Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

tng 31-05-12 10:42

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Pana la urma raman jantele de pe pagina anterioara?
Cum zicea si colegu VaLex, mare atentie la jante.... la tipul asta de bodykit da bine ceva cu buza, iesite in afara, cauciucuri cu balon mic.
Cu suspensia cum stai?

Bodykitu imi place, a iesit foarte bine. Sa o vedem vopsita 8)

Antilles 01-06-12 20:55

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5046718)
Pana la urma raman jantele de pe pagina anterioara?
Cum zicea si colegu VaLex, mare atentie la jante.... la tipul asta de bodykit da bine ceva cu buza, iesite in afara, cauciucuri cu balon mic.
Cu suspensia cum stai?

Bodykitu imi place, a iesit foarte bine. Sa o vedem vopsita 8)

Da, raman jantele alea, mie imi plac cum dau cu body kit-ul si cu culoarea masinii (deocamdata). Suspensia e ok, momentan nu vreau sa o cobor si mai jos fiind masina de zi cu zi.

Antilles 22-06-12 16:33

Cameleon albastru-rosu!....nu de alta da-i moka. Bine ca mai e o groaza de lucru la bodywork dar avem deja culoarea:))

VaLeX 29-06-12 08:21

Si revin pt. ca-mi sta pe creier.

Ai sa vezi dupa ce termini masina, va trebui sa investesti in niste jante pe masura lucrarii. E doar parerea mea ..e singurul lucru care nu-mi place la masina :)

Succesuri si sper sa ai ocazia vara asta sa te plimbi cu ea.

Antilles 29-06-12 20:38

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5083931)
Si revin pt. ca-mi sta pe creier.

Ai sa vezi dupa ce termini masina, va trebui sa investesti in niste jante pe masura lucrarii. E doar parerea mea ..e singurul lucru care nu-mi place la masina :)

Succesuri si sper sa ai ocazia vara asta sa te plimbi cu ea.

Si revin, nu schimb jantele, imi plac la nebunie (poate arata mai bine pe viu). Azi a intrat la finisaje, dupa asta mai e doar bara spate de facut si apoi vopsit. Sunt si gume noi pt. JANTELE ALEA:P, vopseaua cameleon exista deja (din pura intamplare, nu asta vroiam initial), deci sper si eu ca ma dau vara asta cu ea, macar putin (ca mai am cu ce sa ma dau)

Auras 26 29-06-12 22:07

Arata bine , asteptam sa vedem poze cu ea terminata :shock:

Nel Biggson 30-06-12 08:42

Super culoarea aleasa, jantele la fel imi plac f. mult. In ce stadiu se mai afla masina? Ce motor o sa pui?

Alyn93 30-06-12 14:21

Arata promitator:D asteptam rezultatul final:D Spor in continuare!

Antilles 02-07-12 07:05

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5084686)
Arata bine , asteptam sa vedem poze cu ea terminata :shock:

Merci, sper sa fie poze saptamana asta cand, sper, sa fie finisata.
Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 5084940)
Super culoarea aleasa, jantele la fel imi plac f. mult. In ce stadiu se mai afla masina? Ce motor o sa pui?

e la finisaje, deocamdata nu schimb motorul, abia l-am refacut complet acum un an. Masina rapida momentan am, cand va fi cazul voi pune Ecotecul de 2 l (ca sa fie legal in acte)

Quote:

Originally Posted by Alyn93 (Post 5085255)
Arata promitator:D asteptam rezultatul final:D Spor in continuare!

Merci!

bombonel00 30-07-12 20:25

Foarte frumoasa masina , si culoarea e una 'speciala' ... S-o stapanesti sanatos , drumuri bune iti doresc!

Antilles 05-08-12 13:23

Quote:

Originally Posted by bombonel00 (Post 5121022)
Foarte frumoasa masina , si culoarea e una 'speciala' ... S-o stapanesti sanatos , drumuri bune iti doresc!

Merci!...desi nu stiu daca o mai fac cameleon, incep sa ma razgandesc deja:))

bombonel00 06-08-12 15:06

cati armasari ai scos cu cip-ul pus ?? din 101 in ... ? :rolleyes2

Antilles 22-08-12 10:50

2 Attachment(s)
Pana la urma, dupa ce m-am gandit si razgandit de 1000 ori, am renuntat la cameleon, am facut iarasi un test de culoare si am iesit cu ce se vede, asta ramane (cred:D).
Daca tot am renuntat la cameleon: Vand 1KG vopsea cameleon albastru-rosu la pretul de 300 EUR (cel mai ieftin e 500 pe piata si discutam de culorile simple)!

Momentan e in filler masina, mai e putin de lucru la fibra (interioare aripi, intarituri, corecturi s.a.m.d.).
Daca tot trec pe culoarea aceea, trebuie musai jante negre, prin urmare fac ce zicea cineva mai sus, trecem pe jante cu buza, astfel, schimb jantele de pe VTI cu unele pe 16 (better performance) si le mut pe ale ei pe Astra (se vad si alea in poza).

Antilles 01-09-12 21:07

3 Attachment(s)
........

marius3030 03-09-12 01:18

:shock: woow..superba culoarea!este pink+purple?asa m-i se pare in poze!ramane mata sau dai si lac?

scrisit 03-09-12 05:24

Cam homosexuala culoarea.

Antilles 03-09-12 07:24

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5160725)
:shock: woow..superba culoarea!este pink+purple?asa m-i se pare in poze!ramane mata sau dai si lac?

Nu man, era o gluma doar, in poze apare stratul de baza de la o vopsea de pe alta Astra vopsite cu 2 zile inainte sa o vopsesc eu.

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5160764)
Cam homosexuala culoarea.

Zici?

In alta ordine de idei: am reusit ieri sa finisam si sa vopsim tot ce e imobil, chiar si hayon-ul. Mai urmeaza sa vopsesc si plafonul (care am hotarat sa fie negru), usile, fata si bara spate apoi sa montez tot (dupa ce sunt toate vopsite), matuit iarasi (foarte fin) si lacuit cu inca 2 straturi de lac, va aparea la final un efect de "adancime", cei care stau pe langa motociclete stiu despre ce vorbesc.

Poze de la pregatire

Culoarea!

Antilles 03-09-12 07:35

4 Attachment(s)
In cabina

Antilles 03-09-12 08:04

10 Attachment(s)
SI gata:)

Antilles 03-09-12 08:10

6 Attachment(s)
Urmeaza restul de piese in cateva zile

VaLeX 03-09-12 09:05

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5160820)

Lambo' style :D
Astept sa-o vad asamblata sa vedem cum ii sta ...
Bine ca n-ai ales culoarea de mai sus .. :) aveam ce rade :lol:

Antilles 03-09-12 09:15

Da, just like a Lambo...ii, mai lipseste doar badge-ul, formele, motorul, cutia, tractiunea 4x4, inca cateva chestii ce tin de performance...in rest e Lambo all the way:)) Pe cand ma bucuram ca nu are nimeni culoarea asta in tara, aud ca de fapt exista un Aventador Arancio Argos;)).

Mai sus nici macar nu era o culoare, doar un basecoat inaninte de rosu pentru un alt Astra:)

Saptamana asta o sa fie totul montat (sper, nu prea am timp de Astra decat in weekend-uri) si urmeaza a doua lacuire:d

andi_cimpean 03-09-12 10:08

Īmi place foarte mult!

O să arate bine de tot...

Să fiu sincer, pentru Astra G, nu prea vedem vreun set de praguri să-mi placă (īn afară de cele originale) dar astea ale tale, cu tot cu evazări, arată īntr-un mare fel!

Aşteptăm poze cu maşina echipată!

P.S. Sper că ţi-ai făcut rost de un alt set de stopuri sau cel puţin le-ai īnfoliat sau vopsit pe alea, nu? :D

Antilles 03-09-12 11:41

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5160940)
Īmi place foarte mult!

O să arate bine de tot...

Să fiu sincer, pentru Astra G, nu prea vedem vreun set de praguri să-mi placă (īn afară de cele originale) dar astea ale tale, cu tot cu evazări, arată īntr-un mare fel!

Aşteptăm poze cu maşina echipată!

P.S. Sper că ţi-ai făcut rost de un alt set de stopuri sau cel puţin le-ai īnfoliat sau vopsit pe alea, nu? :D

Merci man, cu pragurile a fost o intreaga aventura, e deja a treilea set, acestea fiind facute din praguri de ******* (las lumea sa se intrebe).
Pana la echipare mai am de vopsit toata fata (care mai necesita finisaje), plafonul ( care ma gandeac foarte serios sa-l fac negru) si sa construim o bara spate. Dupa ce sunt gata toate astea ( plus ca mai am de vopsit engine bau-ul inainte de montaje), montate pe masina o sa mai am inca 1 zi pentru runda 2 de lac apoi interiorul de montat. Deci inca o hoarda de treaba, pana acum rezolvat abia vreob30 la suta din ce e nevoie:)

Stopurile le schimb, nu stiu daca merg pe ceva mai "funky" sau pe original.

andi_cimpean 03-09-12 14:55

Foarte bună ideea cu plafonul vopsit negru, folosind metoda spusă de tine. Am văzut faza asta īntr-o emisiune de pe Discovery - cu Chip Foose - OVERHAULIN', parcă şi tot la fel, ca să dea impresia de adāncime şi de plafon panoramic, a folosit cam aceeaşi metodă.

westsideracer 03-09-12 16:08

Quote:

Super super a iesit!
abia astept sa o vad asamblata:x
Spor la treaba in continuare!

soosy 03-09-12 16:19

interesanta culoare...hai sa fie gata pus tot la loc si sa vedem cum arata:D

spor

marius3030 03-09-12 16:29

smecheara tare de tot culoarea asta!pragurile imi plac si mie f mult + evazarile alea=Perfection!

Antilles 03-09-12 22:34

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5161331)
Foarte bună ideea cu plafonul vopsit negru, folosind metoda spusă de tine. Am văzut faza asta īntr-o emisiune de pe Discovery - cu Chip Foose - OVERHAULIN', parcă şi tot la fel, ca să dea impresia de adāncime şi de plafon panoramic, a folosit cam aceeaşi metodă.

Eu incerc sa obtin efectul care-l au paint job-urile cu lac pigmentat, se vad indeosebi pe motociclete sau pe cateva supercaruri. Astea se prepara si aplica cu totul altfel fata de vopseaua normala, adica se aplica un strat de obicei argintiu (foarte mult metal flake) sau argintiu perlat (metal flakes+ pearls), peste care se aplica o groaza de straturi de lac pigmentat (adica clearcoat 998gr+2gr pigment, ceva de genu) intr-un final va fi o culoare (de obicei rosu sau portocaliu) metaliza/perlat cu un efect foarte simpatic, adancimea de care vorbeam mai sus.

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5161410)
Super super a iesit!
abia astept sa o vad asamblata:x
Spor la treaba in continuare!

Merci man, azi din pacate nu am mai reusit mare branza (nu am mai avut timp) maine termin engine bay-ul si, daca am noroc pregatim de vopsit si restul elementelor.

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5161426)
interesanta culoare...hai sa fie gata pus tot la loc si sa vedem cum arata:D

spor

Eu unu abia astept sa o vad, deja vreau sa pun culoarea asta si pe Honda:))

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5161438)
smecheara tare de tot culoarea asta!pragurile imi plac si mie f mult + evazarile alea=Perfection!

Si eu care ma gandeam la evazat si mai tare:)), thanks dude!

bujuKYL 04-09-12 12:15

Quote:

super, super, super tare culoarea!!!!!:shock:

Antilles 04-09-12 13:20

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5162379)
super, super, super tare culoarea!!!!!:shock:

Merci man.

E si engine bay-ul gata!

westsideracer 04-09-12 16:00

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5162439)
Merci man.

E si engine bay-ul gata!

Cum poa' sa fie culoarea asta :|

_Cox_ 04-09-12 22:47

Foarte tare pana acum!:D

scrisit 05-09-12 00:49

Asta da culoare! Esti vopsitor?

cipi_SKG 05-09-12 00:53

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5162439)
Merci man.

E si engine bay-ul gata!

ce motor ai pe ea ?:D tot 1.6-le ? sau urmeaza un LET?

Antilles 05-09-12 07:16

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5163164)
Foarte tare pana acum!:D

Merci, nu mai e mult si termin (sper:)))

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5163261)
Asta da culoare! Esti vopsitor?

Merci!, da.

Quote:

Originally Posted by cipi_SKG (Post 5163263)
ce motor ai pe ea ?:D tot 1.6-le ? sau urmeaza un LET?

Ramane 1.6, o sa fie masina de zi cu zi, am deja masina "de fuga" (momentan o Honda EG6 VTI), daca voi ajunge sa schimb motorul voi trece tot pe aspirat, si anume pe Ecotec-ul de 2l (e omologabil).

Antilles 20-09-12 19:09

10 Attachment(s)
Azi s-a mai muncit ceva, de fapt de vreo cateva zile fac zilnic cate o chestie.

Pana acum:
Vopsit tot inafara de bara spate care trebuie turnata, trebuie sa refac fata pentru ca...diferenta de culoare (insuficienta xiralica).
Vopsit tot de la interior cu negru mat, mutat bateria in spate.
Maine urmeaza:
Montat interior inafara de bancheta si spatar spate, revopsit fata, decis care jante raman..:)) curatata mocheta, montat cat de mult mai apuc si in rest...saptamana viitoare bara spate si GATA. Intre timp am luat si faruri negre+stopuri fumurii, stay tuned!

soosy 20-09-12 19:13

arata foarte bine

niste sugestii din partea mea:
jantele albe o prind mai bine dar modelul celalalt is mai ok...poate putin lucrat la alea si va fi super
capota fata sincer nu imi place,ai astupat locasul grilei si arata ciudat

in rest felicitari
spor la treaba

Antilles 20-09-12 19:31

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5181190)
arata foarte bine

niste sugestii din partea mea:
jantele albe o prind mai bine dar modelul celalalt is mai ok...poate putin lucrat la alea si va fi super
capota fata sincer nu imi place,ai astupat locasul grilei si arata ciudat

in rest felicitari
spor la treaba

Cu jantele sunt in mega impas, daca 5 oameni isi dau cu parerea au toti 5 alta parere..plus de asta daca toti 5 ar zice la fel probabil ca as alege alta varianta:))

Imi place mai mult cu capota asa, grila aia era deja "one too many", arata mai "plin" asa si putin mai agresiv.

Daca tot am mutat bacterwia in spate si a ramas un hau mare...punem un turbo de Skyline?!:))) (glumesc)

westsideracer 20-09-12 20:57

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5181218)
Cu jantele sunt in mega impas, daca 5 oameni isi dau cu parerea au toti 5 alta parere..plus de asta daca toti 5 ar zice la fel probabil ca as alege alta varianta:))

Imi place mai mult cu capota asa, grila aia era deja "one too many", arata mai "plin" asa si putin mai agresiv.

Daca tot am mutat bacterwia in spate si a ramas un hau mare...punem un turbo de Skyline?!:))) (glumesc)

Pune 2 jante de un tip pe o parte si 2 pe cealalta parte:))
Eu zic ca alea de pe spate vin mai bine,mai masive asa...arata foarte misto masina,cu bodykitul asta.oglinzile? raman cele stock?

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning