![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Dai bice tati:d. Hai sa o vedem pe strazi:x.
|
Quote:
da stiu....aveti dreptate si tu si yli dar...cam asta e realitatea...nu am aruncat cu noroi in nimeni pe ocolite sau mai stiu eu ce...dar pur si simplu asta este realitatea...inca o data ii multumesc lui yli ca a facut ce a putut mai bine...dar...exista un dar ca de obicei...m-am saturat sa ma chinuiesc cu o caroserie de dacie repet DACIA...nu Lamborghini sau mai stiu eu ce exotica...timp de aproape 4 ani...in octombrie face 4 ani de cand este desfacuta...sincer acum poate ai sa ma intelegi si pe mine de ce sunt "nemultumit"...oricum incerc sa ma abtin sa nu o vand...si imi doresc din tot sufletul sa ma bucur de ea...cate zile o mai avea.... Oricum mi-am propus si sper sa fie intr-un ceas bun ...ca in termen de 2 saptamani sa ii aud glasul...ca tare imi este dor sa aud cum toarce un 1.3 dat pe ulei=))...toate bune! |
5 Attachment(s)
Inca un pic si astazi...
|
Quote:
|
O sa ramana alb la motor?:lol: nu este culoarea ideala pentru locul ala, dar daca tie iti place:-P
Vreau si eu daca se poate poze cu sistemul de la capota, balamalele:D este super interesant cum se deschide... eventual niste detalii daca nu e cu suparare |
Poate o face alba :lol: app ce culoare o sa fie ?
Intradevar nimeni cu comanda pe bani tai si pe deciziile tale ;) bafta cu ea in continuare |
Quote:
Mai am de finisat si capota si un pic balamalele pentru ca le-am modificat mai mult....dar iti voi da solutia;)...de fapt solutii sunt foarte multe rabdare si un pic de imaginatie trebuie sa ai ...si inca ceva...un parc de dezmembrari unde sa te joci la capote=))....eu am mers pe sistemul de la Touran cu mici MARI modificari...dar se poate merge si pe balamale de solenza...si e mai simplu sau pe balamale de Golf Plus...sau pe orice sistem de balamale cu 2 parghii...DE RETINUT...la modelele 1300 capota mai intai trebuie aruncata in fata iar apoi trebuie ridicata... La motor nu va ramane alb...asta este primul strat de fuller sa vad eventualele "bube" pentru ca la motor va fi clean din cate se vede...;) Spor la treaba! |
22 Attachment(s)
Si inca un pic si astazi....
|
Imi plac anvelopele de pe spate:D ce sunt? Yokohoma Parada?
Sper ca masina dupa poze a fost data in grund... nu? Ca este cam nasol sa o lasi asa tabla cruda |
Meserie bafta in continuare !
|
iese super
bafta in continuare |
bravo titi, multa munca la cazan, tiam spus eu tie......ai e30 stai cu mainile negre,ai dacie...la fel.., daca ai nevoie de ceva de aici...in 2 saptamani sunt acasa si iti pot aduce!
bafta in continuare |
Quote:
Gogule ...as avea nevoie de 2 canapele gen scoica dar sa fie si mai old school... |
Salut, daca iti mai trebuiesc clapete de moto suna-ma!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ceva in genul asta m-ar coafa! http://www.google.ro/imgres?start=21...17&tx=67&ty=74 |
Deci sa inteleg ca nu ai renuntat la Alpine:lol: si ca o sa revi cu un Alpine multiclapete cu injectie?:lol:
De curiozitate, de pe ce sunt clapetele? Ce motocicleta? Nu le vinzi? :lol: |
O galerie de admisie de Alpine aspirat nu ai de vanzare?
|
in mare parte nu mai este alpine;)....este tot o ciorba....si inca nu e gata si nici nu am idee cand va fi daca va fi....am una de alpine turbo
|
ce se mai aude ??
|
Din pacate .... nimic....masina am dus-o intr-un garaj si acolo va ramane pana voi gasi si eu un tinichigiu sa termine tinichigeria si apoi sa ma apuc singur sa o pregatesc pentru vopsit ca tind sa cred ca masina asta este blestemata sau am eu o problema pentru ca nimeni nu mai vrea sa mai lucreze la ea....toti fug de ea....dar pana voi gasi tinichigiu ....proiectul stacneaza...TRIST dar adevarat....si culmea ca acum 3 zile tocmai s-au implinit 4 ani de la dezasamblare....foarte trist ca e dacie nu e alt avion....asta e....
|
ce mai ai la tabla de lucrat ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Maruntaie care au fost omise....vreo doua petice mici....de inlocuit iintariturile de la amortizor ....si de fixat balamalele de la capota si de reglat lufturi.... Balamalele mi le fac singur ca eu am conceput sistemul...dar din pacate nu am pe ce sa le pun ....pentru ca intariturile de la amortizor sunt praf....am sa atasez o poza.... |
pai si fostu' tinichigiu dc nu vrea sa mai lucreze la ea ? aiurea din partea lui ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
No comment pe tema asta ca ma enervez iar aiurea....domnul tinikigiu zice una si face alta....dar nu mai conteaza....faptul e consumat si tot asa.....pacat a scos masini bune ....bune bune....dar din pacate la a mea s-a impotmolit ca "m-am grabit"....oricum masina in proportie de 78% e lucrata bine....si ma oftic ca a trebuit sa se termine asa....dar din cauza tinichigeriei care a durat un pic cam mult....m-am cam certat cu toti vopsitorii buni pe care ii cunosteam....asa ca nu am de ales....trebuie sa trag singur pentru ca nimeni nu ma ajuta....E GREU dar as fi tare multumit ca la final sa o scot asa cum vreau....Pentru ca vopsitorie nu am facut in viata mea....decat interventii minore....dar daca nevoia ma obliga sa invat si asta am sa o fac si pe asta... Uite poza.... |
parere mea .. ca pana la vara va fi gata, si sper ca ai sa gasesti un tinichigiu si un vopsitor sa termine lucrarea .
|
Quote:
Aici ai dreptate....dar domnul yli stie cum sunt....asa ca o sa imi fie cam greu....pentru ca ....mai ales ca e dacie....si mi-a mancat multi bani nervi si timp .... vreau sa iasa ata....asa ca nu pot lucra cu orice nea'....de la coltul strazii....oricum nu ma mai grabesc....pentru ca ma grabesc degeaba....deja m-am consolat cu ideea ca nu mai am masina asta ....asa ca nu ma mai grabesc sa o scot.... In orice caz....mersi pt sustinere... |
mai vb cu domnu' YLI .. poate poate ..
|
Lasa vrajeala si dai bice:X:)))
|
Au trecut 4 ani...4 ani in care m-am umplut de nervi...in care am muncit si am tras pentru ce mi-am dorit....si acum dupa acesti 4 ANI....pot spune usurat...GAAAATAAAA....AM TERMINAT TINICHIGERIA....a fost un drum lung care acum a luat sfarsit...Acum,astept primul ghiocel ca a mea cucoana din '77 sa mearga la vopsit...Pot spune vis implinit....Multumesc mult celor ce m-au suportat si sustinut in tot acest timp si multumesc celor care-mi sunt alaturi in continuare.
|
Felicitari ;) niste poze sa ne mai rasfeti ?
|
14 Attachment(s)
...cam asa ceva....
|
Pasiune adevarata ! Multa bafta iti doresc , felicitari !
|
Quote:
Multumesc ... si va doresc si eu acelasi lucru pentru ca pasiunea pentru babe...nu mai e ce a fost.... Apropo...geamurile de stopuri si semnalizari sunt noi si sunt de vanzare daca e cineva interesat..p.m....70 lei(doar geamurile) |
Bafta cu ea , sa speram ca va iesi ceva super din ea !
|
|
profil privat
|
4 Attachment(s)
....scuze....
|
1 Attachment(s)
Si a ajuns si mult asteptatul cadou de la mos craciun....Multumesc Hexer pe aceasta cale...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning