![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
|
7 Attachment(s)
gata si pozele!
|
BONUS - un burnout ( sonorizarea este cam nasolala din cauza vantului:P )
https://www.youtube.com/watch?v=b0rr63a0nMI |
Frumos ! Bravo Madaline ! :twisted:
|
:-) ms stefi!
|
frumos pe cand o lasi si pe spate.si inca ceva nu e iesita prea tare inafara evacuarea??
|
Quote:
man ....vreau trapa ca a ta:)))) sunt invidios:))brava |
ce ca are portbagaju mare...merg lejer 5-6...si e si reglabila mai iei unu cand e prea joasa:)))
|
o s-o las si de spate zilele astea ( sper:P ) .... azi testai spuspensia joasa pe un drum de tara, fusei sa probez un blocant de e34 ( 3.5 V8) la un prieten la garaj si era drum de tara , un chin , o persoana ma dirija alta persoana imi ridica de aripi la gropi si denivelari ... CHIN si dupa tot chinul asta grupul nu se potrivea :chainsaw: , macar il incercai . :P
|
Quote:
trapa asta o caut de cand am masina ... mor de ea:P !!! |
Trapa aia e bestiala !!!
Totusi nu imi place ca nu e a mea :( |
Quote:
inca o experienta neplacut .... la iesirea de pe aeroport - Craiova, sparsai bara din cauza gropilor pea mari , dar maine o fac , se desprinse o bucata unde sunt prisne fustitele !!! sper sa fie vremea frumoasa maine s-o las si de spate ca din cauza asta am parte de neplaceri:P |
Deci clar nu o sa mai pupe masina ta pe aeroport :lol:
Sper sa o repari cat mai repede, trec pe la tine pe la bloc mai tarziu sa vad cat de rau e. Bafta ! |
ar arata mult mai ok daca i ai schimba jantele sau macar culoarea lor. parea mea :)
|
Quote:
|
Quote:
o sa pupe aeroport cand o primii blocant si serpi:P Quote:
Quote:
|
pune jante de m5 ... alea dau crima
|
SALUT,superba masina. am vazuto de cateva ori prin oras. bafta in continuare la tot ce iti doresti sa ii mai daruiesti
|
ti-am dat eu un pm cu o ocaie de jante care ar veni ca o manusa pe masina ta
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
pune-o pe burta si hai cu poze !!!
apucate de treaba ca e vreme frumoasa :D cel putin la mn e soare :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
pun cateva poze cu bara putin sparta jos ( aproape o facui la loc:P ) .... si nou membru Midnight!!! :P |
Quote:
|
:-P te anunt!
|
Ce urata e in ultima poza :twisted: ! :lol::lol:
|
:-P daca tu zici! :x
:lol: |
numarul ala de inmatriculare nu il pui si tu unde trebuie?:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E39 - un DUH
Felicitari pentru culoarea!!! E bestiala! Mai rar vezi asa ceva...
Bine ca ai scapat de placuta aia din geam :D Incearca sa iti faci un numar de inmatriculare mai mic si sa il pui la locul lui. Cred ca ar da mai bine... Iar pentru viitor...niste jante mai mari, si negre ;) |
baieti ms pt sfat dar numarul de inmatriculare ramana deocamdata unde l-am pus ... imi place ft mult .!!!!
astazi este vremea frumoasa si ma apuc de suspensia spate sper sa iese ceva frumos. Quote:
Quote:
|
hai cu suspensia!!!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
2-3 poze .... maine mai pun cateva poze dupa ce o spal .... o lasai mai jos cu 2 cm cam asa si se ridica de bot tot cu 2 cm !
sper sa se observe !!!! maine dupa ce merg cu ea o sa se mai aseze, la fel am patit si pe fata , trebuie sa merg cu ea mai mult sa se intareasca telescoapele si sa-si revina la normal:P |
ohoo .. felicitari man :D foarte bine a iesit !!!
|
foarte bine arata!felicitari!dc sa o mai ridici de fata.laso asa ca arata foarte bine!
|
Frumos...Frumos de tot.. :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning