![]() |
Re: CT 03 YOJ dacia renascuta
Lasa ma renule ca te decurci tu,asta sa fie problema.....
o sa dea bine pe masina..... Bah las-o ma in plm de trapa ca ai altele de facut la ea,stai sa o mai gauresti acum.....baga banii in ceva care intr-adevar trebuie. |
Quote:
|
intradevar stie alex ce stie.Nu intra in oala de dacie,cel putin in modelul meu.Dar vor interveni cateva modificari.Si nu voi taia din oala pentru ca nu ma risc sa intre apa.Voi pune poze.
Shumi lasa ma trapa ca nu cere de mancare ;) Azi birja la obor in cautare de jante :D |
ziceai ca vrei sa stii cum am pus eu farurile de bmw....eu am pus doar alea cu lupa, nu si faza lunga. am facut in asa fel incat daca ma opreste raru sa le pot pune p-alea normale de dacie la loc imediat. ai suportu de tabla pt farul normal de dacie, si trebuie marit diametrul gaurii in care intra farul. masori cu shublerul, mai tai, iar masori, iar tai....stii tu. pana cand intra faru de bmw un pic fortzat. poti sa pastrezi si clemele alea cu arc care prind normal farul de dacie, ca sa prinzi urechile alora de bmw, sa nu ramai fara ele. iar ca reglaj, le fortezi pozitia in suportul ala de tabla, pana stau cum vrei tu. eu de cand le-am pus n-am umblat la ele si nici nu s-a miscat de pe pozitie. in legatura cu faptul ca sunt mai lungi, nu trebuie sa tai sau sa dai jos protectia aia care intra in aripa, ca se potriveste la limita.
|
3 Attachment(s)
Jante nici o sansa.Lipsa la obor dar ca sa nu vin cu mana goala am luat si eu ceva :D
|
zici ca e de Skoda 120L.. sau poate este!
|
Nu e de skoda (Manole are 120L si nu seamana deloc).Habar nu am de pe ce e.
|
blue angel ma poti ajuta si pe mn cu suspensia...plss...uite id meu sorin_florian_90.....
|
foarte bengoase farurile alea!!!:)) sa ai grija de ele!;)
|
E destul de frumoasa,trebuie sa fie cativa dintre noi care au grija si de batranele dacii
|
aveti careva schema pentru turometru digital,vitezometru digital,indicatoare ulei apa benzina baterie digitale ?
|
1 Attachment(s)
o parere (in caz ca nu se observa e o tentativa de prelungire capota) ? sau poate cineva sa faca un bad boy VT ?
|
Azi s-a vandut masina.Asta este nu au fost destui bani iar oferta a fost super tentanta.Daca noul posesor va vrea sa puna poze noi cu masina ok.Pana atunci se poate inchide.Salut si bafta multa tuturor.
|
10 Attachment(s)
Asa arata masinuta acum ;) inca in posesia mea ;) e cam nespalata :D
|
Bine ai venit in club 8)
|
bun venit bun sosit
|
Salut ;)
|
hai ca te-ai descurcat cu farurile. ai incercat cum ziceam eu sau i-ai facut altfel?
|
am facut frumos franjuri gaura de la faza scurta pana a intrat farul si pourma cu holsuruburi si furtun de retur de benzina i-am facut si reglaj :D acum tre sa pun niste distantiere la tot suportu pentru faruri ca sa vina mai la masca sa se alinieze calumea.Mersi pentru sfaturi ;)
|
sa vedem alpinu ... :D
|
ce parasoalr frumos ai :lol::lol::lol:
frumos da cu farutile de urs ... prima oara cand vad pe dacie ...marfa;) |
Quote:
|
turbo...:X
|
pe sistem ! sa moara chica boom !
|
1 Attachment(s)
Prin bibleoteca de piese am gasit o aprindere mai veche..ma puteti lamuri cat de buna e si cam unde s-ar lega firele.Are 4 fire.ROSU/GALBEN/NEGRU si ALB care e foarte lung.
Calitatea pozei lasa de dorit dar pe ea scrie ELECTROMECCANICA (cu 2 C ) N.D.R Accessori (cu 2 S ) per 12 V iar sub ea imprimat FACT. |
lasi dreaq d aprindere fa`ti rost d un delocu d mk1 sau 2 si t rezolv eu cu o aprindere smechera .. ;)
|
ori ai vandut-o ori nu ai vandut-o?:?:
|
Am scris ca masina nu am vandut-o...au fost niste chestii personale.Masina a fost mereu in posesia mea.
|
cutia noua ai mai pus-o pana la urma? :D
|
Beige Angel ! foarte frumoasa masina dar am o intrebare se simte ceva in plus cu filtru acela ?
|
La mine se simte ca am dublu corp si daca las filtrul normal de dacie nu trage destul aer si abea urca in ture masina si consuma cat un tir.Asa cu filtru asta trage mai calumea aer si trage mult mai bine si consumul este suportabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning