Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

dmn 15-02-07 17:01

Re: Alegerea fetelor

pt femei? :D
o caruta cu un magar este arhisuficienta, cu conditia sa aiba sac ecologic sub coada animalului, vesta reflectorizanta, centuri de siguranta si oglinda retrovizoare (nu pentru trafic ci pentru pudrarea nasului sau pt ruj)!
mai trebuie ceva? va astept cu completari!

zarisk 17-02-07 10:05

mie imi place Audi tt roadster 2006 pentru design, mazda rx8 pt k este micutza si feminina si pentru felul de deschidere a usilor.....si humer h3 pentru dimensiunile mari....

zarisk 17-02-07 10:21

@ dmn:nu sunt de acord cu tine.....nu mai fii rautacios...nu cred k toate tipele fac chestia aia cu pudra si rujul...eu una nu as face asta.....sincer si eu urasc tipele fitzoase,proaste facute gramada(la condus si altele) si cu masini tari....dar fa o diferenta intre ele si altele...nu e cazu sa le bagi pe toate in aceeasi oala....peace!:peace:

aleks 17-02-07 10:53

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 749272)
...interior d plus?????:shock: moaaama....dc iti bati joc d masina???:D :D :D
eu,una deja m-am obisnuit cu suzie a mea....dar oricind as mai baga p linga ea un dieselar maaaaaaaaare d tot,d ex un 7-ar ...,si in loc d suzie,un EVO...

da da, place la mine cum suna treaba cu "sieben", altul decat cu putere de la domnul "otto"
(mamaaa, ce incifrat scriu unii) :)):))

p.s.s: cat despre treaba cu pudratul, eu sunt deacord cu ea, atat timp kt sta si asteapta, sau nu e in mers, ce conteaza ce face? altii citesc ziarul , fetele in skimb se aranjeaza, unde-i problmea? :)

bluey 17-02-07 10:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 754548)
da da, place la mine cum suna treaba cu "sieben", altul decat cu putere de la domnul "otto"
(mamaaa, ce incifrat scriu unii) :)):))

Lasa ca pana la urma tot aia mica ramane baza :D
Sa vezi cand i-o pune evacuare :)

aleks 17-02-07 10:57

sper sa vina si cu poze sau video ceva.... :p:p

Sasha_z 17-02-07 12:07

noua mea "achizitie" ar fi un M6 cabrio.....l`am vazut acum 2 ore la ProMotor....tare de tot masina....507 c p :o ....bestiala !!!!love it !

dmn 17-02-07 12:53

Quote:

Originally Posted by mariaone_1 (Post 754496)
@ dmn:nu sunt de acord cu tine.....nu mai fii rautacios...nu cred k toate tipele fac chestia aia cu pudra si rujul...eu una nu as face asta.....sincer si eu urasc tipele fitzoase,proaste facute gramada(la condus si altele) si cu masini tari....dar fa o diferenta intre ele si altele...nu e cazu sa le bagi pe toate in aceeasi oala....peace!:peace:

just kiddin' little sister! hope you're not offenced! ma maimutaream si eu...
sincer, parerea mea este ca unei fete nu-i sta bine intr-o masina mare! nici neaparat mica, dar in nici un caz mare! asta vorbind despre caroserie...
cat despre motorizare... ceva maxim pana in 150 cp.
nu sint rau, pur si simplu asta e parerea mea! e adevarat ca o femeie frumoasa pusa linga o super-masina da nastere la o intreaga serie de fantezii, dar asta este valabil numai din punct de vedere al marketingului...
in realitate, cele mai multe dintre femei, nu au ce face cu motoarele puternice
sau cu masinile mari! chinuie si masina si se chinuie si pe ele!
nu ma refer aici la fetele de pe forum ci la marea majoritate a femeilor din trafic...

Mustang 17-02-07 14:08

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 754725)
sincer, parerea mea este ca unei fete nu-i sta bine intr-o masina mare! nici neaparat mica, dar in nici un caz mare! asta vorbind despre caroserie...
nu sint rau, pur si simplu asta e parerea mea! e adevarat ca o femeie frumoasa pusa linga o super-masina da nastere la o intreaga serie de fantezii, dar asta este valabil numai din punct de vedere al marketingului...
nu ma refer aici la fetele de pe forum ci la marea majoritate a femeilor din trafic...

nu cumva esti clona de-al userului aleks ? :D
ca ganditi cam la fel ...

glumesc of cors ... :p

Trixi 17-02-07 15:57

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 754550)
Lasa ca pana la urma tot aia mica ramane baza :D
Sa vezi cand i-o pune evacuare :)

...moaaaamaaa..telepatie!!!!:shock: ...tin sa va anunt,k suzie acum 3 ore s-a ales cu o evacuare nou-nouta!!!:D :D :D "toarce,k o pisica :-) ....singura problema e,k park nu mai este suficienta puterea cd-playerului stock....:shock:
poze fac cind o spal,k e jegoasa rau acum :???:

aleks 19-02-07 13:48

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 754846)
nu cumva esti clona de-al userului aleks ? :D
ca ganditi cam la fel ...

glumesc of corse ...

mustangule, clona nu e sigur, :lol: probabil o fi de vina faptul k are cam atatia ani k si mine, de aia...
Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 755014)
...moaaaamaaa..telepatie!!!!:shock: ....singura problema e,k park nu mai este suficienta puterea cd-playerului stock.... ...tin sa va anunt,k suzie acum 3 ore s-a ales cu o evacuare nou-nouta!!! "toarce,k o pisica
poze fac cind o spal,k e jegoasa rau acum :???:

am impresia k nu tii la leasingul tau, dak te-ai apucat d skimbat pe ea... felicitari oricum ;)

Trixi 19-02-07 14:12

:D dupa o munca serioasa d lamurire,ne-am inteles cu oamenii d la suzuki,k pot sa fac fix c vreau io,pana c nu ma apuc sa belesc motorul...;) daca gauresc tabla imi pierd garantia d 12 ani ptr ea..dar oricum sa fim seriosi..nu vreau io s-o tin 12 ani:-) ...bine,aceste probleme sunt legate mai degraba d garantie,nu d leasing.Cei d acolo si pana acum mi-au zis k orice modific,ei considera o imbunatatire,kre ridica pretul masinii...si oarecum e si mai sigur ptr ei,k am sa platesc ratele k la carte!:-)
...asteptam acum eleronul...8)..si ms :oops:

bluey 19-02-07 14:33

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 758411)
:D dupa o munca serioasa d lamurire,ne-am inteles cu oamenii d la suzuki,k pot sa fac fix c vreau io,pana c nu ma apuc sa belesc motorul...;) daca gauresc tabla imi pierd garantia d 12 ani ptr ea..dar oricum sa fim seriosi..nu vreau io s-o tin 12 ani:-) ...bine,aceste probleme sunt legate mai degraba d garantie,nu d leasing.Cei d acolo si pana acum mi-au zis k orice modific,ei considera o imbunatatire,kre ridica pretul masinii...si oarecum e si mai sigur ptr ei,k am sa platesc ratele k la carte!:-)
...asteptam acum eleronul...8)..si ms :oops:

Lautari ceva????
Daca ai toba trebuie si lautari...
Si fa si tu un topic la "masina mea"8)

Trixi 19-02-07 14:39

:-) f bine vorbesti tu!!!k e cam dificil deja sa aud si la volumul maxim :D :D :D ....dar deocamdata nu pot sa fac nimik c nu se poate face in citeva ore..k nu pot sa imi permit sa n-am masina cu zilele...si la lautari tare pretentioasa sunt...:???:
...nu cred k ma bag io p acolo...n-am chef d scandal

Trixi 21-02-07 17:03

2 Attachment(s)
later edit....ete masina d femeie!!!!:twisted:

bluey 21-02-07 17:12

Foarte sexy...

Spark 21-02-07 17:21

aham
si o cheama Suzzy nu ? :)

Magos 21-02-07 17:27

sexy.... :D

Eugen_TL 21-02-07 17:37

eu n-o vad neaparat de femei .... ! mie chiar mi-ar place sa umblu cu asa ceva !

ps: tare "need sex....." =))) toba ti-ai pus,,,hai cu geamurile fumurii

Trixi 21-02-07 20:04

ms ms ms :-)
da...Suzie se numeste ea....si in mod evident o cam ador...:-)
si...mergem incet mai departe cum se poate cu modificarile...k daca ar fi dupa mine.......va dati seama ;)
d tablita iara...nu imi pare rau k am pus-o acolo...citeodata cind ma uit in oglinda la semafor...morrr d ris....:D :D :D

Magos 21-02-07 20:07

sa o stapanesti sanatoasa Trixi, si speram ca in viitorul ffff apropiat sa o vedem mai nervoasa decat este acum... :>

zarisk 21-02-07 20:10

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 754725)

i'm not ofenced ma' bro' :-) am inteles

aleks 22-02-07 11:51

tare toba, dar... treaba aia cu need sex e si mai tare =))

Trixi 22-02-07 13:08

....hehehe...vad k apreciaza lumea.....TABLITA MEA!!!:shock: :D :D :D

Spark 22-02-07 18:19

si zambesc multzi ? :lol:

Criwar 22-02-07 19:05

nice car Trixi...sa ai noroc la ea si fara incidente...
cat despre tablita...cred k m-as da jos din masina la semafor sa te vad cum razi :)...

Trixi 22-02-07 21:26

ms frumos baieti!!!!:-)
...iar cu tablita,tocmai asta e ideea,k nimeni nu e in stare sa zimbeasca!;) ...k rid d pic din masina!!!:D :D :D am ce sa vad in oglinda la semafoare,klarrr....;)

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning