![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Ce misto a iesit culoarea la interior ! :) De obicei nu imi place plasticul vopsit la interiorul unei masini dar la tine arata foarte bine si se potriveste si perfect cu exteriorul , bravo ! ;)
|
duci lipsa de niste arcuri mai mici ;)
|
Si unde sa le mai puna si pe alea? Nu vezi ca ei deja vorbesc de taiat aripi cu flexu? :))
|
dap interiorul a iesit bine noroc de mine ca lam desfacut ca nu reusea nici in 50 de ani :P se potriveste perfect culoarea interiorului o investitie buna
|
ati facut si voi poze sa vad cam unde vin suruburile ? ca nu vreau sa ma apuc sa desfac si la jumate sa montez totul la loc...:(tre scos contactul, volanul ceva?
|
ma nam facut poze ca nam avut aparata da in general se vad suruburile nu trebuie scos volanu nimic plasticele ies usor daca desfaci cu grija si atentie iti iese 100%
|
Quote:
|
am auzit ca e periculos cand scoti butoanele de la aeroterma ca sa schimbi ledurile. e adevarat?
|
ma nu eu leam scos se e oleaca de munca daca scoti toata aeroterma dar daca scoti doar plexicul din fata e usor doar sa ai grija sa nu crape
|
dap , sunt multumit si cum vin jantele ( de coborat nu mai am cum oricum , decat suspensie sport , care'mi depaseste bugetul cu 500e :lol:) si cum a iesit bordul :) i like it
app. am trecut de rar , astept sa se bage noua taxa , si sa-o inmatriculez :D ps. astept un bad boy look pe comanda , in 2 sapt cica'mi vine :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
imi dai un BUZZ pe mess inainte te rog:D cat stai pe la valcea ?
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Quote:
ms de aprecieri cocot , da ce s-antamplat cu bibiu tau? :) neshte poze alaturi de o alta masina din club [JSP] ! :D :arrow: :arrow: |
Quote:
Ce J au jantele tale? |
Quote:
|
vineri am sa merg sa fac cererea pentru inmatriculare , insa am o problema ,mi-a venit prelungirea de capota (BadBoyLook'ul) FK , si am intalnit o problema , are marcat pe ea 12puncte , bun , le-am dat gauri ,in speranta ca am sa o pot monta de armatura capotei , insa nu e chiar asa , pt ca acele gauri, nu vin pe armatura , ci exact in capota, deci nu pot da gauri , pentru ca'mi *** toata capota.
bun, am incercat cu un silicon , am pus si pe BBL si pe capota , am presat 2-3 minute, s-a desprins :| nu tine ... CUM DRACU SE PRIND PRELUNGIRILE DE CAPOTA FK ? :| |
numai cu suruburi de capota ! am un prieten care si`a pus, acuma se chinuie sa deschida capota, tre sa fi lung in degete:)
|
Cred ca era mai bine daca faceai din tabla apoi ii dadeai o folie carbon...mie asa mi-ar fi placut.
|
da, ai dreptate ;;) daca nu ai ce face cu prelungirea aia vindemi`o mie:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sau gama de produse zippo si petrom =)))))))) just a joke...
mere ba cu banda dubla adeziva..ce vb`ai asta ;) vb cu stef ca el a lipit pleoape cu asa cva ;P |
Quote:
|
bad boy look?...eu nu cred pana nu vad!
|
Frumoasa masina...
Nu te-ai gandit niciodata sa-i schimbi culoarea?:?: Adica daca tie iti place asa...dar arata a stock asa...:weirdface |
Quote:
Quote:
Quote:
ps. MASINA A FOST INMATRICULATA ! :x |
Quote:
Quote:
|
ai sa vezi maine ...daca e de ceva .. :) si ai sa te convingi ;)
ps. pune camera la incarcat ;)) |
Camera la incarcat pe marti, ca maine sunt pana seara la facultate.
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
ai facuto ?! sau vrei sa o faci ?!
|
facuto :)
maine`i trag folie de protectie transparenta .... |
e naspa frate parca rasare samuraiu din aer plm trebuia sal pui altfel .... parerea mea
|
11 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Ai tinut tu neaparat sa faci chestia aia pe capota :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning