![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
|
Quote:
|
Clar, nici nu se compară frânele de la una la alta. Dacă ai avea discuri şi plăcute franţuzesti măcar pe faţă, ai vedea cum ţin după ce le incingi un pic, dar nu prea tare, că dai in extrema cealaltă. :D
|
Quote:
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani. Un mic sfat pt meryn: Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu. Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat. Atunci nu o tragi bine ca te si intorci. |
Quote:
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani. Un mic sfat pt meryn: Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu. Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat. Atunci nu o tragi bine ca te si intorci. |
Quote:
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata.
|
Era si timpul...sa apari bv inca o data pt masina ta e superba...bine ai venit printre noi..
|
cel mai tare...respect...se pare k bodyspeed sa tinut de cuvant cand a zis k o sa-si fak si dany user pe forum...bine ai venit printre noi dany...e o onoare sa te avem printre noi:lol:
|
tot respectul ptr tine si masina ta ;)
|
am uitat ceva explica si mie k pana la urma nu sa explicat ce e cu filmu cu lambo???
|
copilasi....stati cuminti si nu va puneti cu el{Pmd}
RESPECT Dany Dany,vad ca multi nu stiu de tine si nu stiu cu cine se pun. noi stim cum sta treaba,...bravo |
Dany mersi mult pentru sfat esti super de treaba tot respectu meu pentru munca care ai depus-o la PMD ti-am vazut-o in multe filmuletze si am vazut-o si la 4tuning days e marfa am vrut sa te intalnesc si pe tine personal da nu erai pe langa masina .defapt initial vorbisem cu claudiu baiatu la care ai fost tu cazat cat a fost salonu ca eu stau la 3 strazi de el sa merg cu voi la salon dar pana la urma am venit singur
|
bravo frate ..felicitari pt masina ;) app am si eu un olcit:) si m-am hotarat sal modific
|
Quote:
|
e tare de tot !!!
|
bine`ai aparut printre noi Dany.. ceva planuri de viitor pt PMD?
P.S.: cred ca nu mai are rost sa spun ca masina e superba, finutã (am atins`o) |
frumoasa masina ;)
PS: Bine ai venit ! :-) |
felicitari pt masina , si pt munca depusa ;).. e super . am vazuto si la 4t day ;)
|
Frumos Olcit:D , nu stiu ce i-ar mai trebui la masina asta sa arate mai frumos8)
|
masina asta e olTcit si e criminala ...probabil cel mai tare oltcit din tara ... olcitu' e o editie limitata ..nu au multi..
|
foarte frumos oltcitu....motorul se aude excelent:yikes: :yikes: ...asteptam poze si filmuletze noi....8)
|
tare oltcitu asta tare frumos aci zik eu este daruire munca munca si niste banutzi si dragoste ca sa iasa asa o frumusete de masina! Buey sa o stapanesti sanatos si tu si totzi cei care au asemenea masini si nu numai!
|
10 Attachment(s)
niste poze.. facute de mine.. :D
sunt de ceva timp... momentan.. nu am mai avut timp.. sa mai facem.. cateva..:D enjoy.......;) |
Avion langa raketa marfa poze :D
|
superbe pozele bravo Bogdan bafta Dany
|
dany da-mi si mie un pm cu id-ul tau de messenger daca vrei vreau sa vorbesc cateva chestii cu tine
|
5 Attachment(s)
mai pun si eu cateva...sper sa nu se umple topicu:lol:
|
DJ 21 PMD sure the best oltcit in the world !!! |
cu siguranta......dak din poze te cucereste da in realitate ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Bai fratilor nu stiu cum dar eu am masina de ultima generatie adica noua si miar place mai mult sa ma plimb intruc OLCIT ca asta decat una care mai au 100de pasarici si inca 2000 de baietei la fel asta cel putin este unicat mas simti mandru si stiti ceva re pt cel care a muncit la ea se vede pasiunea noi doar am fost la stand si am arata cu degetul pe care si asa a fost si chiar poate taticul a platit sau noi in cel mai fericit caz dar el a depus pasiune si asta conteaza mai mult RE FRATE cine a facuto
|
A si inca ceva cenas da sa ma plimb si eu cu ea cel mult 200 de metri ceva unicat;)
|
Quote:
|
a lu dany are ceva mai mult de 62 :-"e mai distractiv cu a lui da eu ma distrez destul si cu a mea:))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning