![]() |
Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania
Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?
ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ... (masina este cea de la semnatura) Astept raspunsuri concrete aici sau pe Pm. |
Quote:
In rest ce mai trebuie sa indeplinesc si sa fac k sa intru in club???? |
Quote:
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta voi fi si eu prezent (octavia 2) si un prieten cu o pisica 1.8is, sa discutam, poate in perioada urmatoare reusim sa facem parte din nsl.
|
Quote:
|
am ramas fara permis ieri la timpuri noi. 30 de zile. pe 6 aprilie il recapat.
|
Quote:
|
ba da, normal. dar mi a taiat tot elanul, iti dai seama ca nu prea imi mai arde de nimic, cel putin pt moment. astept sa mi recapat permisul, pana atunci sper sa vina si restul de modificari la masina.
|
va salut cum procedez pt a incerca sa intru si eu in marea familie NSL?sper sa indeplinesc conditiile voastre astept un rasp mersi mult si bafta
|
Quote:
am enumerat cele 4 cerinte ale clubului mai sus, daca te incadrezi macar la 1 din ele, esti bine venit. celelalte obligatii le vei primi verbal... |
cand cereti sa fiti primit in clubul NSL.....detaliati modificarile masini, despre ce masina este vb,planuri de viitor,si neaparat poze cu masinile cu care vreti sa aderati la acest club.
|
Salut băieţii , sunt din Constanţa şi am 13 ani şi sunt pasionat de maşini .. sper ca peste 4-5 ani să mai existe clubul ! :)
p:s masina īmi este asigurată , este un Porsche Carrera S , īnsă să vedem ce va mai apărea peste 4-5 ani ! :) * HF ~ :> |
Quote:
...Succes! |
Quote:
PS: nu userul ci avatarul face toti banii ! Drift..drift drift :lol: |
Quote:
Lasa-ti copilul sa fie optimist.....ii naruitzi voi visele repede.. :D si daca vine peste 4-5 ani cu, carrera s ...ce o sa mai zici atunci ?! :P App era vb cam akm un an sa intru si eu in NSL, se mai fac inscrieri si ce se mai cere?....si nu in ultimul rand cat mai este taxa? PS: dolb ....sper k nu esti suparacios ?! |
Quote:
2. Macar sa vina peste 4-5 ani cu carrera s , chiar mi-ar placea dar.... toti am fost copii la un moment dat si stii cum e :) vise si iar vise. 3. Informatii despre inscrieri si taxa le gasesti pe thread-ul NSL@2010 4. Da..sunt suparacios, intreaba pe Flo sau Bixu ce artagos sunt :twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
haha ... brb ma duc sa rād
asta de unde o mai iesit? |
suntem mai multi in suceava care dorim sa ne infiintam un club sau sau sa ne lipim de un club mai mare.. imi poate spune cineva pe privat care sunt conditiile clubului vostru?
|
Se mai fac inscrieri?as dorii sa fac si eu parte din clubul vostru.....detin un citroen c4 vts 1.6 16v 110 cp,nemodificat......astept un raspuns !
|
Salut......sunt din Tg-jiu si am si eu o nelamurire.
Daca sunt din Tg-jiu pot face parte din clubu vostru:?::?::?::?: |
doar masini "tunate" ? sau primiti si stock dar cu potential ? :twisted:
|
vb cu Florica...ca si el are ciuning :))))
|
o sa vorbesc cu cineva din constanta din filiala poate poate .. :D
|
Inscrieri in clubul No Speed Limit se fac in continuare...
Conditiile pe care masina trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele : 1.Tuning - se accepta masini modificate exterior cat si interior (spoilere,praguri,capote,evazari,paint) sau cel putin sa aibe ce arata...exclus masinile STOCK cu mici exceptii 2.Drag - Masini modificate (turbo,aspirate,kompressor) pentru a participa la Cursele Legale de Drag...aici se pot incadra cu succes si masinile stock care din fabrica au o putere rezonabila pentru a face fata cu brio... 3.Drift - Masini pregatite pentru competitiile Nationale si Internationale de Drift (a se intelege de la bun inceput ca nu orice masina de zi cu zi poate participa la Drift,a nu se confunda cu binecunoscutele cerculete) 4. Car Audio - Masina echipata cu un sistem audio de inalta performanta care sa poata participa la concursurile de muzica. Daca masina voastra indeplineste macar una din conditiile clubului No Speed Limit enumerate mai sus, atunci noua ne va face placere sa va avem printre noi.Nu cerem imposibilul, dar Tuningul in Romania trebuie sa progreseze... Sper ca prin cele spuse mai sus m-am facut inteles si am dat un raspuns celor interesati . A.C.S No Speed Limit va multumeste pentru intelegere si va asteapta cu propuneri. PS:Pentru mai multe detalii folositi PM...va stau la dispozitie |
sall cum fac sa intru si eu in NSL... tot ce pot spune e ca " ma pot incadra in punctul 1 .Tuning"
momentan masina e un golf 3 gti aniversare ... care e in reconstructie ... are o suspensie kv reglabila.. jante bbs rx2 pragurile deja incep modificate pentru "clean"... are un bb look..mai multe modificari o sa vina pe parcurs pentu ca nici eu nu stiu ce sa ii fac si mai ales sa fie cu gust sa nu bag bani aiurea |
Quote:
|
Quote:
|
Colegii da parasolaru ala si bulina? Ca stau pe uscat de ceva timp
|
Quote:
|
salut pe toata lumea,ma numesc florin si mi se spune benny.vreau sa fac si eu parte din clubul vostru si vreau sa stiu conditiile,va multumesc,cu stima benny8)
|
dak nu am primit nici un mesaj inseamna k raspunsul e negativ???
|
Quote:
Quote:
|
salut si ms k mi-ai raspuns la mesaj,eu am inteles mesajul tau,dar ti-am spus k momentam am mici modificari gen eleron,sigurante capota,evacuarea schimbata.deasta te-am intrebat dak ma primiti asa in stadiul asta?cu stima benny
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning