Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

crysty.bobok 17-02-10 16:00

Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania

Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?

ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ...
(masina este cea de la semnatura)
Astept raspunsuri concrete aici sau pe Pm.

bumby_11 17-02-10 17:23

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3094105)
pt a intra in club treb sa ai 1 din cele 4 cerinte din postul meu de mai sus......

ok pai tuning la exterior am ceva pt k o sa urmeze si un body kit la interior la fel o sa imi vine fetele de usi, iar la sistemul audio o sa fie si el modificat,iar copseaua o sa vian si ia odata cu caldura :D deci cat de cat as indeplini ceva cerinte:D
In rest ce mai trebuie sa indeplinesc si sa fac k sa intru in club????

bix 17-02-10 18:26

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3095765)
Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?

ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ...

am sa ti dau PM, in momentul asta nust ce se mai intampla la Targoviste sau Brasov....
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt.

sKyNeT 18-02-10 19:06

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3095765)

urmareste TOPICUL de pe sectiunea brasov cand este urmatoarea intalnire sau pe forumul www.nslbv.com (care momentan e down pt niste modificari).

dolb 18-02-10 19:18

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3096334)
am sa ti dau PM, in momentul asta nust ce se mai intampla la Targoviste sau Brasov....
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt.

Din partea mea ai primit semn si tu si Flo. Ideea e ca baietii nu pot achita taxa anuala de 100 ron. In rest ne intalnim ca intre amici in fiecare vineri seara. Bafta!

bix 19-02-10 02:53

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3100211)
Din partea mea ai primit semn si tu si Flo. Ideea e ca baietii nu pot achita taxa anuala de 100 ron. In rest ne intalnim ca intre amici in fiecare vineri seara. Bafta!

am inteles...deci filiala targoviste a fost si va ramane INCHISA....!!!

phaeton 19-02-10 13:11

in seara asta voi fi si eu prezent (octavia 2) si un prieten cu o pisica 1.8is, sa discutam, poate in perioada urmatoare reusim sa facem parte din nsl.

bix 20-02-10 14:01

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 3102566)
in seara asta voi fi si eu prezent (octavia 2) si un prieten cu o pisica 1.8is, sa discutam, poate in perioada urmatoare reusim sa facem parte din nsl.

n ati venit....

phaeton 20-02-10 15:48

am ramas fara permis ieri la timpuri noi. 30 de zile. pe 6 aprilie il recapat.

dolb 20-02-10 21:43

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 3106016)
am ramas fara permis ieri la timpuri noi. 30 de zile. pe 6 aprilie il recapat.

pai si nu ti-au dat dovada pt 15 zile ?

phaeton 21-02-10 13:23

ba da, normal. dar mi a taiat tot elanul, iti dai seama ca nu prea imi mai arde de nimic, cel putin pt moment. astept sa mi recapat permisul, pana atunci sper sa vina si restul de modificari la masina.

robert_pantelimon 21-02-10 14:13

va salut cum procedez pt a incerca sa intru si eu in marea familie NSL?sper sa indeplinesc conditiile voastre astept un rasp mersi mult si bafta

bix 21-02-10 23:12

Quote:

Originally Posted by robert_pantelimon (Post 3108920)
va salut cum procedez pt a incerca sa intru si eu in marea familie NSL?sper sa indeplinesc conditiile voastre astept un rasp mersi mult si bafta

am enumerat cele 4 cerinte ale clubului mai sus, daca te incadrezi macar la 1 din ele, esti bine venit.
celelalte obligatii le vei primi verbal...

ClaudyuNSL 23-02-10 17:14

cand cereti sa fiti primit in clubul NSL.....detaliati modificarile masini, despre ce masina este vb,planuri de viitor,si neaparat poze cu masinile cu care vreti sa aderati la acest club.

George_NSL 12-06-10 00:32

Salut băieţii , sunt din Constanţa şi am 13 ani şi sunt pasionat de maşini .. sper ca peste 4-5 ani să mai existe clubul ! :)
p:s masina īmi este asigurată , este un Porsche Carrera S , īnsă să vedem ce va mai apărea peste 4-5 ani ! :)
* HF ~ :>

morpheusmaster 12-06-10 01:01

Quote:

Originally Posted by George_NSL (Post 3434727)
Salut băieţii , sunt din Constanţa şi am 13 ani şi sunt pasionat de maşini .. sper ca peste 4-5 ani să mai existe clubul ! :)
p:s masina īmi este asigurată , este un Porsche Carrera S , īnsă să vedem ce va mai apărea peste 4-5 ani ! :)
* HF ~ :>

Pe mine m'ai dat gata deja...serios. Userul cu NSL face toti banii.

...Succes!

dolb 12-06-10 01:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3434770)
Pe mine m'ai dat gata deja...serios. Userul cu NSL face toti banii.

...Succes!

si isi cumpara si Carrera S :D ...tare ! Iti dai seama ca l-a intrebat pe tati.. tatii cand ma fac mare imi iei carera es ?
PS: nu userul ci avatarul face toti banii ! Drift..drift drift :lol:

Sorela 18-06-10 18:43

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3434785)
si isi cumpara si Carrera S :D ...tare ! Iti dai seama ca l-a intrebat pe tati.. tatii cand ma fac mare imi iei carera es ?
PS: nu userul ci avatarul face toti banii ! Drift..drift drift :lol:

Lasa-ti copilul sa fie optimist.....ii naruitzi voi visele repede.. :D si daca vine peste 4-5 ani cu, carrera s ...ce o sa mai zici atunci ?! :P

App era vb cam akm un an sa intru si eu in NSL, se mai fac inscrieri si ce se mai cere?....si nu in ultimul rand cat mai este taxa?

PS: dolb ....sper k nu esti suparacios ?!

dolb 18-06-10 20:33

Quote:

Originally Posted by Sorela (Post 3450904)
Lasa-ti copilul sa fie optimist.....ii naruitzi voi visele repede.. :D si daca vine peste 4-5 ani cu, carrera s ...ce o sa mai zici atunci ?! :P

App era vb cam akm un an sa intru si eu in NSL, se mai fac inscrieri si ce se mai cere?....si nu in ultimul rand cat mai este taxa?

PS: dolb ....sper k nu esti suparacios ?!

1. Lasa-ti se scrie LASATI :) ca noi.. il lasam.
2. Macar sa vina peste 4-5 ani cu carrera s , chiar mi-ar placea dar.... toti am fost copii la un moment dat si stii cum e :) vise si iar vise.
3. Informatii despre inscrieri si taxa le gasesti pe thread-ul NSL@2010
4. Da..sunt suparacios, intreaba pe Flo sau Bixu ce artagos sunt :twisted::twisted:

George_NSL 19-06-10 23:01

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3451192)
1. Lasa-ti se scrie LASATI :) ca noi.. il lasam.
2. Macar sa vina peste 4-5 ani cu carrera s , chiar mi-ar placea dar.... toti am fost copii la un moment dat si stii cum e :) vise si iar vise.
3. Informatii despre inscrieri si taxa le gasesti pe thread-ul NSL@2010
4. Da..sunt suparacios, intreaba pe Flo sau Bixu ce artagos sunt :twisted::twisted:

* De acord cu tine :) !

kenzor 27-06-10 10:22

Quote:

Originally Posted by bumby_11 (Post 3096096)
ok pai tuning la exterior am ceva pt k o sa urmeze si un body kit la interior la fel o sa imi vine fetele de usi, iar la sistemul audio o sa fie si el modificat,iar vopseaua o sa vian si ia odata cu caldura :D deci cat de cat as indeplini ceva cerinte:D
In rest ce mai trebuie sa indeplinesc si sa fac k sa intru in club????

=))))) Grea limba romania ..

Paul 27-06-10 18:41

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 3473467)
=))))) Grea limba romania ..

Simpaticule, hai sa nu o mai dam in offtopic.

Cartman 02-07-10 02:27

haha ... brb ma duc sa rād

asta de unde o mai iesit?

SiLoTh 14-01-11 21:02

suntem mai multi in suceava care dorim sa ne infiintam un club sau sau sa ne lipim de un club mai mare.. imi poate spune cineva pe privat care sunt conditiile clubului vostru?

blu3manx 22-01-11 14:12

Se mai fac inscrieri?as dorii sa fac si eu parte din clubul vostru.....detin un citroen c4 vts 1.6 16v 110 cp,nemodificat......astept un raspuns !

GJ-77-WVW 28-02-11 21:20

Salut......sunt din Tg-jiu si am si eu o nelamurire.
Daca sunt din Tg-jiu pot face parte din clubu vostru:?::?::?::?:

[IlluSioN] 23-03-11 12:29

doar masini "tunate" ? sau primiti si stock dar cu potential ? :twisted:

Cartman 24-03-11 12:48

vb cu Florica...ca si el are ciuning :))))

[IlluSioN] 24-03-11 15:41

o sa vorbesc cu cineva din constanta din filiala poate poate .. :D

ClaudyuNSL 24-03-11 21:56

Inscrieri in clubul No Speed Limit se fac in continuare...
Conditiile pe care masina trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele :

1.Tuning - se accepta masini modificate exterior cat si interior (spoilere,praguri,capote,evazari,paint) sau cel putin sa aibe ce arata...exclus masinile STOCK cu mici exceptii

2.Drag - Masini modificate (turbo,aspirate,kompressor) pentru a participa la Cursele Legale de Drag...aici se pot incadra cu succes si masinile stock care din fabrica au o putere rezonabila pentru a face fata cu brio...

3.Drift - Masini pregatite pentru competitiile Nationale si Internationale de Drift (a se intelege de la bun inceput ca nu orice masina de zi cu zi poate participa la Drift,a nu se confunda cu binecunoscutele cerculete)

4. Car Audio - Masina echipata cu un sistem audio de inalta performanta care sa poata participa la concursurile de muzica.

Daca masina voastra indeplineste macar una din conditiile clubului No Speed Limit enumerate mai sus, atunci noua ne va face placere sa va avem printre noi.Nu cerem imposibilul, dar Tuningul in Romania trebuie sa progreseze...

Sper ca prin cele spuse mai sus m-am facut inteles si am dat un raspuns celor interesati .

A.C.S No Speed Limit va multumeste pentru intelegere si va asteapta cu propuneri.

PS:Pentru mai multe detalii folositi PM...va stau la dispozitie

ionutz_njd 29-05-11 23:07

sall cum fac sa intru si eu in NSL... tot ce pot spune e ca " ma pot incadra in punctul 1 .Tuning"
momentan masina e un golf 3 gti aniversare ... care e in reconstructie ... are o suspensie kv reglabila.. jante bbs rx2 pragurile deja incep modificate pentru "clean"... are un bb look..mai multe modificari o sa vina pe parcurs pentu ca nici eu nu stiu ce sa ii fac si mai ales sa fie cu gust sa nu bag bani aiurea

ggd_87 06-06-11 23:05

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 4360200)
sall cum fac sa intru si eu in NSL... tot ce pot spune e ca " ma pot incadra in punctul 1 .Tuning"
momentan masina e un golf 3 gti aniversare ... care e in reconstructie ... are o suspensie kv reglabila.. jante bbs rx2 pragurile deja incep modificate pentru "clean"... are un bb look..mai multe modificari o sa vina pe parcurs pentu ca nici eu nu stiu ce sa ii fac si mai ales sa fie cu gust sa nu bag bani aiurea

Te asteptam in fiecare vineri seara la ora 22 in parcarea Billa Dr. Taberei!

ClaudyuNSL 15-06-11 22:14

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 4379141)
Te asteptam in fiecare vineri seara la ora 22 in parcarea Billa Dr. Taberei!

:)) e vecinu meu.... si era mult mai usor sa ma intrebe pe mine live :))

CT-07-APV 20-06-11 20:27

Colegii da parasolaru ala si bulina? Ca stau pe uscat de ceva timp

ggd_87 29-06-11 09:59

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 4410914)
Colegii da parasolaru ala si bulina? Ca stau pe uscat de ceva timp

Te asteptam la Billa! :lol:

benny88 02-09-11 08:42

salut pe toata lumea,ma numesc florin si mi se spune benny.vreau sa fac si eu parte din clubul vostru si vreau sa stiu conditiile,va multumesc,cu stima benny8)

benny88 20-09-11 11:57

dak nu am primit nici un mesaj inseamna k raspunsul e negativ???

ClaudyuNSL 20-09-11 15:53

Quote:

Originally Posted by benny88 (Post 4595952)
dak nu am primit nici un mesaj inseamna k raspunsul e negativ???

Daca erai atent si citeai cu o pagina mai in urma gaseai raspunsul la toate intrebarile...bafta

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 4197970)
Inscrieri in clubul No Speed Limit se fac in continuare...
Conditiile pe care masina trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele :

1.Tuning - se accepta masini modificate exterior cat si interior (spoilere,praguri,capote,evazari,paint) sau cel putin sa aibe ce arata...exclus masinile STOCK cu mici exceptii

2.Drag - Masini modificate (turbo,aspirate,kompressor) pentru a participa la Cursele Legale de Drag...aici se pot incadra cu succes si masinile stock care din fabrica au o putere rezonabila pentru a face fata cu brio...

3.Drift - Masini pregatite pentru competitiile Nationale si Internationale de Drift (a se intelege de la bun inceput ca nu orice masina de zi cu zi poate participa la Drift,a nu se confunda cu binecunoscutele cerculete)

4. Car Audio - Masina echipata cu un sistem audio de inalta performanta care sa poata participa la concursurile de muzica.

Daca masina voastra indeplineste macar una din conditiile clubului No Speed Limit enumerate mai sus, atunci noua ne va face placere sa va avem printre noi.Nu cerem imposibilul, dar Tuningul in Romania trebuie sa progreseze...

Sper ca prin cele spuse mai sus m-am facut inteles si am dat un raspuns celor interesati .

A.C.S No Speed Limit va multumeste pentru intelegere si va asteapta cu propuneri.

PS:Pentru mai multe detalii folositi PM...va stau la dispozitie

benny88 20-09-11 22:12

salut si ms k mi-ai raspuns la mesaj,eu am inteles mesajul tau,dar ti-am spus k momentam am mici modificari gen eleron,sigurante capota,evacuarea schimbata.deasta te-am intrebat dak ma primiti asa in stadiul asta?cu stima benny

ClaudyuNSL 21-09-11 16:03

Quote:

Originally Posted by benny88 (Post 4597027)
salut si ms k mi-ai raspuns la mesaj,eu am inteles mesajul tau,dar ti-am spus k momentam am mici modificari gen eleron,sigurante capota,evacuarea schimbata.deasta te-am intrebat dak ma primiti asa in stadiul asta?cu stima benny

negativ...sory

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning