :D |
asa e baieti cu bordull...eu am lasat si putin sange prin bord dar...de..orice lucru frumos cere sacrificii...bafta in continuare !
|
baietzi cine are melodia lu nick ,cea facuta in memoria lu micutzu???pls nu o gasesc!
|
Intreba pe topicul Caut melodie!
|
Quote:
|
ing3er eu mai am 2 ace de cielo..de la benzina si temperatura
|
Chiar...ti-ai rezolvat problemele alea de le aveai cu acele? Iti indica bine acum? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
@Johnson Pai pune-ne si noua niste poze sa vedem cum a iesit lucrarea!:)
|
Quote:
am sa pun si poze...dar vreau sami bag si leduri smd da nu gasesc in oras... :( |
Si noi cautam pe aici dar nu prea gasim... Ti-am lasat id pe privat!
|
hai baietii..nimeni nu mai zice nimic?care ati mai umblat la masina?
|
Am si eu o intrebare simpla.
Stie careva ce diferenta sunt intre motoarele 1.5 16V de la Executive si cel de la espero sau nexia ? |
Cred ca nici una.
|
sper sa nu ma insel,dar cel de executive are cam 86-87 cai,iar cel de nexia are 90 cai...adica cam asa e trecut in talon....
|
Quote:
Johnson, pune macar asa fara leduri niste poze sa vedem :D |
nu este nici una!!!e tocmai invers 2 axe 90 cai,nexia nu a avut niciodata 90 de cai ;),de fapt mint si io espero 1.5 16 valve sunt 2 modele:unu de 90 si unu 80 sau 85 asta stiu sigur
|
Eu stiam ca nexia ar avea motor de 90 HP, nu 86 ca cieloul nostru. Si espero 1.5 doar de 90 HP am auzit, de altul nu. Eu zic ca sunt niste diferente... s-ar putea sa ma insel...
|
miau zis de la un magazin cand am cerut o pise,sau uitat pe calc si ma intrebat cati cai are?k sunt 2 modele de 1.5 16 v
|
Asa o fi...my mistake :)
|
esperotun,la mine la nexia in certificat scrie clar,66kw... => 66x1.36= 89.76 hp
aveam un preten care zicea ca motor de 16v,pe cielo are mai putin (parca 64kw)...dar nu stiu cauza ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning