Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   eXTREMe TIN TIN Galati/22/X/05 Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7945-extreme-tin-tin-galati-22-05-legal-racing.html)

ZoliaT 21-10-05 18:48

INTALNIRE PENTRU TOATA LUMEA CARE VINE DIN AFARA GALATIULUI IN FATZA LA CASA DE CULTURA LA PAPADIE MAINE SAMBATA 22.10.2005 INCEPAND CU ORA 10.00

iulia 21-10-05 19:18

Ma tem ca va dau o veste proasta :roll: ,nu mai pot veni in Galati...ma simt foarte rau ,cred ca e gripa aviara :arrow: ramane pe data viitoare...bafta multa maine si...data viitoare promit ca voi incerca sa dau startul :wink:

_M_ 21-10-05 19:20

Sper sa nu-mi faca probleme masina....ca sa ma pot bate vitejeste :lol:

mertan 21-10-05 21:36

maine o sa fie si bacaul. o sa vin acolo. cine vrea sa ma astepte????? cum ne recunoastem.????????

zetemte 22-10-05 00:20

Vin si eu :twisted:

Si probabil mai cativa din Insomnia! Ne vedem acolo!

shadowro 22-10-05 01:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
maine o sa fie si bacaul. o sa vin acolo. cine vrea sa ma astepte????? cum ne recunoastem.????????

are stefan nr meu de telefon ... cand ajungeti ii zici sa ma sune si vin si va \"ridic\" :)

CT-87-ADY 22-10-05 11:48

Re: hai ctza!

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Constanta nu merge?
Vad k nu a scris nici un constantzean mai nmk pe aici, sa inteleg k nu mergetzi?

Pai dc mergem te dai si tu ?

hmm... nu cred k e problema ta dak ma dau sau nu

zzero 22-10-05 19:59

Ady, se pare ca am avut dreptate.....Nu a mai venit nimeni din CTA alaturi de mine.Am fost singurul din CTA.Si chiar nu mi-a parut rau ca am fost...a meritat.
A IESIT SUPER MARFA......FELICITARI ORANIZATORILOR!!!!

Lucian 22-10-05 20:08

Felicitari Bogdan KWX ! :!:

shadowro 22-10-05 20:28

In primul rand vreau sa il felicit pe tipul cu renaultul 5 gtt. Jos palaria :)
In al doilea rand a fost o etapa foarte reusita.
DAR .... cum de se poate , la experienta pe care o aveti si cu care va tot laudati domnilor din LR , sa imi luati premiul de la nas pe criteriul ca am 82 de cai ?
Dragii mei domni 44 de kw nu inseama 82 de cai .. va asigur eu.
44 * x = 64 va zic eu.
sunt curios pe ce criteriu atzi ajuns la concluzia ca am 82 de cai.
Pe foaia de inscriere scrie 44 kw ... pe certificat scrie 44 kw ....
Acest eveniment m-a lasat cu un gust amar si din punctul meu de vedere nu trebuia sa se intample nici din greseala mai ales ca aveti 40+ curse la activ. UN MARE MINUS PENTRU LR.
Bine in cele din urma se pare ca eu sunt castigatorul.

Edd 22-10-05 20:32

cursa a fost bestiala .. multe liniutze motoare mashini burnouturi :twisted: :twisted: .. shadow a cashtigat clasa A1 .. pacat ca s-au fundit cativa.... ca are mai mult de 60.. ca nush ce... doar puteau sa se uite... si a fost o faza de tot ***u... pana la urma shadow a cashtigat... dar tipu cu loganu a luat diploma... si cand sa o recuperam a plecat cu toate ca i-am facut semn... daca vezi asta sa shtii ca ai fost un mare bulangiu la faza asta... deshi tu shtii sigur cine a cashtigat... tu 75 cai +evacuare.. si ce mai aveai.. shadow 65 cp.. nothing on si te-a luat urat.... noroc ca a mia gasit o diploma... in fine nu era vb neaparat de diploma ci te gest.... te-ai vazut cu diploma jar.... intotdeauna e unu care sa strice tot...

Lucian 22-10-05 20:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
In primul rand vreau sa il felicit pe tipul cu renaultul 5 gtt. Jos palaria :)

El este Bogdan KWX !

yknot 22-10-05 20:40

bogdan(kwx) a luat grupa b dupa care a luat si grupa c...... in finala cu cielo evo(s-au dat de 6 ori!!!) si a vrut sa se bage si la d dar nu i-a fost permis
p.s. de ce imi era frica nu am scapat, mie mi-a picat ambreiajul din prima runda(dupa 50 m)... next time

in alta ordine de idei, bogdan mi-a zis ca merge pe 23 si la craiova :P

Edd 22-10-05 20:44

najpa man... vb ta next time :P dar nu te-am vazut ce mashinutza ai? :D

btw scuze ptr dublu post.. rog un moderator care vede sa stearga al doilea post :P inca o data scuze :D

PYT 22-10-05 20:46

Edd vezi k scrie la semnatura lui ce masina are si e evident si dupa avatar.. iar postul poti sa ti-l stergi si singur.. e langa quote si edit :wink:

mertan 22-10-05 20:48

mai respcet pt renault 5 turbo. bmweurile, golfurile au vazut curul renaultului. bravo tata. bravo. catzi cai are pana la urma?

Edd 22-10-05 20:48

a da la semnatura nu m-am uitat :P nu merge pe sectiunea asta ;) nu are delete trust me :D

yknot 22-10-05 20:51

kwx are 120 stock + cateva \"mici\" modificari :lol:

Bogdan_16v 22-10-05 20:55

Da, da, sigur, \"mici\" :lol: ...de-aia poate sa se tina cu un Type R...poate mici cu bere...

EvLSant0S 22-10-05 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, da, sigur, \"mici\" :lol: ...de-aia poate sa se tina cu un Type R...poate mici cu bere...

sa se tzina ?! sau .. un type R reuseste sa se tzina cu KWX`u ? :)
masina e grava ...
bi .... fsssssssssssssssss ;)

yknot 22-10-05 21:12

cred ca face si Type R-ul, i-a propus azi si s-a cam codit... ca n-are masina incalzita, ca se da la libere...

kwx-ul il cunosc bine si nu are doua turbine cum cred unii, sau stiu eu ce bazaconie, e doar o variatiune pe aceiasi tema :wink:

mertan 22-10-05 21:16

a fost frumos. pacat ca lumea(ma refer la spectatori) nu a stiut cum sa se poarte. nu mai conteaza. e bina ca a fost frumos.

EvLSant0S 22-10-05 21:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yknot\"

kwx-ul il cunosc bine si nu are doua turbine cum cred unii, sau stiu eu ce bazaconie, e doar o variatiune pe aceiasi tema :wink:

efectul ....... / rezultatul .....
nu e cam acelasi ? : /
in fine ..
bravo lui ! e prea tare !

Bogdan_16v 22-10-05 21:25

Eu din ce stiam de la Andrei, a reusit sa se tina...daca l-a si batut, ceea ce mi-e putin cam greu sa cred, inseamna ca are mult mai mult de 120cp, chiar si tinand cont de greutatea mica si rapoartele scurte...oricum, bravo lui, felicitari...

lolman 22-10-05 21:30

Ma scuzati ca intervin si eu de aiurea in discutie. Din pacate nu am putut ajunge la Galati din diverse motive printre care si $. Shadow, ce masina ai? Daca ai castigat cu doar 62 de Cp la grupa A1...Felicitari.

SiloS@1300 22-10-05 21:38

Am facut parte din public si am o parere jalnica despre ei :
era o biata femeie in negru se ruga de lume sa nu mai stea in strada [ pe banda de intoarcere ] si lumea nu voia .
in timpul cursei veneau politaii si le ziceau unor baieti din fata mea sa nu mai stea chiar langa drum [ erau pe squar ] si aia ziceau ca ei nu vor sa se dea ca nu mai vad . Politaii sau pus sa le explice ca la prosti ca daca se da toata lumea la o parte o sa vada cu totii . Aia au zis politistilor cam asa : \"Intai sa se dea restul lumii la o parte si pe urma ne-om da si noi\" .

Zona nu a fost prea buna pentru ca nu se vedea nimic . Pe o parte erau tufisuri iar pe cealalta parte erau panouri publicitare si brazi .

In orice caz , a fost f. frumos .

mertan 22-10-05 21:44

mai shadowro. trebuia sa te sun da ..... stii tu cum e. in fine o fost bestial. galatziul are potentzial. eu eram pe acolo. in fine.

vuduBoy 22-10-05 23:16

F frumos!Pt prima data a fost f frumos.Mie mi-a placut.Evident s-a vazut ineficienta cadrelor de politie in fata multimii curioase dar poate data viitoare va fi altfel.
Cat despre KWX..ii iubesc pe amandoi..si pe sofer si mica lui torpila.Au fost extraordinari!!!A mai fost un baiat cu un renault 5..a castigat cateva curse..pt ca in cele din urma sa piarda..poate si din cauza lipsei de experienta(nush)..oricum il apreciez si pe el.BV!
In skimb am fost dezamagit de fapttul ca au participat putini galateni..atatea masini buna in gl dar f putine au participat..pacat
Deci overall..super tare!
La multi ani si la mai multe! 8) :lol:

shadowro 22-10-05 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolman\"
Ma scuzati ca intervin si eu de aiurea in discutie. Din pacate nu am putut ajunge la Galati din diverse motive printre care si $. Shadow, ce masina ai? Daca ai castigat cu doar 62 de Cp la grupa A1...Felicitari.

am un seat cordoba 1.4 8v .... STOCK :) fara filtru :lol: :lol: da il pun maine la loc ca tipa prea tare cand trec de 2500 :)

yknot 23-10-05 00:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Eu din ce stiam de la Andrei, a reusit sa se tina...daca l-a si batut, ceea ce mi-e putin cam greu sa cred, inseamna ca are mult mai mult de 120cp, chiar si tinand cont de greutatea mica si rapoartele scurte...oricum, bravo lui, felicitari...

sa lamurim niste \"chestii\" : motorul lui kwx este 100% stock, turbina stock, numai boostul reglat mai sus, cutia stock, intercooler schimbat, jigler benzina schimbat..... ce vi se pare asa mult \"umblat\" la masina aia??... fabricantul o da in carte 14,5 sec/400m.

shadowro 23-10-05 00:05

Re:

Quote:

sa lamurim niste \"chestii\" : motorul lui kwx este 100% stock, turbina stock, numai boostul reglat mai sus, cutia stock, intercooler schimbat, jigler benzina schimbat..... ce vi se pare asa mult \"umblat\" la masina aia??... fabricantul o da in carte 14,5 sec/400m.
da pai ar trebui sa zici ca intercoolerul ala e cat mama dracului. te plictisesti uitandu-te prin bara de la un capat la altul.

yknot 23-10-05 00:11

si daca are un intercooler supradimensionat, asta e motiv sa fie suspectat ca umbla cu modificari neconforme cu clasa B? oricine e liber sa-si puna intercooler cat vrea de mare.
Si bineinteles ca are mai mult de 120cp, a zis si el ca are 136cp la roata conform dynotestului(inainte sa-i schimbe intercoolerul)

Bogdan_16v 23-10-05 00:38

yknot, nu te agita, nu a acuzat nimeni pe nimeni, face ce vrea cu masina, atata timp cat regulamentul competitiei ii permite poate sa participe si cu 300cp la grupa lui. Dar, acea masina sigur nu mai are 120cp si sigur nu mai este stock, in felul in care fuge. Hai sa fim seriosi totusi si sa nu umblam cu pacaleli, ca nu-i fair-play deloc. Chiar si doar un intercooler mai mare si boost marit pot face diferenta.
Din ce-am gasit eu pe net, cam astea sunt perfromantele unui 5 GT Turbo stock de 120cp:

Manufacturer Renault
Type S-4
Wet sumped
OHV
8 valves total
2 valves per cylinder
Displacement 1397 cc
Compression ratio 7.90:1
Fuel system 1 So 32 DIS T2 carb
Aspiration Turbo
Compressor type 1 Garrett T2 Turbo
Intercooler A/A
Max. output (DIN) 119.6 PS (118.0 bhp) (88 kW)@5750 rpm
Max. torque (DIN) 165.0 Nm (122 lbft) (16.8 kgm)@3750 rpm

0-50mph (80 km/h) 5.50s
0-60mph 7.30s
0-100mph 23.20s
0-Quarter-mile 16.00s @ 86.00 mph
0-Kilometre 29.60s @ 172.00 km/h
Top speed 193 km/h

Inca o data, sincere felicitari ca a castigat tot ce-a prins, fara nici un fel de ironie, dar, ti-am zis, haide sa fim totusi putin mai fair-play, macar in afirmatii. :wink:

yknot 23-10-05 00:49

nu ma agit, stai linistit, dar am auzit afirmatii de genul \"ce cauta la grupa asta, ca are modificari mari...\" ma refer aici la nemultumirile aparute de ceva timp vis-a-vis de incadrarea in grupe a unui R5 GTT, indiferent care...
si in alta ordine de idei nu am mintit sau omis NIMIC in ceea ce priveste echiparea masinii, asta pt ca am si eu una aproximativ la fel, numai cu ambreiajul dus :( , si stiu ce are bogdan sub capota.

SEBASTIAN 23-10-05 00:56

Multumim celor care au venit, a fost un spectacol pe cinste!
Multe de pus la punct, nu toate sunt perfecte, dar pentru prima data pe acea locatie superba si dificila a fost bine, iar publicul mult, foarte numeros.
Nu cred ca maine ma voi duce la Craiova din considerente de treaba si oboseala.

Vreau sa-l felicit in special pe ONO care a castigat clasa de peste 600 la moto si a participat cu Subaru la auto.
Ce este atat de important la participarea lui va veti intreba, nu va obositi am sa va spun tot eu, in acest weekend avea cursa in campionatul national de motociclism, a renuntat la ea sa vina sa se simta bine alaturi de noi.

SEBASTIAN 23-10-05 01:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yknot\"
nu ma agit, stai linistit, dar am auzit afirmatii de genul \"ce cauta la grupa asta, ca are modificari mari...\" ma refer aici la nemultumirile aparute de ceva timp vis-a-vis de incadrarea in grupe a unui R5 GTT, indiferent care...
si in alta ordine de idei nu am mintit sau omis NIMIC in ceea ce priveste echiparea masinii, asta pt ca am si eu una aproximativ la fel, numai cu ambreiajul dus :( , si stiu ce are bogdan sub capota.

Din punct de vedere tehnic al incadrari la grupe-clase masina era perfect asezata. Din alte considerente tehnice, suspensie franare, mai e de lucru.

slice 23-10-05 01:49

1 Attachment(s)
scuze dar trebuia sa o pun ca mi sa parut prea incredibila faza cand am vazuto :shock:

B|shOp-VR6 23-10-05 01:58

A fost frumos... bine organizat... pacat ca m-am ales cu niste zgarieturi de la publicul care au gasit masina punct de sprijin. :?

Gratzian 23-10-05 02:06

7 Attachment(s)
un mic preambul a ce s-a intamplat acolo
si nu am ales nici pe departe pozele cele mai misto

Gratzian 23-10-05 02:07

7 Attachment(s)
deci nu uitati, din sute de poze, am ales cateva dragutze, nu pe cele mai tari

All times are GMT +2. The time now is 09:08.

- Copyright 2026 4Tuning