Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

soricelu 07-05-06 21:26

Re: Propuneri!

2 Attachment(s)
vad ca incercatzi cu toti .. dau si eu o incercare ..
Ai greseli pe la selectari, diferente de culori intre spoiler si caroserie, la fel umbrele.

Most_Wanted 07-05-06 22:13

..si cine te anunta mah daca esti intrat ....a asa trec pagini si masinile se duc in urma
Eu te anunt, daca treci pagina trebuie sa mai bagi o fisa.

soricelu 08-05-06 11:37

masina e buna ? dadi .. pot sa incerc sa o repar ?

soricelu 08-05-06 11:55

1 Attachment(s)
eu am mai reparat putin .. mai zi greseli

LKS 08-05-06 13:24

sigur e facuta de tine ? hmm...carbonu ala e destul de bine facut ...spoileru destul de centrat ..chiar daca intercooleru e stramb

Most_Wanted 08-05-06 16:39

Adica daca a trecut pagina tre sa bag masina inca o data

soricelu 08-05-06 17:14

Quote:

Originally Posted by LKS
sigur e facuta de tine ? hmm...carbonu ala e destul de bine facut ...spoileru destul de centrat ..chiar daca intercooleru e stramb

e facuta d mine .. + intercooleru era original din spoiler .. dak dadi nu a comentat nimik d el e bine
2 nu mai faci posturi degeaba ca trece pagina si dadi nu mai vede masinile din spate ...

soricelu 08-05-06 17:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soricelu
eu am mai reparat putin .. mai zi greseli

Ps Lks :dak t straduiesti si chiar iti doresti ceva poti sa faci mai bine dkt iti imaginezi .. eu unu vreau sa scap t vt usergroup ..si sa intru in dt

frost_dani 08-05-06 17:19

vrei sa scapi pai hai k t scap yo d el c zici...bineinteles facem batle;)

LKS 08-05-06 18:43

1 Attachment(s)
Quote:

dak dadi nu a comentat nimik d el e bine

..tu crezi ca dadi sta sa comenteze fiecare masina ? vrei comentarii ..du`te la Comentarii Lucrari ..

Quote:

nu mai faci posturi degeaba ca trece pagina si dadi nu mai vede masinile din spate ...

stai ma calm ..ca masinile de pe paginile anterioare nu dispar ...raman acolo ..le poate vedea oricand ,...

normal..daca ai putzina imaginatzie ...si te mishti rpd de mana ...gaseshti imediat ce vrei ...

ps : vezi ca ai uitat sa ii iei si jentzile lu iac

soricelu 08-05-06 19:59

Quote:

Originally Posted by LKS
..tu crezi ca dadi sta sa comenteze fiecare masina ? vrei comentarii ..du`te la Comentarii Lucrari ..

stai ma calm ..ca masinile de pe paginile anterioare nu dispar ...raman acolo ..le poate vedea oricand ,...

normal..daca ai putzina imaginatzie ...si te mishti rpd de mana ...gaseshti imediat ce vrei ...

ps : vezi ca ai uitat sa ii iei si jentzile lu iac

am luat spoilerul si pragul .. tzi se pare ca e aceeasi masina ? sau .. scrie undeva ca nu e voie sa luam un spoiler si un prag ? hai te rog frumos .. lasa-ma cu aburelile .. uita-te la a mea .. si uita-te la aia si mai vb

uita-te terog .. capota , stopuri ,evazari , jenti .. etc .. voi sunteti bolnavi .. iau un spoiler si un prag si zicetzi ca e aceeasi .. 2 lucruri

GRIGO 08-05-06 20:28

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
bara mata!

????????????????????????????
OFFTOPIC
ADICA ?
Am inteles eu gresit sau .........?

patriotu90 08-05-06 20:32

1 Attachment(s)
Quote:

am luat spoilerul si pragul .. tzi se pare ca e aceeasi masina ? sau .. scrie undeva ca nu e voie sa luam un spoiler si un prag ? hai te rog frumos .. lasa-ma cu aburelile .. uita-te la a mea .. si uita-te la aia si mai vb

uita-te terog .. capota , stopuri ,evazari , jenti .. etc .. voi sunteti bolnavi .. iau un spoiler si un prag si zicetzi ca e aceeasi .. 2 lucruri

oricum soricelule nici capota nu e facuta de tine ... mai scade din lista ...

GolfuletzS 08-05-06 20:38

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
????????????????????????????
OFFTOPIC
ADICA ?
Am inteles eu gresit sau .........?

da ai inteles gresit a zis MATA adica .... fara reflexi ! ..... citeste doar cu "a"

LKS 08-05-06 20:40

soricioiule ...greu era sa iei spoileru ...pragu ..si capota ...copy/paste si mutate stanga/dreapta pana nimereai pozitzia originala ...nu se umbla cu d`astea ...mai ales ca vrei sa intri in design team ..

ps: ar cam trebui shters off`topic`u asta ...a intzeles lumea ideea

GRIGO 08-05-06 21:00

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
da ai inteles gresit a zis MATA adica .... fara reflexi ! ..... citeste doar cu "a"

Offtopic
..........poate a vrut sa spuna matå...dar pana nu imi raspunde el.......nu sunt sigur

LKS 08-05-06 21:08

eshti de belea ... ar fi avut vreun motiv sa te injure ? ce eshti asha copil ...

soricelu 08-05-06 21:11

Quote:

Originally Posted by LKS
soricioiule ...greu era sa iei spoileru ...pragu ..si capota ...copy/paste si mutate stanga/dreapta pana nimereai pozitzia originala ...nu se umbla cu d`astea ...mai ales ca vrei sa intri in design team ..

ps: ar cam trebui shters off`topic`u asta ...a intzeles lumea ideea

pai nu in asta consta vt-u ? sa iau sa pun sa nimeresc pozitia .. culori .. selectii .rezolutii .. etc
is seatu meu is 4 masini ... asa q sa nu vb

dak voi facetzi 3d si proiectati singur masini treaba voastra ...
eu credeam ca in asta consta vt-ul .. sa iau sa pun s a nimeresc etc .. ce nu e bine ? hai q dja ma enervatzi .. stau acolo o zi p masina .. cu alte 4 in fata si ma chinui ca prostu .. vin aci si zicetzi ca nu e bine .. ca trebuia sa fac eu singur tot

LKS 08-05-06 21:39

nu imi mai bat capu cu tine ..ca vad ca degeaba il ai ..u ai luat nishte elemente care deja erau puse pe aceeasi masina de altzii .. aia da au stat ..s`au chinuit sa le aranjeze ...si pt ce ? ca sa vina unu ca tine si sa se dea mare pe munca altora ? ... tu daca ai vedea o masina ..care are aproape toate elem. luate de pe a ta ...ce ai zice ? "uite`l ma si p`asta ..nu e in stare sa faca singur o masina ...se mai bate si cu pumnu in piept ca a lucrat de s`a rupt ..."

apropo ....toata treaba nu cred ca dura mai mult de juma de ora ...maxim maxim 1 ora !! ...aveai doar de redimensionat/ashezat

soricelu 09-05-06 12:32

Quote:

Originally Posted by LKS
nu imi mai bat capu cu tine ..ca vad ca degeaba il ai ..u ai luat nishte elemente care deja erau puse pe aceeasi masina de altzii .. aia da au stat ..s`au chinuit sa le aranjeze ...si pt ce ? ca sa vina unu ca tine si sa se dea mare pe munca altora ? ... tu daca ai vedea o masina ..care are aproape toate elem. luate de pe a ta ...ce ai zice ? "uite`l ma si p`asta ..nu e in stare sa faca singur o masina ...se mai bate si cu pumnu in piept ca a lucrat de s`a rupt ..."

apropo ....toata treaba nu cred ca dura mai mult de juma de ora ...maxim maxim 1 ora !! ...aveai doar de redimensionat/ashezat

o ora ? tu vezi ca nu is acelasi pozitii ? unele piese nici mkr nu ai intrat .. trebuia sa le tai eu dupa forme .. etc .. credema ca nu o fost asa simplu dupa cum crezi tu .. si maxim o ora o fost o zi intreaga ...
nuj dc te manca p tine d c fac eu .. eu dp vmax fac masini d knd ma stiu .. si am vazut multi care fac de acolo

gura mica .. ca nu e chiar cum zici tu .. numa iau si gata pun si so terminat ...

PS: am sa fac o masina originala d mine .. ca sa vezi ca is in stare .. sa nu crezi ca dau cu pumnii in piept d unu singur .. da c zici tu cu redimensionatu o fo numa la spoiler si prag .. in rest o fo mai greu credema ..

O sa vedetzi urmatoare lucrare a mea ..

soricelu 09-05-06 12:46

A da si am uitat sa va zic ceva ...

Am zis eu undeva ca is facute d mine elementele dp ea ? sau ce .. chiar a zis cineva d intercooler ca e stramb .. si am zis ca nu eu l-am pus ... asa ca la partea dat cu pumnii in piept scuteste-ma

frost_dani 09-05-06 13:38

gata mah nu t mai agita.....cred k au inteles baietii,oricum tu nu ai nici o vina dak asa ai luat elementele...calmeazate k asa nu rezolvi nik;)

soricelu 09-05-06 15:01

in sfasit unu destept pe aici :))) .. a da .. m-am uitat in history p topicu asta si am vazut membri design team care au intrat cu masini facute lafel ca mine .. cu elemente dp altele vt ..

soricelu 09-05-06 21:29

2 Attachment(s)
next try ... nu am luat nimik dp nici un vt ... ca sa fie in regula ..

LKS 10-05-06 11:50

deci ...se poate. .nu ?

soricelu 11-05-06 19:36

frate io n-am zis ca nu se poate .. io doar nu stiam regula

george GMN 12-05-06 19:07

2 Attachment(s)
doar jantele sunt copiate, in rest totu' e facut d mana
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html

Ace Axel 12-05-06 21:24

interesanta idee... dar arata weird rau...

ranek 12-05-06 22:02

2 Attachment(s)
OFF: Ia incercati sa cautati si la mine elementele de pe alta masina (in special farurile :P :)) ) :peace: !

On : oare trece pagina :P :twisted: !

george GMN 13-05-06 12:06

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
interesanta idee... dar arata weird rau...

asta e si scopu', le fac asa "weird" k sa nu-si dea lumea seama ce marcå este si tocmai d'aia nu copiez multe chestii de la o masina, o modelez cum vreau eu pt ca-mi doresc sa iasa ceva unicat sa zic asa. ;)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=11724

Ace Axel 13-05-06 12:54

frumos ... bravo tzie... e bine knd incerci sa faci ceva diferit

fadidraghici 13-05-06 14:19

pe photoshop lucrati care versiune?? am cs2 si nuj cum :-??

patriotu90 13-05-06 21:58

2 Attachment(s)
am mai facut si eu una ....

patriotu90 14-05-06 08:33

2 Attachment(s)
mai am una ....

frost_dani 14-05-06 16:19

2 Attachment(s)
o tentativa nu prea reusita din punctul meu de vedere..:)

Ace Axel 14-05-06 16:42

wow....superb dani....

AdY9005 14-05-06 19:57

2 Attachment(s)
am sanse cu masina asta sau mai tre sa invatz:???:

frost_dani 14-05-06 20:41

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
wow....superb dani....

ms man am avut o combinatie d mai multe idei in minte shi asta a iesit ;)ma bucur k tie iti place..:)

Rares 15-05-06 00:17

bai salut de mult nu am mai intrat pe aici:)) se pare.. ca ..sa schimbat lumea ..oricum..pe uni va stiu pe alti nu va urez bafta:) ..Keep clean nu copiati."MULT":))improvizati

Skillzu 15-05-06 08:40

Quote:

Originally Posted by frost_dani
o tentativa nu prea reusita din punctul meu de vedere..:)

hmmm...ar fi altceva daca ar fi prima oara cand vad asta....pacat ca nu e originala....dar arata bine..poate cel mai bine dintre ale tale...

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning