![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
nu il am dar poti sa-ti faci unul din fier ca nu e complicat
|
bai mergeti maine la craiova e vtm pt amatori
|
2 Attachment(s)
Quote:
si am fost... Felicitari pt locul obtinut si pt prestatie :lol: .. vezi ce faci cu euroii aia :oops: |
Mare sortit esti :) tre sa te duci la dans sa cheltui goromelele...sau mai bine iti iei slickuri de ei. Important e ca masina e nezgariata....altfel ma pagubeai de o coarba in cap....si nu uita ca eu am cap de 23 la coarba...:) deci e dauna totala :P. Brava inca o data.
|
frate nu ma asteptam sa iau 100 dar asa a fost sa fie.
dar sti ca dimineata cand am ajuns in craiova eu cu rebel boy am calcat intr-un [caca]si chiar radeam,lasa ca avem noroc azi si uite ca am avut. |
pacat ca nu a fost mai multa lume din bucuresti.
chiar era loc pt toata lumea zic eu |
1 Attachment(s)
si o poza de la mine.
|
bv bv ..a fost bine la bucovat..
|
Quote:
|
Quote:
|
BPR vezi ca iti cade fustitza...trage fusta mai sus :) v:) :)
|
Quote:
|
Quote:
De fapt ma referam la fusta spate, la Limba....:) Oricum, ai un UP de la mine pt premiul luat. Felicitari.... |
crezi ca mai conteaza ca nu sta la centimetru fusta pe spate?
acum ma concentrez cum sa pun turbo mai repede pt la anu. la un momendat o sa schimb bara cu tot cu fusta vor veni altele noi in loc |
1 Attachment(s)
asta te interesa pe tine?
|
il ajuta si aia cu siguranta
|
Quote:
|
pa mine ma intereseaza cu tot cu ,cutie daca are cineva sa-mi zica si discutam
|
FELICITARI pentru cupa castigata la CRAIOVA.... o masina smechera ... intr-un timp a fost cel mai smecher 1.8 16v ...sa speram ca o sa fie si cel mai smecher 1.8 T...:D(vezi BPR-ule ce frumos scriu eu de tine???...)
|
nu il mai lauda ca i se urca la cap:lol:
|
zi daca vrei cutie de vr/gti ca are un prieten cu tot cu timonerie.
brgds, edi |
Quote:
ot.astept ofertele stiu toba nu esti tu fratele meu.pai nu sti cati bani ti-am dat sa ma lauzi MERSI MULT DE TOT PT POZE GABI. AU IESIT BELEA POZELE |
2 Attachment(s)
de la Pitesti....
|
mersi frumos man
|
cu placere...;)...foarte frumoasa masina..bv
|
filmulete sunt de la Pitesti?
|
...ar fi si un filmulet de la pitesti....
https://www.youtube.com/watch?v=QsVJt-BMaKk |
Quote:
|
asta e cand unele masini merg prost iar alti profita
|
foarte frumoasa masina.
|
ceva nu-i bine deloc la motorasul ala ..:-s ...ar trebui sa-l faca praf pe gto-ul dieselar....asta daca era totul ok..?...GTO cati hp dezvolta?
|
Pai ceva nu a fost in regula...la functionare 16V ma refer. Asta clar....cat despre facutul praf mai greu. GTO nu este un dieselar clasic, ci foarte imbunatatit si sa nu uitma ca pe 400m cuplul pe care il are GTO (rupe cutiile de acum) isi spuen cuvantul. Totusi, nu stiu daca a fost scuza sau real prostul mers al motorului de 16V...dar eu sunt curios in continuare, chiar foarte curios de o proba in care ambele motoare dau tot ce pot (la fel si pilotii)
Cred ca pentru un diesel tunat, este testul suprem sa faca mult apreciatul si doritul 16V KR GTO are peste 115CP la roata....si poate fi ridicat mult mia sus din setari de cursa...... Dar daca avem testul dyno pt GTO sunt curios la BPR cati cai dezvolta...si el este imbunatatit. |
crywolf...sa nu crezi ca am zis in nume de rau ..de GTO..doamne fer..masina frumoasa...fuge...dar eu tot zic ca un 16v care e ok ..il face :) ..
|
din cate stiu, Iulian nu refuza provocarile.Asa ca nu ezitati sa-l provocati, cine este posesor de KR.Sant sigur ca va face un gest corect si va accepta si revansa lui BPR cand o sa fie ok masina lui...
|
Eu imim entin intrebarea catre BPR ... cati cai are masina la ? La roata.....
La GTO stiu cat are, si paote comparand cifrele, ne vom da mai bine seama decat certandu-ne ca niste copii...... |
eu unul il astept sa ne dam nu conteaza ca e legala sau ilegala.
|
Te astept Duminica pe aeroport!
|
Asteptam cu nerabdare rezultatul si un filmulet ceva....cel putin eu unul astept cu nerabdare. Ca posesor de TD sunt chiar foarte curios, mai ales stiind cate modificari si ce mucna a depus GTO.
Bafta la ambii piloti si la amblele masini :)) |
Momentul adevarului: 16v(tunat) vs 1.9 TD(GTO - power and tuning).
Astept cu nerabdare sa vad ce face motorina ... @BPR , nu mai fii asa crispat.E un thread public.Multi dam cu parerea.Nu-ti convine?Inchide-l. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning