![]() |
Re: BMW rules...
Wandere cumva?? n`am idee :D
|
lucruri faine si interesante......respekt 22lex
|
3 Attachment(s)
mersi ciky.ca tot ai adus vorba de lucruri faine si interesante,aici e M8 de 550 de cai,din pacate prototip... a fost catalogat prea evoluat pentru perioada in care a aparut... inceputul anilor 90...
|
1 Attachment(s)
e31... imi starneste niste amintiri superbe... a fost o data o saptamana,petrecuta undeva in sudul tarii... am avut ocazia sa vad TOT ce stie un e31S,mai exact 850 CSi... fara cuvinte! absolutely no coment!
aici,e o poza cu cel mai misto tuning pe seria 8 (dupa parerea mea),opera firmei Koenig. |
intradevar Seria 8 is super faine , masini vechi dar frumoase , tot circula unul prin oradea ;) , ce bine arata , chiar am calculat iti iei masina aia de dincolo la 6.000 Euro , dar te costa la noi inmatriculatu vreo 12.000 la motor de 5 L , taxa lu naiba de inmatriculare , stiu ca prima oara cand am vazut masina asta in poze eram destul de mic , si asa de mult mi-o placut-o , si poster am avut in camera cu ea ;)
|
este un 850 prin oradea argintiu .. ii de vanzare .. dar motorul pe el nu este tocmai ok .. s`a tras de el .. si era de vanzare undeva pe la 7000 cu numere de spania valabile pana in vara anul acesta
|
Mda numai problema e ca un 850 acum daca sa il inscrii intampini niste probleme de natura economica , pe de alta parte la 4500 deja poti gasi si in Germania
|
domnu' 22 LEX,GRATZ!!!tot respectul ptr efortul depus!
|
mersi mersi ;) nu e efort,pasiunea mea e BMW,cu placere deschid orice subiect pe tema asta.
nu stiu daca va mai amintiti... era pe vremea cand eu imi asteptam majoratul.pe bulevardul Dacia (pe vremea aia era 6 martie) parca un seria 8albastru inchis,cu jante supermisto,si cu numarul de inmatriculare BH 13 WOW (asa imi amintesc).era a lu nenea Teszari.am auzit ca l-a intors peste cap,si l-a facut varza :cry: |
4 Attachment(s)
imi plac mult BMW-urile rare,iata cateva exemple,din seria 8:
|
2 Attachment(s)
unu care si-a tras nitro pe 850 CSi
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
deci mai traieste BMW-ul respectiv! :D
special pentru Trixi,ultimele 4 generatii ale seriei 7,modele deosebite,serii limitate.enjoy! |
...uhuuuuuuuuuuuuu :-) e o senzatie deosebita sa vezi asa ceva...;) ms mult:oops:
|
5 Attachment(s)
seria 7 e38.modelul L7,construit in vreo 500 de exemplare.superdotat.
|
1 Attachment(s)
un S74 de pe un e32,explicit sa-l inteleaga toaaaaata lumea! :lol:
|
8 Attachment(s)
tutunul dauneaza grav sanatatii.cel mai bine e sa fumezi cauciucuri! cu un BMW,desigur.
|
v-au placut pozele? astept initiative si din partea voastra.ia sa vad ce poze cu BMW-uri bagati pe topicul asta!
|
Cu siguranta le-ai sti aproape pe toate :D Vom vedea..
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
bag eu cateceva care imi plac...:)
|
10 Attachment(s)
cateva BMW si un TRUENO :joy: I`m lovin` it :D
|
9 Attachment(s)
...am pus aici niste poze cu bmw-uri veki,care ma gandesc k dak s-ar tunari putzin,ar arata kiar bine...dak ne uitam la asta galben si la spy shots de la viitoarea serie 1 coupe,vedem k seamana intr-o oarecare masura...ala albastru e un e12(seria 5) din care s-au facut doar cateva bucatzi...
|
...am poze cu ursuletzi la greu...dak vrea careva sa imi zica...:p
|
4 Attachment(s)
ok!!! succes la uploadare in continuare !!!
e12 ala... e un subiect sensibil... e un studiu al BMW-ului cu privire la caroseria touring... subiect ce a fost dezbatut mai in detaliu,peste cativa ani dupa realizarea acestui model. niste poze de pe vremea cand era intreg,am aici,brieful si o serie. :D |
4 Attachment(s)
Trixi,dragam... provoaca-ma !!! astept. :D
pana atunci... poze cu un BMW foarte rar,construit in 32 de exemplare.e mare lucru ca am si poze cu el. e28/K de la Kombi |
1 Attachment(s)
o frumoasa poza de familie,limuzinele BMW de-a lungul vremii
|
2 Attachment(s)
am onoarea sa va prezint... BMW 505 Pullman
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
...am pus aici niste ursuletzi care imi plac mie...ala albastru ii pentru domy...
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
uni poate o aveti..alti nu...si un mic filmuletz...de acolo de unde lam luat zice ca are 870 de cai...
|
2 Attachment(s)
2.5 cu turbo...
|
mi-am luat 3 buc BMW E 30 (ursulet) 2 complecte in stare inpecabila fara motor si cutie,si una ,cea ce va fi preparata ,are motor de 2,8,il voi desface bucatele si al voi aranja un pic asa cum imi place mie,binenteles cand mai am ceva timp,omega e pe primul loc dupa acea restul.
am sa pun niste poze maine ca amu seara le-am dus la firma. dar vreau un turbo daca are cineva de vanzare,care sa-l pot monta pe mot de 2,8. sa-u sa ma indrume cineva,nu ma-m bagat la mot de bmw inca dar totul are un inceput:)) |
Zozo super tare ca te apuci de tot felu de proiecte chiar daca mai ai destule pe cap asta inseamna ca chiar iti place ce faci si vrei sa iti faci un renume.....Iti urez bafta in toate proiectele tale si sa nu uiti sa mai pui niste poze cu stadiul in care se afla "creatiile" tale;) Toata stima.....
|
Zozo vezi Infinitas sau MK MOtorsport in Germania ei parca aveau kituri pe motor de 2.5 , dar daca vrei iti pot da numarul de telefon la unul din Ungaria care a mai facut asa ceva
|
bafta zozo cu toate proiectele .. pot sa vin luni pana acolo la tine la atelier .. ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning