![]() |
Re: Matiz...Craiova
Si la mine bat bine... sunt multumit - dovada constand in faptul ca in 2 luni se face 1 an de cand le am. Eu sunt foarte pretentios la capitolul iluminat...
Poate Robert e si mai pretentios ca mine, sau a fost o buba... de nu a fost multumit. In orice caz... masina arata bine si cu xenoane si fara xenoane. ;) |
2 Attachment(s)
Va dati seama ca nu dadeam atatia bani si dupa trei zile sa le dau jos daca nu era ceva in neregula. Din cate am vazut bat la fel ca si la Razvan in poze se vede cum bat identic...si sunt chinezesti nu cred ca toti le aveti made in germany! Poate sunt intradevar mai proaste dar din cate am vazut in poze becul e identic la toate kiturile asa ca nu are ce sa bata asa prost!
Sa va explic mai pe larg ce ma deranja! In primul rand pe ploaie sau ceata e dezastru am vazut doar un zid alb in fata masinii, in al doilea rand nici pe zi daca stateam in fata masinii nu ma putea uita la ea oricat de jos as fi lasat farurile deci imi inchipui ce ziceau altii cand treceam pe langa ei...iar cel mai rau m-a deranjat ca nu bateau atat de departe ca la halogen, distanta e de cel putin trei, patru metri in plus de lumina...aa si la faza lunga ramaneam cu un gol in fata masinii unde nu batea lumina deloc:rolleyes2poate la alte masini nu face treaba asta dar la Matiz asa este...pot confirma si colegii ce am spus eu...mai mult ca sigur! Ca plusuri...se vedeau mult mai bine si mult mai de departe indicatoarele in exterior si lumina data de xenon era mult mai simpatica;) Poate am avut e ghinion si am fost cel 1% nemultumit dar mai bine sa fiu eu in siguranta decat sa imi para rau mai tarziu... |
Si eu tot cinezarii am (Thunder), dar la al 3-lea rand de becuri am fost 100% multumit cum bat! Conteaza foarte mult ceramica pe care este facut becul, si amestecul de gaz din "bula" becului sa fie ideal! Eu acum am pe ceramica maro, ceea ce inseamna 5000k (chiar daca pe ele scrie 6000k), dar bat mult mai alb si mai bine decat precedentele! Chestia cu faza lunga este exact cum zici tu ... eu nu umblu cu faza lunga fara proiectoare .... :) Sa iti mai spun ceva! Am un prieten aici in Brasov, care are tot Matiz cu xenon de 6000k, si le-am pus una langa alta sa vedem daca deranjeaza la fel! Parca la mine, din cauza pleoapelor, este mult mai ok ... nu este tot farul "aprins"! Mie asa mi s-a parut, dar nu bag mana in foc! Si, in plus, eu mi-am luat numai o singura data flash! :oops:
|
Eu nu am avut ocazia sa schimb becurile...si sunt de 6000k au geamul alb...nu am pleoape deci te ard pe retina:-)...flash am luat doar pe ploaie in exterior cand le ridicasem ca sa vad mai bine...flash'uri am luat si cu halogenele deci nu se pune:-) nici proiectoare nu am!:cry:
E clar atunci, kitul este ok doar ca H4 bi-xenon 6000k nu se intelege prea bine cu Matizul:lol: |
faza ce ai zis tu cu golu la faza lunga cand dai este ce am zis eu in posturile de mai sus .. ca este doar o singura faza pe bec si ep aia o ridica cu elctromagnet si o proiecteaza mai sus (de aia are caciulitza aia in cp becul) .. de ai se vede acel gol la toti cu Bi Xenon este asa ...nustiu daca am fost inteles ce am vrut sa zic .. bafta
|
Am inteles ce ai vrut sa zici, asa este bi-xenonul se misca becul in soclu ai dreptate;) eu te-am inteles de prima data! Ma bucur ca daca si la voi face asa inseamna ca e kitul ok, nu as vrea sa il vand la cineva defect...sa ma injure dupaia:-) Daca pe voi va multumeste xenonul ma bucur sincer, eu sunt multumit de halogen si asa va ramane!
|
tu sti ce vei face este alegerea ta, tu o conduci nu noi si ramane tu sa alegi ce e mai bun ptr tine... bafta :P
|
1 Attachment(s)
frumos matizu robert felicitari pt tot ce ai facut si jos palaria ca te pricepi singur sa le faci ce ai facut pana la urma cu becurile ai patrat xenoanele sau ai luat alte becuri ? eu am niste becuri din real parca am dat 80 ron pe ele sunt super multumit au tenta albastra ( xenon look ) ti-as recomanda ca si tu ai albastra masina si ar da frumos :P uite o poza cu faza scurta noaptea sa iti faci o idee .. bafta in continuare cu masina !
|
Salut! Ma bucur ca iti place masinuta mea, instalatia am dat-o jos si am becuri normale acum, caut sa cumpar Philips'uri ca am fost multumit de ele, alea fac lumina normala alba cu toate ca au sticla cu tenta de albastru! Instalatia xenon o am la vanzare!
|
4 Attachment(s)
:-)S-au dus geamurile ionizate gata, le-am curatat! Urmeaza folia dar nu acum imediat! Cateva poze de la service....
|
Buna treaba! Nu ii statea deloc bine cu oglinzilea alea acolo... cum de altfel nici la al meu espero nu ii sta bine!
Tu le-ai curatat sau le-ai schimbat??? |
Quote:
ps:ar fi bine sa colantezi si triplele sau sa le dai cu putin spray;) |
Stiu ca nu ii statea bine. Ma ofticam de fiecare data cand ma uitam la ea:-) dupa parerea mea era singurul lucru care o tragea in jos, sa zic asa:-)
Eu le-am curatat, defapt nu eu cei de la service :-) si m-a costat 170 ron ca e luneta lipita:???: asa ca sa cumpar geamurile ma costau cam 200 ron plus ca dadeam bani sa lipesc luneta si sa o dau jos inca 70 ron si nu se merita. Acum sunt mult mai multumit de cum arata pana o sa ii pun folii:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Pleoape imi plac si mie dar sa pun acelasi model cu toti nu are farmec, parerea mea!:???:
|
Quote:
|
buna treaba cu geamurile ionizate date jos o sa arate super cu folie pe ele am avut si eu pe toate dar a trebuit sa fac rar`u si le-am dat jos pe alea de pe fata , tu o sa iti pui omologata ? sau iti pui neomologata si ai sa iti pui si pe fata? ar da misto si pe fata + cum a zis baiatu triplele facute putin acolo nu negre tuci.oricum ma bazez pe tine ca ai facut totu cu gust pana acum si sunt sigur ca ai sa alegi cea mai buna varianta.succes
|
Folia va fi omologata 100% nu mai vreau sa raman fara certificat iar:lol: ori 70-30 ori 30-30 sa nu fie contrastul prea mare, inca nu m-am hotarat, decizii..decizii :D Triplele deocamdata le las asa!
|
ceva nou?:-)
|
Lucruri marunte...dar folositoare, lampa de lumina in portbagaj si la parasolare oglinzi cu lumini. Poze mai tarziu putin!
|
Quote:
|
Sunt adaptate normal, nu exista pe Matiz din cate stiu eu parasolare cu lumina. Arata dragut si acu scap de gura prietenei mele ca nu avea unde sa se fardeze... :lol: o sa va pun cateva poze mai tarziu sa va dati cu parerea!;)
|
Quote:
insa cand am spus potrivire directa ma refeream la faptul ca poate ai gasit unele de la alta masina care sa vina la fix pe matiz... |
Sunt puse pe parasolarele de matiz, am decupat in ele si am pus doar mecanismul.
|
hmm interesanta idee:-? asteptam poze..:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Frumoasa masinuta. Bravo! Cred ca i-ar mai trebui geamuri electrice. Avea un baiat tot interioru (panouri+motorase) pe la 500 lei.
|
9 Attachment(s)
Salut! Lampa e tot de daewoo, nu stiu insa ce model, Matizul nu are asa ceva sau nu stiu eu...se aprinde odata cu plafoniera cand deschizi usa!
:-)Clauio, am si geamuri electrice si fete de usi de SE ! Poze cu plafonierele care initial le imbracasem in folie carbon dar ieseau prea mult in evidenta si am renuntat la idee, stiu ca arata urat dar sunt folositoare, am schimbat butoanele geamurilor cu unele de la Espero cu lumina si am lacuit iar triplele ca se matuisera am dat si cum un strat de lac negru sa se incida putin rosul, se vede putina diferenta :-) aa si cateva poze de 'primavara'. |
da ca estetic nu este chiar OK, dar ca intrebuintare este foarte adevarata!!! arata bine, bafta tine-o tot asa:lol:
|
Deja m-am si saturat de ele o sa zboare zilele astea:lol: ma oftica si pe mine cum vin si mai bine fara. Cu putin noroc sper ca luna viitoare sa ii pun folie si suspensie sport:D am vorbit deja cu un amic sa imi comande.
|
De unde suspensie, si la cati bani ai gasit? :)
|
De la un amic, 50 de euro. Marca nu o stiu, sunt rosii si e sh...o fi bine nu o fi vad eu nu imi plac le dau jos si gata:-)
|
Nu are 2 seturi? Sau nu mai poate sa faca rost ... ?
|
Suspensia e de pe un Matiz de la dezmebrat...dar daca o sa mai apara ceva te anunt.
|
Ok, te rog eu mult si multumesc!
|
Nu ai pentru ce! Iti dai seama ca si omu vrea sa le vanda, eu i-am zis ca nu va duce lipsa de clienti.:-)
|
folia DA!! cu suspensia nustiu ce sa zic, cere mai multa atentie la condus bla bla bla. acum tu sti daca ai de castigat mai mult decat de pierdut!! bafta:lol:
|
La arcuri nu voi renunta si nu e chiar atat de rau pe cat crezi pentru ca Matizul este deja foarte inalt si ar garda la sol mare. Sa speram ca se vor materializa visele:-) Apropo vreau sa imbrac volanul in piele neagra cu gri insa vreau sa fie piele intoarsa, ce parere aveti merge sau mai bine clasic cu piele perforata?
|
te vazui azi pe la pranz la mol te duceai spre billa,eram pe prima banda la semafor ca vream sa te claxonez:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning