![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
nu te ajuta cu nimic niste jante mai mari, doar iti scad performantele si manevrabilitatea, nu ma intereseaza bling bling dar as vrea niste gume mai late, asta e tot, in carte imi zice 225/55 dar nu se gaseste asa ceva.
am vazut ca sunt multi cu bmw-uri pe aici cu 1.6 si 1.8 cu jante pe 17 si 235 latime si se plang ca nu le mai trage masina, cmmon, sa fim seriosi. |
da tu crezi ca o sa ai performante cu 225?
|
mai multa aderenta, that's all.
|
la un motor de 1.6 1.8 nu se merita sa pui cauciucuri mai mari de 205...parerea mea...
|
Intradevar performanta scade cu jenti pe 17, avand cum am eu 225/45/17, dar pot intra cu 110-120km/h in curbe cu care altu intra cu 80-90 maxim cu jenti pe 15, cu 205/60/, sau pe 16.
Iar cu cele pe 15 mai putin.......am incercat cu cele de iarna (185/65/15) si am c'am intrat de'a latu :rolleyes2 Plus k acum cu cele pe 15 stau cu consumu instant pe drum drept la 100km/h pe consum de 6, iar cu cele pe 17 pe 7, deci se cunoaste......plus k plec in forta mai greu de pe loc.....asta e......dar esteticul.....spune totul/parerea mea;) |
Sal am si eu o mica problema cu pisica mea: nu imi mai merge decat treapta 4 la panoul din bord pt clima si am desfacut bordul si am vazut k e totul in regula pe akolo,are nise contacti pe akolo si nu face scanteie decat ala care e pe treapta 4,e posibil sa fie din aeroterma din fata?d sub grila? se poate sa aiba carbune pe fiecare trepta? pls spuneti-mi si mie daca stiti.....ms!
|
Quote:
in alta ordine de idei...cam cat iti consuma 316-le prin oras ? mers normal...sare de 10 ? |
N'am vorbit de viteza sau orice altceva legat de viteza......am zis de stabilitatea kre o ai cu jentile mari si de latimea cauciucului......si de stabilitatea in curbe......am zis: AM CAM INTRAT DE'A LATU'......k sa'ti mai relatez ink ceva.....si cu jentile pe 17, cu cauciucuri cam opinci intr'o curba cam periculoasa m'a dat un pic mai mult de cur, avand 235/45/17 pe alea si umed jos.
In oras nu'mi ajunge la 10, ia cam in jur de 9 mers normal, iar exterior am scot 7,2. A ta kt consuma int-ext ? |
vb de consum in oras:X...a mea cand ia 15 o pup :))...si e 1.8
|
Quote:
Quote:
ai grija ce spui ca se interpreteaza ca atare. app,se gaseste 225/55 dar mai greu.s-ar putea sa aduca toyo asa ceva. voi care ziceti ca sunt o porcarie jantele pe 17,si sunt doar de estetic...ati avut asa ceva pe masina? eu am avut si 225/45/17 si 235/40/17 si acum am 195/65/15. nu am curaj sa merg nici macar cu viteza legala. nu mai pun jante pe 15" in viata mea. :lol: |
am eu 4 cauciucuri 225/50/16 la super pret! care e interesat sa-mi spuna!
|
Quote:
|
Quote:
|
pai 2 sunt pirelli si 2 dunlop,pret 1 mil buc. si mai am si 4 jante originale de e46 cu gume pe ele,tot pe 16 tot super pret! daca e ceva ma anuntati
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
la mine tragea prea mult aer pe la o crapatura din furtunashul care vine din corpul cu clapeta in cotul de cauciuc la capatul caruia e montat debitmetrul. |
Sal, stie cineva cum e cu senzorul de frana?, am schimbat placutele si in bord inca e aprins martorul...
|
Quote:
Mare Dreptate Ai ;) |
Quote:
|
Aflai de pe alte forum'uri, cica se pune contactul in pozitia a 2-a circa 30 sec si se reseteaza, in caz ca nu se reseteaza, trebuie schimbat senzorul..
|
Pt montare unor geamuri electrice pe o masina care nu are asa ceva de fabrica trebuiesc schimbate doar macaralele + motorase+ butoane si normal instalatia.
Banuiesc ca macaralele nu se potrivesc de pe coupe pe sedan dar motorasele ? stie cineva? |
Da tata, macarale+motorase+instalatia toata, inclusiv mufa de la inkidere si oglinzi, iei tot cablajul kre e pe usa pana la mufa kre iese din usa, k langa balamaua usii e o mufa, iar cand te apuci de masina ta sa'i pui geamurile, doar pui tot cablaju' de pe aia pe a ta, si bagi mufa aia in mufa ta.
Dar knd iei tot ce ti'am explicat de pe cea veke, ia din mufa kre ramane pe masina(aia de langa balama) 2 pini (negru si maro park) kre apartin de la geamuri, pinu si 10-15cm de cablu, pt k au un pin special, asta k sa nu'i ingreuneze electricianului munca sa'ti puna cine stie ce improvizatie in mufa....la fel si la usa cealalta. Butoanele sa nu le iei, k le iei degeaba,au o legatura anume (cred k cu calculatorul masinii), nu ma pricep la asta, dar asa mi'a zis electricianu', k nu poate sa mi le puna.....app exact acelasi lucru am facut eu, am pus geamuri el, pe masina non-el.....asa....au ceva legatura cu calc masinii sau nu intra curent destul in ele pe masina non-el, 2-3v......plm.....iti tragi o alarma jmekera kre sa'ti inkida geamurile la armare si gata.....;) Despre macarale....motorase de pe Coupe pe Limo....nu stiu....nu cred.... App......eu am dat 5mil pe macarale+motorase+instalatia toata+ 1mil juma la electrician.....tu la kt le'ai gasit ? Daca mai ai intrebari......te'astept;) |
Quote:
oricum sper ca la tine sa nu fie senzorul si sper sa skpi mai ieftin |
stie cineva cum se regleaza un geam electric , ca mi se cam urca un pic pe kedder de cand am schimbat macaraua :| !
|
dai fata de usa jos si cum te uiti la usa e o tija inclinata din stanga spre dreapta, iar in stanga in capatu' ei e un surub.....il desfaci putin si dai tija mai in jos 2-3mm, si'l strangi la loc, dar strans bine......si ridici geamu'.....vezi cum sta treaba daca'ti mai face figuri sau nu, iar daca tot mai face, mai mutai pozitia la tija aia, mai in sus, strangi surubu', verifici, mai in jos, strangi surubu', verifici, pana'i gasesti pozitia ideala de urcare a geamului corespunzator.
Ne'anunti ce si cum ;) |
are careva obc full de vanzare?
|
Quote:
|
care vrea 4 jante la super pret? 150 ron bucata cu gume cu tot! ma gandesc k aproape a trecut iarna si merg de vara astea! eu nu am ce face cu ele!
|
stie careva daca suspensia de la e36 difera de la 318 la 320 si de la coupe la limusine?
|
Quote:
|
Quote:
|
deci difera prin duritate...pe mine ma intereseaza daca se nimer...
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
SALUT AM UN E36 DIN 95 SI AM INCERCAT SI EU FAZA CU CONTACTUL SI BUTONUL DE RESETAT KM SI NIMIC - AM GRESIT EU CEVA SAU NU MEREGE LA MASINA MEA
MS |
deci prima data pui pozitlie..
dupa aceea ti apasat butonu de rr km apoi pui contactul la prima trapta |
contactul il pui in timp ce ti apasat butonu de rr..pozitile sa le lasi aprinse.
|
ms de indicatii a mers si mam speriat un pic am crezut ca km aparuti la 1 sunt km masinii dar am citit si am vazut cai vorba de soft merci inca odat
|
Quote:
|
sal
am schimbat ceasurile de bord la un bmw e36 [ceasurile nu sunt noi]si acum ami arata alti km parcursi...stie cineva cum se pot reseta ??
|
Re: sal
Quote:
|
pai pana la urma unde sunt km reali ...? an ceasuri sau calculator???s anteleg ca daca am o masina cu multi km la bord si ai schimb ceasurile care au mai putini km m-am scos???
|
km sunt pe bord...daca tu zici ca "te`ai scos" prin faptu ca iti pui mai putin km...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning