Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

meryn 03-06-07 22:17

Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 931816)
Da. Etrieri spate de Oltcit RM, dar eficienţa şi fiabilitatea... sunt in pom. La fiecare 4-5 trageri trebuie reglată. Merită?

hmmm...nu prea merita da mi-ar fi placut sa am frana de mana pe spate da dau si eu niste drifturi cu frana de mana intoarceri alea alea :lol:

meryn 03-06-07 22:19

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 931816)
Da. Etrieri spate de Oltcit RM, dar eficienţa şi fiabilitatea... sunt in pom. La fiecare 4-5 trageri trebuie reglată. Merită?

apropo daca e vorba de RM numai vrau sa aud :)) am avut si deala apasam de 5 ori pe pedala sa se opreasca acuma am un 12TRS si sunt super multumit de frane ma scot singur prin parbriz cu ele :D

Lao 03-06-07 22:22

Clar, nici nu se compară frânele de la una la alta. Dacă ai avea discuri şi plăcute franţuzesti măcar pe faţă, ai vedea cum ţin după ce le incingi un pic, dar nu prea tare, că dai in extrema cealaltă. :D

Dany_PMD 05-06-07 08:17

Quote:

Originally Posted by meryn (Post 931659)
stie cineva vre-o metoda de a muta frana de mana de pe fata pe spate la Oltcit 12 TRS dar sa si tina frana de mana :D ce zic sa tina sa inghete cand o tragi

Salutare baieti.
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani.
Un mic sfat pt meryn:
Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu.
Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat.
Atunci nu o tragi bine ca te si intorci.

Dany_PMD 05-06-07 08:34

Quote:

Originally Posted by meryn (Post 931659)
stie cineva vre-o metoda de a muta frana de mana de pe fata pe spate la Oltcit 12 TRS dar sa si tina frana de mana :D ce zic sa tina sa inghete cand o tragi

Salutare baieti.
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani.
Un mic sfat pt meryn:
Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu.
Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat.
Atunci nu o tragi bine ca te si intorci.

dj16xxs 05-06-07 09:42

Quote:

Originally Posted by Dany_PMD (Post 933817)
Salutare baieti.

bine ai venit printre noi don dany....

Lao 05-06-07 09:58

Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Radu.Dobromirescu 12-06-07 17:14

Era si timpul...sa apari bv inca o data pt masina ta e superba...bine ai venit printre noi..

Danutz Bratosin 12-06-07 17:31

cel mai tare...respect...se pare k bodyspeed sa tinut de cuvant cand a zis k o sa-si fak si dany user pe forum...bine ai venit printre noi dany...e o onoare sa te avem printre noi:lol:

Wicked 14-06-07 11:31

tot respectul ptr tine si masina ta ;)

Wicked 14-06-07 12:00

am uitat ceva explica si mie k pana la urma nu sa explicat ce e cu filmu cu lambo???

alex_v2you 16-06-07 17:26

copilasi....stati cuminti si nu va puneti cu el{Pmd}
RESPECT Dany
Dany,vad ca multi nu stiu de tine si nu stiu cu cine se pun.
noi stim cum sta treaba,...bravo

meryn 16-06-07 18:57

Dany mersi mult pentru sfat esti super de treaba tot respectu meu pentru munca care ai depus-o la PMD ti-am vazut-o in multe filmuletze si am vazut-o si la 4tuning days e marfa am vrut sa te intalnesc si pe tine personal da nu erai pe langa masina .defapt initial vorbisem cu claudiu baiatu la care ai fost tu cazat cat a fost salonu ca eu stau la 3 strazi de el sa merg cu voi la salon dar pana la urma am venit singur

!!2f2f!! 01-07-07 10:55

bravo frate ..felicitari pt masina ;) app am si eu un olcit:) si m-am hotarat sal modific

BuzzYBalL 07-07-07 21:20

Quote:

Originally Posted by alex_v2you (Post 951366)
copilasi....stati cuminti si nu va puneti cu el{Pmd}
RESPECT Dany
Dany,vad ca multi nu stiu de tine si nu stiu cu cine se pun.
noi stim cum sta treaba,...bravo

waw la ce te referi omule ????

alex_dj_85_nnn 08-07-07 12:43

e tare de tot !!!

Ja_Rule 09-07-07 21:53

bine`ai aparut printre noi Dany.. ceva planuri de viitor pt PMD?
P.S.: cred ca nu mai are rost sa spun ca masina e superba, finutã (am atins`o)

_Bj_ 15-07-07 11:05

frumoasa masina ;)
PS: Bine ai venit ! :-)

MARI_NSL 16-07-07 13:52

felicitari pt masina , si pt munca depusa ;).. e super . am vazuto si la 4t day ;)

ynp_46 16-07-07 16:43

Frumos Olcit:D , nu stiu ce i-ar mai trebui la masina asta sa arate mai frumos8)

26WRC 16-07-07 18:03

masina asta e olTcit si e criminala ...probabil cel mai tare oltcit din tara ... olcitu' e o editie limitata ..nu au multi..

Co5m1n eXtreme 16-07-07 23:10

foarte frumos oltcitu....motorul se aude excelent:yikes: :yikes: ...asteptam poze si filmuletze noi....8)

Strainger 21-07-07 22:21

tare oltcitu asta tare frumos aci zik eu este daruire munca munca si niste banutzi si dragoste ca sa iasa asa o frumusete de masina! Buey sa o stapanesti sanatos si tu si totzi cei care au asemenea masini si nu numai!

bodyspeed 01-08-07 22:33

10 Attachment(s)
niste poze.. facute de mine.. :D
sunt de ceva timp...
momentan.. nu am mai avut timp.. sa mai facem.. cateva..:D
enjoy.......;)

meryn 01-08-07 22:36

Avion langa raketa marfa poze :D

e_Max 01-08-07 22:51

superbe pozele bravo Bogdan bafta Dany

meryn 01-08-07 23:25

dany da-mi si mie un pm cu id-ul tau de messenger daca vrei vreau sa vorbesc cateva chestii cu tine

Danutz Bratosin 02-08-07 14:44

5 Attachment(s)
mai pun si eu cateva...sper sa nu se umple topicu:lol:

26WRC 02-08-07 15:38

DJ 21 PMD sure the best oltcit in the world !!!

Co5m1n eXtreme 02-08-07 15:40

cu siguranta......dak din poze te cucereste da in realitate ;)

meryn 02-08-07 15:49

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1026875)
cu siguranta......dak din poze te cucereste da in realitate ;)

in realitate e si mai frumos :Dcine a fost la tuning days stie :)

Danutz Bratosin 02-08-07 17:03

Quote:

Originally Posted by meryn (Post 1026897)
in realitate e si mai frumos :Dcine a fost la tuning days stie :)

in realitate stai in fata ei si nu iti vine sa crezi:shock: :shock: :shock: ....iti aluneca mana pe vopseaua aia.....prea marfa prea bine facuta...propietaru...nu am cuvinte...felicitari Dany!!!:-P

meryn 02-08-07 20:47

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1027027)
in realitate stai in fata ei si nu iti vine sa crezi:shock: :shock: :shock: ....iti aluneca mana pe vopseaua aia.....prea marfa prea bine facuta...propietaru...nu am cuvinte...felicitari Dany!!!:-P

Renunta la partea cu alunecatu mainii pe vopsea :lol: cum iti permiti sa pui mana pe asa vopsea vrei sa lasi apentrente pe ea???????:shock:

Co5m1n eXtreme 02-08-07 22:42

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

foss 02-08-07 22:52

Bai fratilor nu stiu cum dar eu am masina de ultima generatie adica noua si miar place mai mult sa ma plimb intruc OLCIT ca asta decat una care mai au 100de pasarici si inca 2000 de baietei la fel asta cel putin este unicat mas simti mandru si stiti ceva re pt cel care a muncit la ea se vede pasiunea noi doar am fost la stand si am arata cu degetul pe care si asa a fost si chiar poate taticul a platit sau noi in cel mai fericit caz dar el a depus pasiune si asta conteaza mai mult RE FRATE cine a facuto

foss 02-08-07 22:54

A si inca ceva cenas da sa ma plimb si eu cu ea cel mult 200 de metri ceva unicat;)

meryn 02-08-07 22:56

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1027593)
A si inca ceva cenas da sa ma plimb si eu cu ea cel mult 200 de metri ceva unicat;)

cine n-ar vrea am eu unu stock ti-l dau 1 tura :)) n-are decat 62 de cai da se tzine bine inca dupa multe masini straine :D

meryn 02-08-07 22:57

a lu dany are ceva mai mult de 62 :-"e mai distractiv cu a lui da eu ma distrez destul si cu a mea:))

e_Max 02-08-07 23:43

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1027585)
Bai fratilor nu stiu cum dar eu am masina de ultima generatie adica noua si miar place mai mult sa ma plimb intruc OLCIT ca asta decat una care mai au 100de pasarici si inca 2000 de baietei la fel asta cel putin este unicat mas simti mandru si stiti ceva re pt cel care a muncit la ea se vede pasiunea noi doar am fost la stand si am arata cu degetul pe care si asa a fost si chiar poate taticul a platit sau noi in cel mai fericit caz dar el a depus pasiune si asta conteaza mai mult RE FRATE cine a facuto

pai fatzi una unicata de ce crezi ca ne aflam noi peaici vbele din melodia de la bug mafia 40 la ora si Meryn DAny nu prea intra pe mess dar vb cu Bogdan BoddySpeed satzi dea nr lui de tel bafta la toata lumea

meryn 02-08-07 23:55

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 1027682)
pai fatzi una unicata de ce crezi ca ne aflam noi peaici vbele din melodia de la bug mafia 40 la ora si Meryn DAny nu prea intra pe mess dar vb cu Bogdan BoddySpeed satzi dea nr lui de tel bafta la toata lumea

Unicata ehe as face eu multe stii cate planuri am pentru oltcitu asta problema e ca momentan nu prea am bani daca-mi dai buget nelimitat si nu-mi ajung la cate as vrea eu sa fac din oltcitu meu =))8)

All times are GMT +2. The time now is 08:08.

- Copyright 2026 4Tuning