![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
Bine zici, pe burta sa stea masina ca aia ii mai lipseste pentru un look demential:shock:
|
da....cred ca are si asta in plan pt ea ....macar sper in rest e foarte OK :">
|
vor mai urma... :
- low baby` (arcuri + telescoape reglabile)...desi nu ma tare grabesc pt asta la drumurile noastre... - faruri DECTANE... de Hella Celis nu am $ ... - spate clean... poate shaved total... - bari int-o culoare cu masina.... si umplute... - praguri - prelungire spoiler spate + finala carbon..... ... ... ... dar toate astea dupa ce mai misc putin cate ceva la motor....vedem de turba poneii... ;)) |
suna bn
|
20 Attachment(s)
...imi place sa ies la plimbare prin baia mare... am mai zis :)
..in ultimele 2 poze sunt ultimele mici chestii adaugate la masina.. - ca nuca de schimbator = o minge de golf... - fata boxelor de usi infoliate cu un model ce imi place ;) |
daca tie iti place e ok eu nu asi fi pus niciuna nici alta :D dar important e sa iti placa tie
bafata in continoare... |
Super pozele, pacat ca nu am ajuns si noi( afurisita de licenta:evil:)
|
Cam ţipă după un bad boy look şi o suspensie mai low :cry: e cam prea īnăltuţă !:!::?:
|
cam da....suspensia e chiar necesara :D
|
salut imi poti zice si mie cum tiai dat sticla jos de la faruri?de ce sa incalzesc siliconu?nu mai bine le dai apoi dau jos siliconu si pun altu?cu ce sa incalzesc?ms
|
bagale in cuptorul cu microunde
|
Quote:
|
Salut W35T... faina` masinutza ta... ! imi place
|
Quote:
|
westule .. stii ca la tine modificarile merg pe fast-foreward si ca nu te simti bine daca nu mai lucri cate ceva.
si pana acuma tot ce-ai facut a mers in directia buna ;) |
salut mai ai o intrebare in leg cu farurile ca vreau sa le fac si eu,cu ce leai facut in interior negre?vopsea?si cum ai dat sa nu dai pe oglinda aia din interior?ms mult daca se poate sami raspunzi azi ca maine vreau sa le fac:D
|
Quote:
Eu le-am infoliat, nu mam complicat cu vopsit... le-am infoliat cu folie neagra de banner si dupa am taiat cu un cutter pe contur, fiind izolata acolo nu are nici o problema. Cu cea mai mare placere ! |
Quote:
|
ms mult auzi eleronu de luneta cum lai prins?si de unde lai cumparat,a si de unde tiai luat folie de baner,oare cu folie de geamuri rezolv?pot oare sa o aplic acolo?
|
Eleronul e prins deocamdata cu folie dublu adeziva...dar il voi prinde cu silicon.
Cu folia de geamuri nu rezolvi nimica !!! Am inteles ca esti din cj... dute la verla si cumpara-ti putina folie, acolo e depozitul de folii ORACAL, sau mai poti gasi folii in Praktiker daca aveti. |
si de unde lai cumparat ca as vrea sami cumpar si eu:D,nu sti are cinea de vanzare?
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
west unstoppable:twisted:
|
Mersi sparky de upload`ul pozelor....
In poze mici modificari cu : - schimbatorul noul...cel cu mingea de golf :X model de ceasuri nou...ma plictisisem de cel anterior; autocolante pe prag la usi facute de mine ;) ...si o ceruire integrala a vopselei ;) |
frumoase ceasurile :P
|
stock is better , stock is great:peace::peace::peace:
Imi place masina ta ! Plina de accesorii originale , iar ideea cu schimbatorul e penala , nu ma gandeam in veci la asta ! Spor la treaba in continuare . |
Quote:
|
si io vroiam cu bila de biliard , dar era mult prea mare , asa ca am renuntat
|
salut auzi miam zgariat un pik oglinda dinauntru din far cand miam facut cu negru pe interior,adica am pus banda izolatoare un pik si cand am luato si luat cu tot cu culoarea aia argintie,cam pe un cm intrun colt,are ceva?
|
nu are nimic....
|
Ce semn este acela de pe oglinda stāngă ?
|
Quote:
|
pai si cat crezi ca e cult style p ea ?
|
Pai sunt pe ea multe care ajuta la imaginea cult: simplitatea, bad-boy, jantelenegre , eleronul finut si sa nu uitam ca proiectul este abia la inceput , multe vor urma in continuare....:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aici poza cum va fi (inca de pe prima pagina a thread-ului) : |
nu pot decat sa-ti urez bafta ! imi place CULT. io m-am dat p original spre old school . vedem c iese
|
Quote:
|
Quote:
Se poate orice...totul necesita rabdare..timp si nu in ultimul rand bani. :) |
frumosa masina .....
|
felicitari ptr masina, arata bine, o singura intrebare, ceasurile de bord cu ce le`ai facut? hartie autocolanta, sau cu ce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning