![]() |
Re:
Quote:
e vb de vineri .. nuh ... vineri seara .. sa vb si cu virgil daca vine la mare poate il combinam si p el :) |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum ramane????
Mergem la Cogealac sau la Costinesti? Ca zby mi-a zis ca l-a sunat ceres sa mergem la costinesti... spuneti-mi si mie |
Re:
probabil fac offtopic dar vreau sa vad si eu o poza cu portu, ca atunci cand am mers la mare nu mi so parut sa fie vreun loc de alergat masinile
|
Portul arata ca un dreptunghi asfaltat, unde pe timpuri baietii isi rupeau masinile cu franza de mana, acum nu mai e asa, aia care le rupeau nu le mai rup si noua populatie a portului merge acolo cu speranta ca poate poate o sa vada pe cineva ca o sa-si rupa masina dar degeaba, si daca mai apare cate unu' toata lumea isi da cu parerea si zice ca n-a facut bine, ca e prost ca-si rupe masina...
nu stiu daca am fost coerent... sper ca da... |
Re:
ahaa, am inteles...:P
au fost accidente multe?? |
Multe accidente n-au prea fost, din cand in cand mai intra cineva in bariera dar in rest doar intoarceri cu frana de mana, dar ti-am zis sportul asta nu se mai practica din cauza expertilor care stau pe margine si-si dau cu parerea...
|
oricum,acuma pr timp de vara nu ai ce sa mai faci in parcare ca-i full de masini(parcate) :lol: .abia astept sa vina toamna
|
Ca sa ce? Nu-mi zice ca o sa-ti rupi masina pe akolo ca nu te cred :P
|
eh,io oricum astept din mai multe motive toamna
cat despre rupt masina......nu se stie ce o sa ma apuce io cred ca am mai zis faptul k nu-mi tine frana de mana.....dar poate o fac pana atunci |
Re:
Quote:
|
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
\"sunt pe drumul cel bun?\" :lol:
|
Re:
Quote:
|
bai deci io vreau ca lumea sa inteleaga odata pt totdeuna:nu tzin sa demonstrez nimaui nik.
pur si simplu ceea ce fac,fac de placere.daca am chef de cox,ies la cox,daca am chef de mers ca mosnegii,merg ca mosnegii,etc |
apropo masina mea nu era in toate mintile mai exact 2 furtunase de la turbo nu erau la locul lor (deci nu aveam turbo ci numai vreo 45 de cai ) si de aia mi-a dat-o in fine ma facut de fata cu toti darrrrrrr la ilegale????????????????
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hai sa ne intelegem... cand am zi ca nu cred ca o s-o rupa in port am zis-o nu din cauza ca n-o rupe sau ca rupe masina de obicei, habar n-am ce face el cu masina... got it? Ziceam ca lumea in port nu se mai dau cu frana de mana... in al doilea rand daca l-as fii ofensat ar fii spus-o chiar el.. in al treilea rand ma iau de oameni cand nu stiu sa scrie... nu cred ca m-am luat de tine si pe alte topicuri Du-te si fa Dreptul ca ai inclinatzii de avocat... Sper ca ne-am inteles, nu am nimik cu tine si cu nimeni, in schim se pare ca tu ai ceva cu mine de sari asa rpd in sus cand nici macar nu vb despre tine... :peace: |
io zic sa o lasam balta ca iar o dam in alte chestii ...
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
IA CA SA UITATI PUTIN DE CEARTA UITATI-VA LA NISTE POZE...CEL CU MOTORUL NU A AVUT DECAT NISTE ZGARIETURI (S-A INTAMPLAT UNDEVA IN ROMAN PE E85) ...IN SCHIMB CEL CU BMW'UL (IN APROPIERE DE ADJUD)....AVAND IN VEDERE CA O ROATA ERA PE UNDEVA PE SOSEA SI MASINA ARATA CUM O VEDETZI....NO COMMENT
|
ce noroc pe ala cu motoru ...
|
Pacat de motoru ala :( .. Din cate am vazut masina lui needBrain trage destul de frumos nu am ce zice ... si pt un 1.2 RESPECT !!!! ne auzim prin port frate :D
|
OF
Pacat ca nu mai iese in port cum iesea inainte ....adevarul e ca multi asteapta sa vina altii sa se dea ..poate ca daca era un loc mai bun de liniute era mai bine..pt ca multi au frica de bariera aia :shock: :nervious: si este si scurta cand vrei sa ii dai calumea franezi io zic ca am dreptate .............mai vedem ce iese :D :D
|
ba ma lashi de unde draq atata norok .. o fii mancat rahat cand era mik .. nu cred k se facea asa BMW`u ?!!?
|
mi-am facut masina merge ca 90% din ce poate ea asa ca medbrain te astept ca sa reglam conturile 8) 8)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
piosule stai calm frate!
Ti-am dat-o eu, needbrain iti da ceata :)) ha ha ha :twisted: |
Re:
Quote:
mah PIA da' tie ti-o da toata lumea? :lol: bv insanity |
Bai .. betzivii d la constantza ... tre sa ne int. sa povestitzi ce ati facut !!
|
azi un accident cu un golan si o lågunå :)
pe frunzelor sau nush cum s enumeshte strada aia de prin spate la poporului ... deci un golan a dat peste cap o laguna .. urmari ... laguna facuta pachet .. aproape rupta de la jumate ... airbag`uri sarite ... plafon stalpi varza .. golanu ... botu` impachetat morala .. dupa ce faci accident sterge loganu cu carpa sa iasa bine in pozele de la politzie omu era bolnav cu capu` .. loganu era pachet si el il stergea cu carpa .. imi venea sa`l bat |
ora 9 : 22 bulevardul tomis .. zona spital .. mai exact in fatza la eurovial ...
un espero franeaza ..... sa treaca de unu parcat pe banda 1 .. un taxiu ... il impinge mai in fatza .... si cum statea ala cu taxiu asa linishtit k n`a facut cine shtie ce a venit unu cu un maxi - taxi si i`a dat un vant sa`i vina mintea la cap ... morala .... : rau e sa fii intre 2 :) |
aceeashi intersectzie k mai sus ...
un tico pe plafon + un papuk egal love ... iar s`au dilit ora 12:05 .. la cardinal motors .. acolo unde e mol`u spre ieshirea din orash spre ovidiu .. un papuk + un bkreack .. cioc cioc ... amandoua facute pilaf :) |
frate ma doare capul ,cum le poti vedea tu pe toate :lol: :lol: :lol: eu ma chinui sa vad live un accident si nu reusesc si tu vezi mai multe intr-o singura zi ?care este cheia succesului ? :lol: benzina moca ? :wink:
|
Pai el le provoaca pe toate, normal sa fie acolo....
|
pe ala cu golanu si lagauna l-am vazut si eu .S-a intamplat in urma mea.....si azi 2 wv golf iv dupa podul din 5 cioc cioc bot in bot dar nu stiu cum au reusit performanta....unu cred ca a luat-o pe contrasex .
si u provocator de accidente in lantz...parca ziceai ca vii la sala aseara..... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai io n-am nik inpotriva
dar liniutzele nu-s ilegale??????? :lol: :lol: :lol: ne dam frate |
pai se vorbea sa va datzi la legale nu la ilegale...nu e asha Alex?
|
quick_5hifter: u te referi la masina lui carmen?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning