![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
Quote:
|
as fi interesat
pretul si cum putem lua legatura |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
cat ma costa sa-mi astupi gaura de la numar la un logan ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
aripi golf cu priza de aer (inca in lucru)
|
1 Attachment(s)
bara fata custom si capota cu bad boy si priza de aer tot in lucru:D
|
3 Attachment(s)
bad boy look si portbagaj shaved logan
|
6 Attachment(s)
solenza -- manere scoase, eleron portbagaj, portbagaj shaved, praguri etc
|
Csl trunk pt e46?
|
Quote:
daca vrei sa discutam cum ai vrea sa iasa rodeast69ro e id de mess sau 0726188312 0766488921 |
3 Attachment(s)
nu prea au legatura cu tuningul dar uite si cateva barci o canoe si caiac (sper ca am zis bine:D:rolleyes2:lol:) care aveau cateva gaurele si sparturi sau crapaturi care au fost reparate
|
Salut, as vrea sa schimb putin look-ul la un passat 3bg an 2004, ai putea te rog frumos sa ma ajuti cu ceva idei? eventual bare care le ai pe stoc sau se pot comanda.
stima! |
2 Attachment(s)
Quote:
da-mi add pe mess rodeast69ro |
O capota se poate copia din fibra? Eu o fac dupa cum am nevoie din tabla, inclusiv finisata cu kit si ce mai e nevoie ca sa iasa perfecta la copiere.
Renault 5 |
1 Attachment(s)
da se poate face am mai facut mai demult una pt o masina de raliu
uite cam asa arata (varianta nefinisata) |
As fi interesat in principiu de o prelungire capota, dar metalica, eventual de prelungiri bare care sa nu necesite kituire sau fixare cu pocnituri. Nu vreau sa iasa prea tare in evidenta, sa fie in limita bunului simt, am vazut ceva dragut pe un catalog de la JMS, insa preturile lor isi ieseau din matca comparativ cu bucatica de plastic pe care o ofereau in schimb...
Stima! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
bad boy look bmw e36 adaptare bara M de e 46 si bara spate
|
Re: 2FAST Customs tuning exterior - bari, praguri, bad boy look, aripi umflate
Quote:
|
cand voi primi poze cu ea vopsita esti primul care aflii:D
|
3 Attachment(s)
barca cu o mica gaurica:lol: pe care am reparat-o
|
2 Attachment(s)
audi cu prelungirea modificata (varianta vopsita)
|
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: -bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile -bari clean -praguri -pleoape -bad boy look (cu fibra) -scoatere sigla din capota sau din grila -prize de aer capota sau aripi -portbagaj clean si/sau cu badboy pe stopuri -usi clean(fara bandouri si manere) -aripi umflate -wide body kit Reparatii -bari auto facute din plastic sau fibra -reparatii barci, canoe etc -reparatii carene motociclete sau scutere Interior: -incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra -fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari -suport ceasuri Contact: tel 0726188312 0766488921 YM rodeast69ro |
2 Attachment(s)
bara de M shaved si capota golf 4 cu bad boy look si priza aer
|
cat costa priza de aer in capota la golf 4.. doar priza fara prelungire , ms
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
reparatie bara bmw seria 3 a fost sparta in dreapta jos
|
Exterior: -bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile -bari clean -praguri -pleoape -bad boy look (cu fibra) -scoatere sigla din capota sau din grila -prize de aer capota sau aripi -portbagaj clean si/sau cu badboy pe stopuri -usi clean(fara bandouri si manere) -aripi umflate -wide body kit Reparatii -bari auto facute din plastic sau fibra -reparatii barci, canoe etc -reparatii carene motociclete sau scutere Interior: -incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra -fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari -suport ceasuri Contact: tel 0726188312 0766488921 YM rodeast69ro |
Super misto lucrarile! Imi place cum modificati masinile. O sa trec si eu saptamana viitoare pe la voi.. cu o corsa...
|
ms
ai datele de contact mai sus cand te hotarasti |
4 Attachment(s)
bad boy look opel tigra
|
5 Attachment(s)
incepem lucrul la solenza la care am mai facut cateva modificari mai demult
bara fata va arata ceva in genul celei din poza cu cateva mici modificari |
2 FAST CUSTOMS TUNING VA UREAZA SARBATORI FERICITE!
|
3 Attachment(s)
Dacia logan bad boy look si portbagaj shaved
|
In perioada asta ce program aveti?
|
Quote:
ce te-ar interesa? |
M-ar interesa niste pleoape pentru Megane 3 , ceva asemanator cu cele de aici : http://www.elia-ag.de/inhalt/home.html , dar asta dupa 4-5 ianuarie. Imi poti da un pret aproximativ ? In ce zona ai atelierul ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning