Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My candy cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/84497-e30-my-candy-cabrio.html)

dr_pricop 04-11-09 14:46

Re: E30 - My candy cabrio

kylule ce sut are domnisoara:D:D

B85KYL 04-11-09 17:23

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779358)

O expresie mai putin intalnita la un doctor... :))) dar te inteleg...

dr_pricop 04-11-09 17:36

golfulet a fost si el pe acolo ca stiam ca era in stare sa-si amane si nunta pt o sedinta foto ca asta;)

ClaudyuNSL 04-11-09 17:51

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779848)
golfulet a fost si el pe acolo ca stiam ca era in stare sa-si amane si nunta pt o sedinta foto ca asta;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

albatros 04-11-09 18:06

super tare masina ........e prea frumoasa .........bafta pe vitor........

B85KYL 04-11-09 18:27

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779848)

De data asta nu a fost... Santos a facut pozele

radu_nb1 04-11-09 18:58

masina ca masina , da d-soara cu paru balan:2gun::2gun:

B85KYL 05-11-09 11:04

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 2780120)
masina ca masina , da d-soara cu paru balan:2gun::2gun:

Este foarte adevarat ca shi fata a fost la inaltime, era shi normal sa fie asa

B85KYL 06-11-09 20:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779358)

apropo de sut...

cEaska 06-11-09 23:13

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2785967)
apropo de sut...

Aoleu.... mama mama :)

THis is wicked

Gyo*TDS 07-11-09 01:42

mamaaa..ce sut are....la vinclu` da :))

Cipilica 14-03-10 09:57

Am fost ieri la salon si bineanteles ca nu am ratat ocazia sa-ti mai admir ursuletul. Scaunele fata tradeaza faptul ca nu e tinut doar de bibelou. Sa te bucuri in continuare de el.

Si o chestie personala. Bara spate fiind ceva mai masiva, mi se parea capota portbagajului cam firava. Defapt portbagajul imi pare cam micut. Si ma intrebam cam ce eleron s-ar potrivi cel mai bine. Cred ca MTechnic II este prea masiv, mai ales la un cabrio. Nu ma pricep la vt, dar ma intreb cum ar veni un MTechnic I ? Sper sa nu te deranjeze, dar stii cum e, fiecare cu gusturile si pasaricile lui. Pe ale tale le-am vazut... la salon :lol:

PDV_1989 14-03-10 19:54

4 Attachment(s)
Cateva poze de sambata.
Ma innebuneste ursu asta
E ceva de vis.

B85KYL 14-03-10 20:41

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3180785)
Am fost ieri la salon si bineanteles ca nu am ratat ocazia sa-ti mai admir ursuletul. Scaunele fata tradeaza faptul ca nu e tinut doar de bibelou. Sa te bucuri in continuare de el.

Si o chestie personala. Bara spate fiind ceva mai masiva, mi se parea capota portbagajului cam firava. Defapt portbagajul imi pare cam micut. Si ma intrebam cam ce eleron s-ar potrivi cel mai bine. Cred ca MTechnic II este prea masiv, mai ales la un cabrio. Nu ma pricep la vt, dar ma intreb cum ar veni un MTechnic I ? Sper sa nu te deranjeze, dar stii cum e, fiecare cu gusturile si pasaricile lui. Pe ale tale le-am vazut... la salon :lol:

Ce pot sa spun ... nu am spus niciodata ca ursul il tin doar de bibelou, dar nici ca merg cu el zilnic nu pot sa spun...
Despre sugestiile tale, un eleron mai mare nu am sa pun nciodata, pt ca un cabrio este foarte pretentios atunci cand este decapotat, trebuie sa iti alegi foarte bine elementele... Am ales bara aceea rieger pt ca este cea mai maiva bara spate pt e30 care am vazut-o si asta ma ajuta foarte mult atunci cand o decapotez(da senzatia ca este mai lata masina) detest spoilerele in forma de trapez(care pleaca de la dimensiunea masina shi se subtiaza sub masina)... Vreau sa mai modific cate ceva , dar inca imi este greu sa aleg...

B85KYL 14-03-10 20:44

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3182384)
Cateva poze de sambata.
Ma innebuneste ursu asta
E ceva de vis.

Multumesc mult pt cuvintele frumoase...
Foarte tari shi pozele...

Se pare ca nu doar pe tine te-a inebunit, ci si pe cei din juriu...

BEST 3 INTERIOR

PDV_1989 14-03-10 20:58

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182632)
Multumesc mult pt cuvintele frumoase...
Foarte tari shi pozele...

Se pare ca nu doar pe tine te-a inebunit, ci si pe cei din juriu...

BEST 3 INTERIOR

Nu trebuie sa imi multumesti pentru nimic, aste este REALITATEA.
Ma bucur ca iti plac pozele:D.
Ai dreptate, nu cred ca este cineva sa zica ca nu ii place aceasta masina.
Felicitati pentru BEST INTERIOR

ady_viteza 14-03-10 21:26

Masina merita toate laudele...un urs de exceptie:-)

B85KYL 14-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3182881)
Masina merita toate laudele...un urs de exceptie:-)

Ms...ms...
Mi-ar place sa stau de vb cu voi shi sa mai schimbam niste pareri shi cand avem masina in fata , la expozitii, dar de cele mai multe ori sunt foarte prin cu treburile organizatorice shi imi este greu sa ma impart...
Oricum ma bucur ca putem discuta shi aici...
Numai bine

albatros 14-03-10 21:40

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182617)
Ce pot sa spun ... nu am spus niciodata ca ursul il tin doar de bibelou, dar nici ca merg cu el zilnic nu pot sa spun...
Despre sugestiile tale, un eleron mai mare nu am sa pun nciodata, pt ca un cabrio este foarte pretentios atunci cand este decapotat, trebuie sa iti alegi foarte bine elementele... Am ales bara aceea rieger pt ca este cea mai maiva bara spate pt e30 care am vazut-o si asta ma ajuta foarte mult atunci cand o decapotez(da senzatia ca este mai lata masina) detest spoilerele in forma de trapez(care pleaca de la dimensiunea masina shi se subtiaza sub masina)... Vreau sa mai modific cate ceva , dar inca imi este greu sa aleg...

nu se mai satura ursu ista de premi :lol: gmesc .. sa rada tot .. frumos urs ..... te vedem si la monomarca-BMW luna vitoare ?

B85KYL 14-03-10 21:46

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 3182957)
nu se mai satura ursu ista de premi :lol: gmesc .. sa rada tot .. frumos urs ..... te vedem si la monomarca-BMW luna vitoare ?

dap... cu siguranta
Shi poate shi cu o modificare pe partea de muzica... ramane sa vb cu baietii sa vad ce shi cum...

albatros 14-03-10 21:49

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182989)
dap... cu siguranta
Shi poate shi cu o modificare pe partea de muzica... ramane sa vb cu baietii sa vad ce shi cum...

super sa-ti traiasca ursu ....... abea astept sal bag si eu pe al meu la motificari si la expo dupaia.....(sti cumva monomarca-bmw se face tot la romexpo? )

tuning22 14-03-10 21:50

piesa ursul asta... numai cuvinte de lauda.. felicitari proprietarului

urs_e30 15-03-10 12:19

salut ... tin sa te anunt ca am poza cu masina ta pe destop de o groaza de timp (nici nu mai tin minte) ... prima data cand am vazuto am crezut ca nu e din ro ... multa bafta in continuare si sanatate ...

ps: sa nu vinzi masina :( ... si ink cv am observat ca domnisoara din pictoriale este cam peste tot unde apare si masina ... oare sa intram la banueli ? sau este doar o angajata :))

games_bond 15-03-10 16:47

Salut. Nu stiu daca a mai intrebat cineva pana acum, dar de ce ai un sticker cu o firma de coniac pe masina?

B85KYL 15-03-10 17:00

Quote:

Originally Posted by urs_e30 (Post 3184909)
salut ... tin sa te anunt ca am poza cu masina ta pe destop de o groaza de timp (nici nu mai tin minte) ... prima data cand am vazuto am crezut ca nu e din ro ... multa bafta in continuare si sanatate ...

ps: sa nu vinzi masina :( ... si ink cv am observat ca domnisoara din pictoriale este cam peste tot unde apare si masina ... oare sa intram la banueli ? sau este doar o angajata :))

Ma bucur ca iti place masina atat de mult incat vrei sa o vezi mereu cand iti deschizi calculatorul...
Cat despre domnisoara, este o amica careia ii place mult masina shi masinii de ea...

B85KYL 15-03-10 17:04

Quote:

Originally Posted by games_bond (Post 3185963)
Salut. Nu stiu daca a mai intrebat cineva pana acum, dar de ce ai un sticker cu o firma de coniac pe masina?

Pt ca sunt un betiv:)))
m-am inspirat de la masinile care participa la dtm...

games_bond 15-03-10 17:05

Mersi pt raspuns. Sper ca nu te-am suparat cu intrebarea.

B85KYL 15-03-10 17:32

Quote:

Originally Posted by games_bond (Post 3186033)
Mersi pt raspuns. Sper ca nu te-am suparat cu intrebarea.

nu m-`ai suparat... si ca sa mai completez putin, am ales aceste stikere pt a da o aliura la race ... aplicarea lor s-a produs dupa ce masina a devenit TURBO

B85KYL 16-03-10 17:01

2 Attachment(s)
Iata cateva poze interesante de la 4TUNING DAYS ... sper sa va placa ideea

myky99 16-03-10 17:06

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3190412)

trebuia sa o iei si tu pe aia albastra de la teo:))

Gyo*TDS 16-03-10 18:21

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3190412)

foarte buna ideea :))
ai cu ce ...:twisted:

JusT_SaY_BoBo 16-03-10 19:04

acum am terminat si eu de citit tot topicul.masina este superba din toate punctele de vedere.am vaut poe cu ea de foarte mult timp si debia in seara asta am dat de topic.nu sunt fan urs dar acesta ma lasat cu gura cascata

B85KYL 16-03-10 23:41

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3190947)
acum am terminat si eu de citit tot topicul.masina este superba din toate punctele de vedere.am vaut poe cu ea de foarte mult timp si debia in seara asta am dat de topic.nu sunt fan urs dar acesta ma lasat cu gura cascata

Vb voastre nu fac decat sa ma motiveze shi mai mult shi sa ma rasplateasca pt munca depusa...
Va multumesc

iMAGiNE 16-03-10 23:57

2 Attachment(s)
Turbo power! ;)

B85KYL 17-03-10 22:26

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 3192250)
Turbo power! ;)

Am sa pun shi eu cateva poze de la voi, cele care mi-au placut mai mult...

Smiley89 27-04-10 15:33

superba masina,de 3 ani de zile o admir la 4td,felicitari si mult succes in viitor

krysty_kry 01-05-10 09:16

bv bv bv ..super masina ....bafta in continuare si fara evenimante nedorite.......

5inci 04-05-10 18:25

Cat tea dus tot autocolantul ? de ai lipit pe masina.
PS: si eu am avut poza cu masina pe desktop mult timp.

Acum am citit ca ti le-a facut un prieten daca vrei te rog frumos sa imi dai si mie un pm cu un pret.

marius mihaescu 04-05-10 19:45

bestiala masina , l am vazut si la 4tuning days ,arata fenomenal !

colantari 04-05-10 20:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182617)

Frumoasa masina.
Felicitari si o intrebare: pe cand urmatorul proiect?

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning