Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Poze cu masinile dvs (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/78124-poze-masinile-dvs.html)

maD_angel 12-02-09 19:22

Re: Poze cu masinile dvs

Poza zilei pe http://www.bikepics.com/ ! Multumiri lui Alin ! :X :)

coco_stancu 12-02-09 19:25

1 Attachment(s)
Nu-i a mea dar o conduc de un an juma si o ingrijesc ca si cum ar fi a mea. :)

VBogdan 12-02-09 20:20

e frumoasa....asta e la post ul lui mad...:lol:

vLLLad 12-02-09 20:23

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2061725)
Nu-i a mea dar o conduc de un an juma si o ingrijesc ca si cum ar fi a mea. :)

Suuupeer....Ce maSINA este?

coco_stancu 12-02-09 20:28

Logan, din pacate cu 5 locuri, eu visamla una cu 7 dar calul de dar nu se cauta la dinti :D, mai exact este a firmei.
Motorul este de 1.6, 16 valve, 110 cp, se tine foarte bine la drum mai ales in curbe, am facuti cu ea 97000km si nici o interventie in afara de ulei si distribuite.

3Xtreme 12-02-09 21:07

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 2061923)
Suuupeer....Ce maSINA este?

Vladutz tu te-ai obisnuit numai cu de astea straine si acu nu mai recunosti daciile?:lol::D

16_YCS 20-02-09 18:14

5 Attachment(s)
:love::love::love:

3Xtreme 20-02-09 18:54

Frumushica masina. Capota nu e de carbon, nu?

HOT 20-02-09 19:56

Shaved doors nu-i rau arata bine,dar o intrebare:ai avut probleme cu deschiderea lor pe timpul iernii cand ingheata chederele?Eu trag de manere cand ingheata(acum am uns toate chederele cu silicon uleios si nu mai sunt probleme)
Frumoasa masina km fara probleme.

VBogdan 20-02-09 20:07

frumoasa.....asa ai cumparat o sau ai mai tu ceva pe ea? sa pui si niste poze cu interiorul....nu iti e frica sa umbli cu gume de vara?

@3xtreme-logic ca nu e din carbon capota, nu se vede destul de clar?

maD_angel 20-02-09 20:09

2 Attachment(s)
E ultimul meu post pe acest topic...Mi l'ati facut varza !

kiddo 20-02-09 20:27

ai numai pe spate Shaved doors ??

3Xtreme 20-02-09 22:16

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 2085903)
E ultimul meu post pe acest topic...Mi l'ati facut varza !

Scuze!
P.S.:Am vrut si eu sa va zic de locatia aia pt poze da ma gandeam ca nu o sa vreti.
@VBogdan: Ma gandeam eu ca nu e din carbon, dar mai stii? Ca poate a acoperit-o cu folie.:D

16_YCS 21-02-09 01:15

2 Attachment(s)
vineri am terminat-o, k la inceput nu era asa ... am sa pun si o poza cum era la inceput si cu jantele mele, k acelea de mai sus nu sunt ale mele, cu toate k sunt frumoase.
am o intrebare, poate stie cineva, cam cat costa chestiile alea de sarit portiera dak nu ai manere si pe unde as putea gasi k sa stiu dak scot si manerele pe fata :D

siminelsimi 21-02-09 01:20

Foarte frumoasa ti-a iesit masina, ycs!Am vazut-o si in seara asta. Multi km fara probleme!:D

16_YCS 21-02-09 01:21

ms mult, bafta si tie ;)

oliver 21-02-09 01:28

Quote:

Originally Posted by 16_YCS (Post 2086710)
ms mult, bafta si tie ;)

Cu urmatoarea ocazie , mai bine zis cand da soarele mai serios , o sa iesim la poze si sigur o sa iasa bine tare de tot avand in vedere ca or sa fie semnate de FOTOGRAFUL suparat :*
PS : cheta tura viitoare ptr ca l'ati suparat

VBogdan 21-02-09 10:22

felicitari pentru masina...ai avut treaba multa vad.....cam cat a costat investitia si cat timp a durat?

vlad87 21-02-09 18:03

5 Attachment(s)
Daca tot veni vorba, cateva poze mai vechi,dar mai urmeaza imbunatatiri :twisted:

Attachment 803211Attachment 803199
Attachment 803197Attachment 803196Attachment 803198

kiddo 21-02-09 19:13

frumoasa masina so stapanesti sanatos fara evenimente

TEO/// 21-02-09 23:33

a iesit frumos golful,bravo!

oliver 22-02-09 21:56

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 2087995)
Daca tot veni vorba, cateva poze mai vechi,dar mai urmeaza imbunatatiri :twisted:

Attachment 803211Attachment 803199
Attachment 803197Attachment 803196Attachment 803198

Arata super bine , cred ca urmeaza niste jante , sa ai rabdare muulta si sa cauti mult ptr ca merita , cred ca pe negru spitzate tare dau bine , este una din BC asemanatoare de la ANONYMOUS foarte bine arata .

3Xtreme 22-02-09 21:59

A lu unu cristi parca, nu? Aia e tare. L-am vazut si pe forum pe aici da nu mai stiu pe unde.

vlad87 22-02-09 21:59

Multumesc.Cat despre jante :rolleyes2 poate in toamna.
Da a lui Cristi.Si-a vopsit-o alb acuma :twisted: si tot face si face :))
M-a mai sfatuit si el , dar unele preturi erau prea mari pentru mine, oricum ramane model masina lui :P

oliver 22-02-09 22:05

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 2091210)
Multumesc.Cat despre jante :rolleyes2 poate in toamna.
Da a lui Cristi.Si-a vopsit-o alb acuma :twisted: si tot face si face :))
M-a mai sfatuit si el , dar unele preturi erau prea mari pentru mine, oricum ramane model masina lui :P

Stiu ca acum este alba , nu stiu cum il cheama , chiar ieri i-am vazut masina , arata foarte bine , dar stii un thdread de al lui ? ca sunt curios tare sa ii vad evolutia :)

vlad87 22-02-09 22:09

In thread-ul cu Peugeot , Masina mea . Primul cu 407 8)

3Xtreme 22-02-09 22:11

https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/19820-peugeot-407-a.html asta e. L-am gasit si eu acum.

16_YCS 02-03-09 19:03

11 Attachment(s)
am mai pus cateva poze si cu exterioru si cu interioru... :D

kiddo 03-03-09 15:36

imi place masina..... mai ales culoarea si scaunele

FUL VIUS 03-03-09 20:12

frumoasa !ycs!sa o stapanesti sanatos!!! si a lui ciprian e mortala!!!felicitari la amandoi!!!si nu in ultimul rand mercedesul lui espinoza!!se stie!!bafta baieti!!;)

HOT 03-03-09 21:27

Incap ceva bagaje in spate??Ca din ce vad in ultima poza acolo nu intra nici macar piciorul unui copil cu profilul ala al scaunelor.

ESPinoza 04-03-09 20:43

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 2116402)
frumoasa !ycs!sa o stapanesti sanatos!!! si a lui ciprian e mortala!!!felicitari la amandoi!!!si nu in ultimul rand mercedesul lui espinoza!!se stie!!bafta baieti!!;)

thank you :D. daca mai tine vremea asa, nu iesim weekendu asta la niste poze?

P.S te`am vazut in seara asta trageai la katleem sau cum se cheama :)

FUL VIUS 05-03-09 10:33

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2119456)
thank you :D. daca mai tine vremea asa, nu iesim weekendu asta la niste poze?

P.S te`am vazut in seara asta trageai la katleem sau cum se cheama :)

da!poate iesim la o sedinta noua!!cand se va incalzi !!ca de azi iar ploua :cry:!multa bafta!!

HOT 07-03-09 21:18

4 Attachment(s)
Devil eyes home made.Am muncit la ele cam 2 zile cu tot cu confectionat,dat jos faruri,desfacut montat la loc si probat.
Urmeaza sa imi fac la fel si pe proiectoare.Nu am vrut sa pun pe ambele faze pentru a nu semana cu alte masini:D

VBogdan 08-03-09 01:55

frumos....presupun ca ai dezlipit "sticla" farului nuh?cum ai lipit o la loc?

HOT 08-03-09 08:30

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 2128065)
frumos....presupun ca ai dezlipit "sticla" farului nuh?cum ai lipit o la loc?

Nu am putu desface sticla de far cu toate ca am incercat toate metodele(aragaz,feon profesional)intrucat are un mastic plastificat care nu se inmoaie.Am facut o viziera sub far pe unde am bagat degetelele si introdus devil eyes.

kir0087 08-03-09 18:37

misto tare chestia asta cu devil eyes...da bine tare pe masina.
imi poti spune si mie cat te-a ajuns?oare pentru golf 4 gasesc,sau o fi la fel?

3Xtreme 08-03-09 19:28

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 2127663)
Devil eyes home made.Am muncit la ele cam 2 zile cu tot cu confectionat,dat jos faruri,desfacut montat la loc si probat.
Urmeaza sa imi fac la fel si pe proiectoare.Nu am vrut sa pun pe ambele faze pentru a nu semana cu alte masini:D

Home made?:shock: Cum le-ai facut singur?

HOT 08-03-09 20:16

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2129773)
Home made?:shock: Cum le-ai facut singur?

Toata chestia a inceput cand am vazut acest clip pe net:http://www.calauzitorul.com/2008/11/...eye-acasa.html
Dupa am inceput sa caut materialele necesare.M-am izbit de neputinta de a le cumpara(in Dorohoi nu prea gasesti chiar tot ce vrei).Atucni am apelat la prieteni rude.Am cumparat din Practiker Iasi bare pentru jaluzele de 1 metru lungime din plexiglas transparent(12 lei cost 2 metri lungime).Tot din iasi leduri super bright(12 lei 10 leduri,mai am inca 6 leduri ramase).Plexi bagat la cuptor se inmoaie si se poate modela cum vrei.Se lucreaza foarte bine dar trebuie multa atentie pentru ca daca il scapi la temperatura prea mare se topeste si curge(isi schimba forma devine patrat sau triunghiular cu deformatii intelegeti voi).Dat jos farul de la masina si desfacut sticla de far.Ei bine acest lucru nu l-am reusit la farul meu intrucat acesta are un mastic ceva plastificat care nu se inmoaie la caldura(aragaz sau feon profesional,eu le-am folosit pe ambele dar fara succes).Cu o zi inainte am desfacut un far de astra G cu metoda aragazul si s-a desfacut foarte usor(al meu nu a vrut sub nici un chip).Atunci am luat hotararea de a face o viziera sub far dedesubt pe unde sa pot introduce devil eyes confectionat.Deci luat masura si facut un devil eyes pe masura farului la dimensiunea necesara.A trebuit sa mai fac cateva retusuri ca sa ajunga exact la dimensiunea dorita(deci incalzit cu feonul si prelucrat la cald pana a ajuns sa aiba forma dorita).Dat 2 gauri de 5,5 mm cu burghiu usor sa nu crap plexiglas-ul iar gaura a avut un aspect mat.Pentru a inlatura aspectul mat am lacuit cu lac de unghii gaura respectiva si am montat in fiecare capat cate un led(acestea sunt legate in paralel cu o rezistenta de 220 la electrician...el a masurat si facut calculele 10 lei m-a costat si el).Pe spate am lipit hirtie reflectorizanta(din aia de se pune pe camioane la spate)pentru a reflecta lumina mai bine.Devil dupa confectionare vine striat cu un cutit la dimensiune de 1-2 mm pentru a lumina mai tare.Eu am preferat sa il zgirii la 180 grade intrucat in testele facute de mine privind propagarea luminii am observat ca se reflecta mai bine daca zgirietura este la 180 grade si se vede si mai bine din orice unghi(pana mea sper sa ma intelegeti).Montat si lipit toata balacaria asta in interior cu hirtie dublu adeziva.Rezultatul:trebuie sa vedeti masina pentru a va da seama singuri de felul cum se vede.Nu vreau sa par pe interesantul dar am vazut angel eyes de bazar la 100 lei care sincer is prastie pe linga astea ale mele(le lipseste unele chestii puse in plus de mine si lumineaza mai putin in consecinta).
Deci concluzia este daca aveti ceva timp,ceva scule(un feon tare nu din ala de uscat parul lool,)o bormasina si singe sa desfaceti farul se merita.;)
Am si ceva poze dar nu am avut cand sa fac poze chiar cu toate etapele.

Quote:

Originally Posted by kir0087 (Post 2129652)
misto tare chestia asta cu devil eyes...da bine tare pe masina.
imi poti spune si mie cat te-a ajuns?oare pentru golf 4 gasesc,sau o fi la fel?

Costul final al lucrarii cu tot cu montat a ajuns pe la 40 lei(patruzeci lei).

TEO/// 08-03-09 21:54

am incercat sa fac si eu acelasi lucru acum o luna dar eu nu am gasit bagheta de care trebuie,eu am facut dintr-o bagheta goala in interior ca un tub si nu se vede prea bine si nici nu am toate uneltele necesare,sa vad cand trec pe la practiker sa imi iau si eu bagheta ca de restu ma descurc,am gasit inele de cumparat pe net la 50lei bucata da is chioare si au o lumina din aia galbuie cam pala,filmuletze mai sunt pe youtube

All times are GMT +2. The time now is 09:20.

- Copyright 2026 4Tuning