![]() |
Re: E36 - Coupe :x
frumos ami place, curat,m paket ce trebuie,ami place si rotile cum dau.de cat sunt?ce latime au?. frumos.
|
O masina foarte frumoasa ! Dau bine jantele pe ea. Ai grijj cu ursu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina......felicitari ...si multa bafta cu pisica pe viitor
|
Quote:
|
parerea mea ca ar da mult mai bine niste jante bmw ! m3 ceva :-?
|
muahahah si o pata albastra de culoare :lol: la poze :P
sper ca ursu stie sa "danseze" 8) bafta bha P.s. de mult n-am mai vorbit :))) |
Quote:
pai n-am mai vb k daca omu nu mai scrie pe forum il uitati..poate sa moaraa:)))=))) |
sper ca n-ai pregatit pisicu' de iarna...
lasa-l asa ca a mea intra sapt. asta la vopsit... si dupaia tre sa ne intalnim pt. niste poze cu pisiciile bavareze :D |
Nu pot să cred,este frumoasă răău de tot,cum arată aici s-a terminat,maşina neagră + folie neagră + coupe=nebunie....deci nu mai intrasem demult pe topicul tău dar am avut o surpriză plăcută !SUPERBĂ ;) !
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Nu am mai scris de mult....dar nici cu masina nu am mai iesit de mult ca tot vreme urata a fost.....dar cu toate astea masina a primit xenon 6000k proiectoare+faza scurta....si splittere gt style....si sunt foarte multumit si incantat de cum arata(multumiri lui xerex):D
si...am mai prins cateva minute in care sa nu ninga si sa fie zapada pe jos....si am scos masina cativa metrii din garaj la o sesiune foto....asa cum stiu eu,....nu cum ma mint prietenii mei din TM ca facem una pericoolll:))..... SARBATORI FERICITEEEE SA AVETI SI LA MULTI ANI!!!!!ca poate nu ne mai auzim pana la anu...:D |
8 Attachment(s)
...:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Ce smecher arata! Bravooo raul!
Cand isi termina si caius e36`le, facem ceva in stil mare , doar ti-am promis. |
Quote:
|
Mare grija cu splitterele iarna, la borduri si chestii de genu... devin foarte foarte casante cand e inghetz, eu am reusit sa sparg un set deja si in mare parte chiar foarte aiurea aiurea... In rest vara se comporta excelent :D
Pica foarte bine xenonul de 6000K ... poti sa mi dai cateva detalii despre el? brand / de unde / pret ? ms ... bafta cu masina |
prietene... tu doar ti-ai pozat masina acuma..
eu vorbeam de fotografii.. poze adevarate.. deci nu poti compara ce ai facut tu acuma.. cu ce o sa facem in primvara :lol: frumoasa, sa treaca iarna ca iasa si sora-sa la plimbare... sprinter .. te bagi ma? la poze... sa fie 3x black beast 8) |
Quote:
|
sper ca nu ai mers cu ea ca eu am mers si eram plug nu gluma.o sa vad dupa ce trece zapada asta ce este pe sub ea ca la ce zapada a fost in bucuresti !sanatate
|
Quote:
app : frumos foc e36`le tau, Bravo! On : Raul - totul depinde de caiusss :rolleyes2 |
Foarte frumoasa pisica, arata tzipla rau cu jantele astea, bara, folia :) e unul din visele orcarui pasionat de BMW, ai grija cu ea acuma iarna.De urs ce se mai aude ?:)Sarbatori fericite.
PS: o poza cu pisica ta, de asta de sezon sta asezata la mine pe desktop :P. |
Quote:
|
SPRINTER:ms pt informatiii dar nu scot masina iarna din garaj:D....si oricum am foarte foarte mare grija;)....toate cele bune
CAIUS:abia astept...sa facem ceva in stil maree:D DR_PRICOP:nu am iesit cu ea deloc:D....si nici nu ies pe vreme deasta ca nu-i pica bine molozul ala si toata sarea de pe sosea:D...toate cele bune;) MAREO:caius astaaa.....totul se invarte in jurul lui:)),,,,nu putem face nimic fara el....si pe langa asta se misca si greu:));) CHAMPION:ms ms....:D..ursu e intr-un stadiu ok....am schimbat toata directia la el...am pus grup blocant...am schimbat suspensia....partea tehnica aproape glontz:D...mai am interiorul si exteriorul:D....dar este vreme....in rest merge numa-i d-alatu':D..sarbatori fericite;) |
Nu faci un topic si pt. urs ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
belea,belea bolanda asta frate...da si eu sunt curios de ursu ala sal vad odata....am auzit k e tare zgomotos8)...bafta frate.
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
cateva pozee...:D...
|
hai sa te urechez putin...
de ce ai vopsit bandouriile de pe bara fata? eventual vopseste si restu.. sa aibe totusi un aspect :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
LA MULTI ANI TUTURORR!!!!!!AN NOU FERICIT!!!!LA MULTI ANI 4TUNING!!sa ne vedem cu bine in noul an si sa fim o comu8nitate cat mai mare si mai unita!!!!!LA MULTI ANI FRATILORR!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning