Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Discuţii generale Galaţi - Brăila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9159-discutii-generale-galati-braila.html)

valentin.nemtanu 13-01-10 19:14

Re: Galati - Braila

Unde gasim cea mai buna oferta pentru jenti cu spite pe 15 de Logan ?
adica sa fie cel mai bun pret/ design nou. multumesc

Gabi TAZ 14-01-10 08:39

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 2974131)
Unde gasim cea mai buna oferta pentru jenti cu spite pe 15 de Logan ?
adica sa fie cel mai bun pret/ design nou. multumesc

chiar pe acest site :shock:

Azerty 14-01-10 12:44

Dar sigur nu pe acest thread!!!

valentin.nemtanu 18-01-10 15:22

Am aflat o veste proasta :
Aseara, intr-un accident de circulatie, se pare o depasire imprudenta in zona Drajna, si-a pierdut viata, ca pasager, Nicu vulcanizare de langa Mc'Donald.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Un baiat cu multa dispozitie de viata, un entuziast, iubitor al raliurilor si cu mare dorinta de performanta. Pacat .
Condoleante familei, fratelui !

Ene'Andrei 18-01-10 15:23

Dumnezeu sa il ierte... :(

razzwan 18-01-10 15:24

Dumnezeu sa-l odihneasca... pacat de el ....

madalin89 18-01-10 19:17

dumnezeu sa-l ierte !!

iuly_007 18-01-10 20:07

dumnezeu sa-l ierte.

are cineva idee unde pot vopsi in galati sau braila o bara fata la un focus?... fara sa se cunoasca diferente de culoare

andykanabis 18-01-10 20:09

D-zeu sa-l odihneasca

Azerty 19-01-10 08:46

Dumnezeu sa il ierte!
Nu l-am cunoscut personal dar stiu ca era un mare pasionat de automobilism care a realizat multe cu Dacia lui. Aveam un mare respect pentru el.
Pacat. :(
Condoleante sincere familiei.

CmI-user 19-01-10 09:17

Dumnezeu sa-l ierte.

MauS 19-01-10 13:47

R.I.P. :(

CRC'ul 19-01-10 19:44

m-a intristat foarte tare sa-l vad acolo in biserica...Dumnezeu sa il ierte..

marius3030 19-01-10 23:53

DUMNEZEU sa-l ierte..

madalin89 20-01-10 13:48

baieti, vreti sa facem o fapta buna? haideti sa il conducem pe nicu(amicul,prietenul,fratele nostru) pe ultimul drum pt ca si el a fost ca si noi, un pasionat de masini...cine vrea sa vina, sa se prezinte la fostul peco de la stadionul dunarea...jos unde a fost sau mai e si acuma sala de forta in loc de peco...la 10:30 sa fiti acolo nu intarziati...de acolo vom merge la capela de lang lic sf maria...cine intarzie sa vina direct la capela...(JOI 21 ora 10:30) rog sa postati aici sa stiu cine vine ca sa stiu pe cine astept...

Manasel 21-01-10 12:51

am venit de la inmormantare si s-a vazut ca nici in momente dinastea nu am putut fi uniti si mai vorbim de intalniri si altele in timpu liber...respect ptr baietii de la s.o.s. cei pe care ii criticati aici, au fost acolo si au fost alataturi...sa ma scuze cei care au fost in alte zile tot respectu si pentru ei..au fost baieti care nici nu il cunosteau asa bine totusi au avut bunul simt sa vina pentru ca toti avem ceva in comun:masinile.vai de noi

CRC'ul 21-01-10 19:09

prietene..nu e cazul sa faci tam-tam...joi la ora 10-11 toata lumea e la serviciu, au ajuns acolo doar cei de varsta ta...cei mai "liberi de sarcini" ;).
Fiecare stie pt el daca sufera sau nu...NU e cazul sa transformam asta intr-o schema de marketing...asa ca ssshhhh...

Gratzian 21-01-10 23:06

dragilor...
nu transformati un incident tragic in ocazie de polemici, va rog eu...

hai sa o dam pozitiv...
ce ziceti de un eveniment in galati?
o etapa de drift?
avem o posibila locatie, si... eu sunt galatean, cunosc ceva lume pe acolo...

strangem ceva public?

iMAGiNE 22-01-10 01:13

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 3001718)
dragilor...
nu transformati un incident tragic in ocazie de polemici, va rog eu...

hai sa o dam pozitiv...
ce ziceti de un eveniment in galati?
o etapa de drift?
avem o posibila locatie, si... eu sunt galatean, cunosc ceva lume pe acolo...

strangem ceva public?

Gratzian, tot respectul pentru intentie!
Cu siguranta s-ar putea realiza ceva in Galati si cred ca ar fi si destula lume prezenta!
In caz ca nu se poate in Galati, cred ca ai sustinere si din partea baietilor din Braila! (Nu ca nu ai avea si din partea celor din Galati).
Fa-ne o surpriza! 8)

madalin89 22-01-10 09:49

Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 3001932)
Gratzian, tot respectul pentru intentie!
Cu siguranta s-ar putea realiza ceva in Galati si cred ca ar fi si destula lume prezenta!
In caz ca nu se poate in Galati, cred ca ai sustinere si din partea baietilor din Braila! (Nu ca nu ai avea si din partea celor din Galati).
Fa-ne o surpriza! 8)

succes:)))))))

suici 22-01-10 10:19

Cu siguranta ar fi binevenit un astfel de eveniment la noi in oras tinand cont ca nu s-a mai organizat ceva motorsport de foarte mult timp.Chiar noi cei din S.O.S. vrem sa organizam ceva in vara insa sunt sigur ca cei din club vor sprijini echipa 4tuning in realizarea unei etape de drift la noi si nu numai cei din club...mai sunt destui pasionati pe care va puteti baza din Galati si Braila.

Manasel 22-01-10 12:59

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 3000614)
prietene..nu e cazul sa faci tam-tam...joi la ora 10-11 toata lumea e la serviciu, au ajuns acolo doar cei de varsta ta...cei mai "liberi de sarcini" ;).
Fiecare stie pt el daca sufera sau nu...NU e cazul sa transformam asta intr-o schema de marketing...asa ca ssshhhh...

1 nu ma cunosti si nu esti prietenul meu
2 chiar si eu la 20 de ani muncesc am intrat in tura de noapte,asa ca puteam sa stau si eu acasa sa odihnesc.vorbeste in dreptul tau repet nu ma cunosti.

Ene'Andrei 22-01-10 13:39

crc-ule adic eu nu am job ca am 21? odata in toata viata mea am dat noroc cu nicu, in rest nu il cunosteam dar am avut bunul simt sa vb cu baietii din sos sa facem o fapta buna ca na si el e ca si mine (pasionat de masini) a fost...nu e vorba ca nu ai venit sau cine nu a venit nu e sanatos acuma, dar ma gandesc ca maine poimane mor si eu si o sa vina 2 din 30 cati cunosc, unde e respectul? la asta s-a referit manasel...

Gabi TAZ 22-01-10 13:41

Quote:

Originally Posted by Manasel (Post 3002862)
2 chiar si eu la 20 de ani muncesc am intrat in tura de noapte,asa ca puteam sa stau si eu acasa sa odihnesc.vorbeste in dreptul tau repet nu ma cunosti.

daca vrei sa fii apreciat ptr faptul ca ai fost la inmormantare si nu stii cum, uite apreciez eu !

a fost foarte frumos din partea ta ca te-ai prezentat la inmormantare si ti-ai aratat respectul!

poate acum putem inchide acest subiect!

On the flip side, sunt placut surprins de intentia lui Gratzian sa organizeze un eveniment la Galati! Sper sa prinda contur ideea.
Spectatori cu siguranta vor fi, insa participanti la drift, pe la BRaila/Galati nu vor fi multi! poate una de drag ar fi mai ok!:twisted:

shadowro 22-01-10 15:23

la drag ar veni foarte multa lumea sunt sigur :D

Manasel 22-01-10 18:21

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 3002964)
daca vrei sa fii apreciat ptr faptul ca ai fost la inmormantare si nu stii cum, uite apreciez eu !

a fost foarte frumos din partea ta ca te-ai prezentat la inmormantare si ti-ai aratat respectul!

poate acum putem inchide acest subiect!

On the flip side, sunt placut surprins de intentia lui Gratzian sa organizeze un eveniment la Galati! Sper sa prinda contur ideea.
Spectatori cu siguranta vor fi, insa participanti la drift, pe la BRaila/Galati nu vor fi multi! poate una de drag ar fi mai ok!:twisted:

off topic.tazz noi ne cunoasteam am fost intr-o seara cu maus la braila .:twisted:

Marian20 22-01-10 20:22

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 3002958)
crc-ule adic eu nu am job ca am 21? odata in toata viata mea am dat noroc cu nicu, in rest nu il cunosteam dar am avut bunul simt sa vb cu baietii din sos sa facem o fapta buna ca na si el e ca si mine (pasionat de masini) a fost...nu e vorba ca nu ai venit sau cine nu a venit nu e sanatos acuma, dar ma gandesc ca maine poimane mor si eu si o sa vina 2 din 30 cati cunosc, unde e respectul? la asta s-a referit manasel...

Adik daca vreunul din cei care-l cunosteau nu a fost la inmormantare e nesimtit sau cum? sau nu-l respecta? care-i faza... poate unora pur si simplu nu le plac inmormantarile si gata... poate unii vor sa si-l aduca aminte viu pe strada nu mort in cosciug.... ce e asa greu de inteles? Aici nu e vorba de lipsa de respect din partea celor care nu au fost ci mai degraba a celor care vor sa transforme faptul ca au fost intr-un act de bravura...
Asa ca mai bine lasati baiatul sa se odihneasca in pace si reveniti la cele lumesti!

Manasel 22-01-10 20:32

in fine unde dai si unde crapa...hai cu zile frumoase sa facem un drag ,hai sa ne straduim sa ducem ceva pana la capat

Ene'Andrei 23-01-10 00:10

zi si mie Marian, cui ii plac inmormantarile? (act de bravura...) omu...in timpul meu liber ma trezesc la 2 fara sau 2 si cv...si cand pun ceasul sa sune, tre sa pun ambele telefoane sa ma trezeasca,unul la si 5 de ex si al doilea la si 10...nu a facut nimeni nesimtit pe vreunu..poate din postul asta iti dai seama unde am vrut sa ajung :) sa uitam de asta si gata viata merge inainte

sunt de acord cu evenimentul, asteptam detalii si ma ofer sa ajut cumva..

madalin89 23-01-10 00:14

hai cu evenimentulllllll, sa se incalzeasca afaraaaa :D corect ene

PS: mergem mai departe...

Ene'Andrei 23-01-10 00:16

esti fumat ma? :)))) bine madalinnnnn

Marian20 23-01-10 03:18

Quote:

Originally Posted by Manasel (Post 3002862)

Ene asta nu ti se pare act de bravura sau ce? adik a fost in tura de noapte si totusi nu s-a odihnit... hai las-o cum a picat ca deja o dam in sf-uri...

Ene'Andrei 23-01-10 03:36

nu comentez, hai sa trecem peste...

Azerty 23-01-10 05:09

Facem un pool pentru drag sau drift? Sau drag iese din discutie?

sedici_valve 23-01-10 10:26

nu prea sunt multe masini tractiune spate sau integrala in galati..totusi ar fi frumos drift..

suici 23-01-10 10:30

Si chiar daca sunt cu tractiune spate nu toate au motoare mari si autoblocant sa danseze cum trebuie.

sedici_valve 23-01-10 10:34

nu am vazut motoare 1.2 sau 1.4 la integrala sau spate :))

razzwan 23-01-10 10:35

dar gandestete ce poate sa faca un 2.5 cel putin cu tractiune spate...

sedici_valve 23-01-10 10:39

hai sa il invitam pe ken block la un campionat de drift in romania, sa arate omu ala cum se face :|

suici 23-01-10 10:39

Si 2000 cmc e chinuit pentru drift...macar un 2500 trebuie pentru distractia asta.Eu am 1.6,tractiune spate ce crezi ca fac cu motoru asta?

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning