![]() |
Re: TOPGEAR ROMANIA >> depozit jante si anvelope !
sorry, 175/50 R15 am gasit ceva pe KUMHO la 250 ron bucata tva inclus
TSW Apex R Silver cu tot cu anvelope 195/55 R15 ajung 1780 ron tva inclus. 16 4x100 pe stoc in magazin am un model frumos (o sa pun poza reala sa vezi culoarea ) RIal milano care le facem pache cu anvelope la 2790 ron tva inclus http://www.dietuner.com/wp-content/u...ial_milano.jpg Alt model frumos 16 4x100 care cu tot cu anvelopele dorite ies 2420 ron tva inclus http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...5_16_tyres.php Sau ceva performant ultarusor care vin la limita 3000 ron cu anvelopele dorite http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...5_16_tyres.php Zi-mi de pe site ce ti-ar mai placea |
ultimul model imi place, ce firma sunt anvelopele si model si garantie le ele
|
Anvelopele inclus in pret sunt nankang ns2 sport, coreene produse de yokohama. Au garantie 12 luni.
|
Quote:
|
Modelul este Kumho kh15
Pretul este fix. Sunt pe stoc in Anglia. La 4 bucati transportul este GRATIS. |
zimi si mie in cat timp ajunge comanda si transportul este gratuit??si apropo jantele ce et au??si latimea de cat
|
am gasit:Team Dynamics Pro Race 1.2S Black with Yellow Rim fa mi te rog un pret la astea
|
Pro race 1.2 S black with yellow RIM cu tot cu anvelope ajunge 3080 ron totul inclus.
Transportul este GRATIS. La fel si montajul si echilibratul. Livrarea este in functie de disponibilitate. In momentul in care o sa vrei sa comandam verificam exact daca e pe stoc produsul. |
zimi si mie cum este cu tuningul in rate.daca nu sunt din iasi nu se poate sa mi fac in rate
|
Nu trebuie sa fii din Iasi sa faci rate. Noi avem contract cu BRD. Se completeaza adeverinta tip, se cere fisa fiscala de la finante si o factura la telefon mobil. Ni le poti trimite prin curier si noi operam creditul, rata o platesti in orasul tau. Raspunsul se da in aceeasi zi. Singura problema este ca mai trebuie sa astepti un pic, se accepta greu acum creditele. In toamna sper sa isi dea drumul.
|
multumesc.arcuri ptr coborarea garzi la sol cu si fara telescoape.si cat imi coboara.clio 3 1,4 98 cp 2008 ms si daca iau si jante imi faceti ceva reduceri:D
|
Arcuri avem de la SPAX UK, sunt foarte bune. Trebuie sa verific pretul exact, dar sunt in jurul valorii a 500-600 ron toate 4. Daca cumperi mai multe de la noi primesti un pret foarte bun !
|
ok.astept sa mi spui exact .si cu telescoape .si sa mi spui si cat coboara
|
salut anvelope 205/55/15..evetuale marci si preturi va rog.
|
Quote:
Quote:
|
205/55 R15 avem nankang ns2 sport la 799 ron setul de 4 tva inclus
Kumho au o protectie la janta insa nu este foarte mare, latimea este cam mica. Daca le comanzi pana joi le avem saptamana viitoare. |
sall;imi spuneti si mie pretul exact la arcuri si daca aveti si suspensii sport pret
|
dorian1 iti pot oferi suspensie completa SPAX, cobara 40mm, este reglabila pe duritate, pretul este 2179 ron setul TVA inclus.
|
Ma intereseaza si pe mine o oferta de jante +anvelope pe 17" pentru un Megane 2005 (in talon am si 205/50 r17).
Ma intereseaza ceva care sa fie pe negru sau la care se predomine negrul. Dar nu ezitati sa imi recomandati si altceva pentru de exemplu si Team dynamics JET GunMetal imi plac (banuiesc ca e cea din mijloc https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=219 ) plus ca pretul lor mi se pare bun. |
Salut,
Asa e JET gunmetal are pret foarte bun si sunt si foarte ok jantele! Pretul cu tot cu anvelope este 2249 ron setul cu tot cu anvelope 205/50 R17 sau 225/45R17 |
ok.deci jantele cu guma sunt 30 mil si suspensia 21 mil/.fa mi te rog o oferta la tot
|
Ajuta-ma si cu 195/45/15 te rog, Nankang - TOYO, ce modele sunt disponibile si la ce preturi... Multumesc!
|
Vreau sa ma mai uit pe acel site si poate gasesc si alte modele. Intrebare: cum calculez pretul in lei (orientativ)? Ma intereseaza in principiu variante jante+anvelope inr de 25-26 mil. Am vazut ca si Wolfrace Pro Sprint Gunmetal ar fi cam la aceeasi bani cu JET.
Cu ce anvelope vin jantele default (model, marca?). Din cate am vazut eu vin cu Nankang ..dar daca dau diferenta pot opta pentru ceva mai bun? Nu de alta dar am avut ceva experiente periculoase cu anvelope mai slabe si nu prea stiu nimic de acesta firma. Exemple de diferente de bani intre anvelopele default si diferite alte modele. Si ar mai fi ceva stiti cumva cum se comporta senzorii de presine daca initial au fost pe jante de 16" si ii acum ii voi monta pe 17". Va pot trimite valvele mele sa le montati pe ce cumpar de la dvs? |
Salut,
Informativ pretul de pe site se inmulteste cu 5lei , pretul rezultat este cu tot cu anvelope. Insa acesta poate varia in functie de cursul lirei si dimensiunea anvelopei. Daca te uiti jos ai sa vezi Toyo Upgrade, pentru aceasta diferenta iti punem Toyo. La senzorii de presiune e mai delicata problema, noi le primim gata montate si echilibrate, nu avem cum sa le trimitem in Anglia. Insa ti le putem trimite separat si le faci montajul la tine in oras. Sa imi spui ce model iti place si il verificam ;) |
salut. 4 bucati toyo r888 195 50 15 + 4 jante pe 15 ATS sau Team Dynamics pentru mitsubishi colt 4x114,3 . un pret te rog .multumesc
sau 4 jante pe 16 ATS sau TeamD pentru colt , fara anvelope |
Salut,
Iti putem face pachet Jante Team dynamics Pro race 1.2 (pe ce culoare vrei) cu tot cu TOYO R888 195/50 R15 la doar 3549 ron TVA INCLUS http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...0_15_tyres.php Separat iti pot da doar jantele pe marimea 16 la 2149 ron setul tva inclus |
ma intereseaza 2x seturi pe 16
1) http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...5_16_tyres.php 2) http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...5_16_tyres.php dar pe data de 8 MAI voi avea banii . ma intereseaza asa: - cat este avansul , modalitati de plata - jantele vin cu piulite , inele de centrare - cat dureaza de cand se plateste avansul - ce ET si ce J au jantele , urmeaza a fi incaltate cu 205/45 iar pe site vad ca vin cu 195/45 |
Daca le iei pe amandoua seturile ti le dam la 2199 ron TVA inclus/per set fara anvelope
Sa imi spui ce tip de anvelopa vrei si iti fac pretul la pachet. Avansul minim este de 50%, iti facem factura proforma pe firma sau persoana fizica. Termenul de livrare il primesti inainte sa faci plata, atunci sunam la Team Dynamics si intrebam de fiecare produs. La fel si ET si J, noi le comandam pe modelul masinii deci nu trebuie sa iti faci probleme daca se potrivesc. Fiecare set are inclus prezoane(piulite) si inele de centrare. Transportul ca deobicei GRATIS. Asteptam comanda ta ;) |
man imi faci si mie un pret.astept pe pm
|
man am vaz un post cum ca tu ai NANKANHG NS-2 LA 800 RON SETUL DE 4 ANVELOPE?dc este asa sunt interesat sa akizitionez un set de 4 sapt aceasta.
|
dorian1 am vorbit la SPAX, produsul pentru masina ta e proaspta proaspat abia e lansat. Coboara 30/30mm, este reglabil pe duritate, dureaza o saptamana sa fie gata de livrare.
Pretul total cu tot cu jante cu tot 4950 ron tVA INCLUS. kulturistu22 ti-am raspuns pe email ;) |
ok.da ti mi un nr de tel sau o adresa de mail sa vb
|
|
Borbet Type LS Silver pe 16 la cat ajung???
|
salut.
ce modele de vara avem, te rog, pentru: 2 buc 205/50/16 2 buc 225/45/16 si la ce "bani buni" daca le iau pe toate 4 buc? le avem pe stoc? multam. |
Pentru o Kia Sorento 2006 ce jante pe 18" si ce cauciucuri AT se gasesc pe stoc? Daca nu ce timp de livrare si ce pret? Multumesc.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
imi raspunzi si mie, te rog. merci. |
Un semn legat de jantele Rota si Toyo T1R pentru Toyota avensis?
|
Simpaticutzu am doar 225/40 R16 Toyo T1R
Iti pot face 205/50 R16 Toyo T1 R la 389 ron bucata tva inclus iar 225/45 R16 Toyo T1R la 479 ron bucata tva inclus. Vlad_cielo ai PM ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning