![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
sper sa-ti iasa asa cum iti doresti;)...spor la treaba
|
Ete-te... inca un liniutar se da spre VTMuri :D Nu e rau, 'nea Toba. Poate te abonezi la cursele de la Craiova :-P
|
Clar o sa particip si la Bucovat,nu mai scap de cioara acum ...sta asta pe capul meu in fiecare zi ..ce ai facut ?cum merge treaba? uite o masina... nu e buna aia ... e super cioara asta ...il cunosc de 8-9 ani si tot asa a ramas... aaa am uitat sa va spun ca anul acesta din partea A.C.S Anonymous Motorsport speram sa participam circa 6 masini la VTM! pana acum au fost achizitionate 2 masini ! Dacia Logan (ex:Andrei Tentean SKN) si Opel Astra GSI (ex: Cioara CR).
|
Spor la treaba si bafta maxima, desigur ! :peace:
|
Multumesc mult !!!revin cu amanunte despre noua masina :D!!!
|
Quote:
|
da... buna aia cu sponsorii ...chiar avem nevoie... daca aveti cunostinte care vor sa investeasca in publicitate , noi oferim 10%-15% din valoarea sponsorizarii!pentru mai multe detalii despre ce oferim noi in schimbul unei sponsorizari astept un PM !deci in mare cine aduce sponsori primeste comision !:D nu stii de unde sare iepurele !
|
Ma bucur ca nu lasi cursele de drag.....ar fi fost pacat. Mult noroc in ceea ce ti-ai propus :)
|
Cum sa las DRAG-ul???:))) sunt pe locul 1 !!!! poate unii zic ca sunt nebun ... dar acolo e baza pt mine momentan ... ma simt in largul meu acolo , prieteni,amintiri,club,cunostinte,etc ...asa ca am incercat sa le fac pe ambele separat ...Drag - Subaru si VTM -VW
|
O sa vezi ca si la coasta sunt oameni de toata isprava (daca-i ai pe Cioara si pe Duta prin zona... te-ai scos :lol:).
|
Da,ai foarte mare dreptate.Daca bugetul iti permite sa le faci pe ambele...de ce nu?
Iti doresc mult succes ! asteptam rezultate de la tine...macar cat ai la drag :D |
tre sa faci cumva pe viitor toba ca suna urat liniute-subaru si vtm-vw pt numele lui Dumnezeu :) ma bucura directia pe care ai apucat-o, spor la treaba!
|
Multumesc !
ZGB:am zis CLAR ca pt inceput Suabru -liniute si VW -VTM...Nici Bugetul nu imi permite si nici nu vrea sa invat pe subaru ,ale VTM-ului... :) momentan!!! GABI : stiu ca si la costa sunt oameni ...ca am si acolo multi prieteni si multe cunostinte ... cat despre Cioara si Dutu ...primul lucru care mi-a zis Cioara cand a auzit ca ma bag si eu ,a fost ,,pfoaa sa vezi ce nebunii facem ...sa vezi cat bem ... ne dau astia afara'':))))) |
48 Attachment(s)
Acum am primit si eu niste poze de la cursa SLATINA !!!
|
daca nici masina asta nu iese in evidenta Atunci care?:rolleyes2
|
frumos subaru ...bafta in continuare .
fiat'u? pt ce il pregatesti? |
Frumos exemplar...bafta incontinuare la tot ce ti-ai propus pt anul 2011;)
|
multumesc!Fiatul este pt VTM !dar poate trec cu el si putin pe la drag !!!
|
Pana la urma ai achizitionat Fiat? nu ai mai luat Golf ? :)
|
nu am mai cumparat golful ... acum este un fiat care este in service pt noul proiect :!
cand este gata o sa pun poze,si o mica descriere! |
Frumos Subaru-mul si toate etapele prin care a trecut :D , sai ai parte de el , succes in 2011 la evenimente
|
multumesc mult !!!
|
felicitari ptr rezultatele de pana acum si mult succes in continuare, atat cu Subi cat si cu Fiat-ul.
Sper sa va insotesc si eu anul asta la curse, macar ca spectator daca nu am cu ce concura. btw. masina mea trage foarte tare de cand are noile trasaturi de EVO, .... Frankestein :) am comandat teava CrMo 4130 si cat de curand ne vedem in fata rotisorului :) Ilie |
multumesc !!!! si sper sa te vad cat mai curand cu masina gata !!!:D
|
4 Attachment(s)
Hahahahaha... Trasaturi de EVO... ce-mi place.....
Poze cu SUBARU fara trasaturi de EVO.. Cu sau fara trasaturi de EVO este o masina superba care se misca ff bine.:):):):) |
sincer, imi place mai mult cum era neagra :)
mult mai agresiva |
sincer sa fiu... nu cred ca o sa mai am niciodata masina neagra !!!! greu rau de intretinut !!!sa o speli si in 5 min sa vezi praful pe masina... inebunesti !!!! mi-au iesit fire de par alb din cauza culorii !!!
|
Quote:
|
offff...am ajuns la final:(superb tot ceea ce ai facut cu ea...liniute modificari bravo si pozele foarte artistice
|
duculetz: de ce zici ca ai ajuns la final ??? eu nu mi-am terminat proiectul cu Subaru ...deci mai ai ce sa urmaresti pe acest topic ! cred ca o sa ramana proiect deschis mereu asta !!:)
|
nu ma refeream la asta ... ma refeream la finalul topicului...ca nu mai sunt pagini ... nu mai am ce urmarii :D oricum keep up the good work la proiect...
sa o stapanesti sanatos! |
scuze de dublu post dar nu imi apare functia edit...TOBA^ nu m`am exprimat eu destul de corect imi pare rau vroiam sa zic ca am urmarit topicul pagina cu pagina si imi pare rau ca s-au terminat paginile dar astept cu sufletul la gura in continuare...noutati :D
|
Hmm , frumoasă şi neagră dar e mai deosebită acum sinceră să fiu şi vorba lui ...negru se întreţine foarte greu ;) aşteptăm noutăţi TOBA^ succes 8)
|
are toba noutati da se tin sub cheie:shock:
|
Quote:
|
noutatile se vor vedea ... nu se vor spune... iar eu sunt genul care nu prea imi place sa vb mult despre proiecte ... imi place sa am fapte... acum le am dar sunt in portbagaj !:D cand vor fi pe masina atunci o sa postez noutatile !
|
de ce nu zici frate ca schimbi ambreiaju ca a cedat, e asa un secret?
|
alea sunt consumabile !!! nu se pun :D
|
Quote:
|
nu mai uitat cu up-pipe-ul sper, astept un semn de la tine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning