Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Psycho 07-07-05 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
dmx here..eu stiam ca ai shampanie cu cioburi in adidashi nu magiun. Si da topicul e valabil dar s-a decalat ptr vineri si poate duminica la cogealac...asa ca maine seara pe la 8----9 sa fii la sala sau poate chiar mai devreme

e vb de vineri .. nuh ... vineri seara .. sa vb si cu virgil daca vine la mare poate il combinam si p el :)

Insanity 08-07-05 14:52

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum ramane????
Mergem la Cogealac sau la Costinesti? Ca zby mi-a zis ca l-a sunat ceres sa mergem la costinesti...
spuneti-mi si mie

SiLoTh 16-08-05 17:15

Re:

probabil fac offtopic dar vreau sa vad si eu o poza cu portu, ca atunci cand am mers la mare nu mi so parut sa fie vreun loc de alergat masinile

Insanity 16-08-05 22:09

Portul arata ca un dreptunghi asfaltat, unde pe timpuri baietii isi rupeau masinile cu franza de mana, acum nu mai e asa, aia care le rupeau nu le mai rup si noua populatie a portului merge acolo cu speranta ca poate poate o sa vada pe cineva ca o sa-si rupa masina dar degeaba, si daca mai apare cate unu' toata lumea isi da cu parerea si zice ca n-a facut bine, ca e prost ca-si rupe masina...
nu stiu daca am fost coerent... sper ca da...

SiLoTh 17-08-05 09:23

Re:

ahaa, am inteles...:P
au fost accidente multe??

Insanity 17-08-05 18:59

Multe accidente n-au prea fost, din cand in cand mai intra cineva in bariera dar in rest doar intoarceri cu frana de mana, dar ti-am zis sportul asta nu se mai practica din cauza expertilor care stau pe margine si-si dau cu parerea...

needBrain 18-08-05 14:01

oricum,acuma pr timp de vara nu ai ce sa mai faci in parcare ca-i full de masini(parcate) :lol: .abia astept sa vina toamna

Insanity 18-08-05 20:12

Ca sa ce? Nu-mi zice ca o sa-ti rupi masina pe akolo ca nu te cred :P

needBrain 19-08-05 00:53

eh,io oricum astept din mai multe motive toamna
cat despre rupt masina......nu se stie ce o sa ma apuce
io cred ca am mai zis faptul k nu-mi tine frana de mana.....dar poate o fac pana atunci

ERY 19-08-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"

Primul pas l-a facut...A participat la curse pe Kogalniceanu si chiar mai mult....I-a dat-o lui PIA...... :lol: :lol:

Ady81GBX 19-08-05 23:50

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

needBrain 20-08-05 09:02

\"sunt pe drumul cel bun?\" :lol:

madfish 20-08-05 14:37

Re:

Quote:

trebuia repede sa comentezi ... needbrain a rupt masina aia de cand a luat carnet ... tu ? nimik nu sa auzit de tine ca faci ca rupi .... in plus te si iei non stop de altzii

needBrain 20-08-05 14:49

bai deci io vreau ca lumea sa inteleaga odata pt totdeuna:nu tzin sa demonstrez nimaui nik.
pur si simplu ceea ce fac,fac de placere.daca am chef de cox,ies la cox,daca am chef de mers ca mosnegii,merg ca mosnegii,etc

ct77pia 20-08-05 18:49

apropo masina mea nu era in toate mintile mai exact 2 furtunase de la turbo nu erau la locul lor (deci nu aveam turbo ci numai vreo 45 de cai ) si de aia mi-a dat-o in fine ma facut de fata cu toti darrrrrrr la ilegale????????????????

ERY 20-08-05 19:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bai deci io vreau ca lumea sa inteleaga odata pt totdeuna:nu tzin sa demonstrez nimaui nik.
pur si simplu ceea ce fac,fac de placere.daca am chef de cox,ies la cox,daca am chef de mers ca mosnegii,merg ca mosnegii,etc

Absolut corect perfect.....

Insanity 21-08-05 01:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

trebuia repede sa comentezi ... needbrain a rupt masina aia de cand a luat carnet ... tu ? nimik nu sa auzit de tine ca faci ca rupi .... in plus te si iei non stop de altzii

3

hai sa ne intelegem... cand am zi ca nu cred ca o s-o rupa in port am zis-o nu din cauza ca n-o rupe sau ca rupe masina de obicei, habar n-am ce face el cu masina... got it? Ziceam ca lumea in port nu se mai dau cu frana de mana... in al doilea rand daca l-as fii ofensat ar fii spus-o chiar el.. in al treilea rand ma iau de oameni cand nu stiu sa scrie... nu cred ca m-am luat de tine si pe alte topicuri
Du-te si fa Dreptul ca ai inclinatzii de avocat...
Sper ca ne-am inteles, nu am nimik cu tine si cu nimeni, in schim se pare ca tu ai ceva cu mine de sari asa rpd in sus cand nici macar nu vb despre tine...
:peace:

madfish 21-08-05 14:35

io zic sa o lasam balta ca iar o dam in alte chestii ...

needBrain 21-08-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
io zic sa o lasam balta ca iar o dam in alte chestii ...

cel mai bine asa.

Inger_Rebel 05-09-05 12:01

3 Attachment(s)
IA CA SA UITATI PUTIN DE CEARTA UITATI-VA LA NISTE POZE...CEL CU MOTORUL NU A AVUT DECAT NISTE ZGARIETURI (S-A INTAMPLAT UNDEVA IN ROMAN PE E85) ...IN SCHIMB CEL CU BMW'UL (IN APROPIERE DE ADJUD)....AVAND IN VEDERE CA O ROATA ERA PE UNDEVA PE SOSEA SI MASINA ARATA CUM O VEDETZI....NO COMMENT

lolek 05-09-05 12:12

ce noroc pe ala cu motoru ...

Ady81GBX 05-09-05 23:44

Pacat de motoru ala :( .. Din cate am vazut masina lui needBrain trage destul de frumos nu am ce zice ... si pt un 1.2 RESPECT !!!! ne auzim prin port frate :D

GRIGO 21-09-05 16:10

OF

Pacat ca nu mai iese in port cum iesea inainte ....adevarul e ca multi asteapta sa vina altii sa se dea ..poate ca daca era un loc mai bun de liniute era mai bine..pt ca multi au frica de bariera aia :shock: :nervious: si este si scurta cand vrei sa ii dai calumea franezi io zic ca am dreptate .............mai vedem ce iese :D :D

Psycho 21-09-05 21:11

ba ma lashi de unde draq atata norok .. o fii mancat rahat cand era mik .. nu cred k se facea asa BMW`u ?!!?

ct77pia 22-09-05 11:14

mi-am facut masina merge ca 90% din ce poate ea asa ca medbrain te astept ca sa reglam conturile 8) 8)

needBrain 22-09-05 11:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Insanity 23-09-05 23:35

piosule stai calm frate!
Ti-am dat-o eu, needbrain iti da ceata :))
ha ha ha :twisted:

needBrain 24-09-05 20:40

Re:

Quote:

piosule stai calm frate!
Ti-am dat-o eu, needbrain iti da ceata :))
ha ha ha :twisted:

lasa mah omu' sa nu-i bubuie vreo vena
mah PIA da' tie ti-o da toata lumea? :lol:
bv insanity

Psycho 24-09-05 23:53

Bai .. betzivii d la constantza ... tre sa ne int. sa povestitzi ce ati facut !!

Psycho 27-09-05 01:29

azi un accident cu un golan si o lågunå :)

pe frunzelor sau nush cum s enumeshte strada aia de prin spate la poporului ... deci un golan a dat peste cap o laguna .. urmari ... laguna facuta pachet .. aproape rupta de la jumate ... airbag`uri sarite ... plafon stalpi varza .. golanu ... botu` impachetat

morala .. dupa ce faci accident sterge loganu cu carpa sa iasa bine in pozele de la politzie

omu era bolnav cu capu` .. loganu era pachet si el il stergea cu carpa .. imi venea sa`l bat

Psycho 27-09-05 09:31

ora 9 : 22 bulevardul tomis .. zona spital .. mai exact in fatza la eurovial ...

un espero franeaza ..... sa treaca de unu parcat pe banda 1 .. un taxiu ... il impinge mai in fatza .... si cum statea ala cu taxiu asa linishtit k n`a facut cine shtie ce a venit unu cu un maxi - taxi si i`a dat un vant sa`i vina mintea la cap ... morala .... : rau e sa fii intre 2 :)

Psycho 27-09-05 12:46

aceeashi intersectzie k mai sus ...

un tico pe plafon + un papuk egal love ... iar s`au dilit

ora 12:05 .. la cardinal motors .. acolo unde e mol`u spre ieshirea din orash spre ovidiu .. un papuk + un bkreack .. cioc cioc ... amandoua facute pilaf :)

GABBY_ 27-09-05 13:02

frate ma doare capul ,cum le poti vedea tu pe toate :lol: :lol: :lol: eu ma chinui sa vad live un accident si nu reusesc si tu vezi mai multe intr-o singura zi ?care este cheia succesului ? :lol: benzina moca ? :wink:

ERY 27-09-05 13:07

Pai el le provoaca pe toate, normal sa fie acolo....

D_M_X 27-09-05 15:01

pe ala cu golanu si lagauna l-am vazut si eu .S-a intamplat in urma mea.....si azi 2 wv golf iv dupa podul din 5 cioc cioc bot in bot dar nu stiu cum au reusit performanta....unu cred ca a luat-o pe contrasex .
si u provocator de accidente in lantz...parca ziceai ca vii la sala aseara.....

Psycho 28-09-05 01:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
pe ala cu golanu si lagauna l-am vazut si eu .S-a intamplat in urma mea.....si azi 2 wv golf iv dupa podul din 5 cioc cioc bot in bot dar nu stiu cum au reusit performanta....unu cred ca a luat-o pe contrasex .
si u provocator de accidente in lantz...parca ziceai ca vii la sala aseara.....

pai in fiecare seara ... mashina mea .. e la sala porturilor k sunt la sala .. mai exact peste drum .. la fiare :) :P .. deci ma duceam la sala logic :))

quick_5hifter 28-09-05 05:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Pacat de motoru ala :( .. Din cate am vazut masina lui needBrain trage destul de frumos nu am ce zice ... si pt un 1.2 RESPECT !!!! ne auzim prin port frate :D

needbrain io am un hyundai getz 1,1, tare sunt curios care e diferentza dintre ale noastre...cand facem o liniutza? asha, colegial&amical, evident...

needBrain 28-09-05 21:12

pai io n-am nik inpotriva
dar liniutzele nu-s ilegale??????? :lol: :lol: :lol:

ne dam frate

CT-03-ART 28-09-05 21:39

pai se vorbea sa va datzi la legale nu la ilegale...nu e asha Alex?

needBrain 28-09-05 21:44

quick_5hifter: u te referi la masina lui carmen?

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning