Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ERD (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html)

IONUTZje 08-05-09 21:40

Re: Cielo ERD

Parca e in 2 culori masina..Si referitor la jante cele pe care le aveai cand ai facut prezentarea la promotor erau cele mai frumoase..Acum nu stiu..este doar o parere.

mrkane 21-06-09 16:42

ce-ti mai face masina, trage, trage?

de frumoasa e frumoasa, nimic de zis

bravo!!

Radu ERD 21-06-09 21:09

da bos, te astept cand iti trece durerea de burta sa vedem care e treaba ;)

PS: te mai asteapta si baiatu ala cu Audi A4 1.8T de la care ai luat Ascona cu 8 valve

mrkane 21-06-09 21:18

Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 2426261)
da bos, te astept cand iti trece durerea de burta sa vedem care e treaba ;)

PS: te mai asteapta si baiatu ala cu Audi A4 1.8T de la care ai luat Ascona cu 8 valve

asteptati-ma voi , nu stiu daca merita sa-mi treaca "durerea de burta"

mult succes atat tie cat si baiatului de la care oi fi luat ce ziceai tu ca oi fi luat cu 8 valve sau cate valve or fi fost !

mad max 22-06-09 00:20

Ai grija cu durerea aia de burta ... baga niste pastile, supozitoare, ceva ca nu face bine la blazon. Daca ai ceva de demonstrat ... demonstreaza pe strada, nu te da lovit! Sau Ascona aia 16V cu 250cp "preparata" in Germania da inapoi in fata provocarilor?

PS: Eu nu te provoc ca mi-e sa n-o dai subit in diaree acuta....

B06DSC 22-06-09 04:22

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 2426286)
asteptati-ma voi , nu stiu daca merita sa-mi treaca "durerea de burta"

mult succes atat tie cat si baiatului de la care oi fi luat ce ziceai tu ca oi fi luat cu 8 valve sau cate valve or fi fost !

Personajul acesta e vestit pentru ca mereu gaseste scuze penibile si pentru ca nu accepta provocari decat de la masini foarte slabe, poate confirma foarte multa lume de la rond la 23 lucrul asta...

Radu ERD 22-06-09 08:19

ai cautat scandal si a inceput lumea sa iti dezvaluie adevaratul caracter, brusc legenda nu mai e legenda ...
as vrea sa fac si eu o mica completare despre cum a ajuns acest personaj de care nu auzisem in lumea curselor sa imi fie cunoscut: a aparut subit in lista de Messenger si mi-a zis ca el are cel mai tare 16 valve si ca pe el nu il bate nimeni, asa din prima fara sa mai fi vorbit vreodata si din cate am inteles de la cineva asa ar mai fi facut cu mai multa care nu il cunosteau ...
daca tot e asa legenda 16 valvele tau, vezi ca te asteapta un Cielo alb la start ca sa spulbere mitul, ca eu nu am mai primit revansa din partea ta dupa ce ai vazut ca la prima si singura cursa imi sarise cablul de acceleratie si dupa aia ai zis ca nu ne mai dam ca te doare burta, lucru care am inteles ca nu numai mie mi l-ai zis la curse ...

mrkane 22-06-09 08:21

ce penibili sunteti !!!

PS. elvis, tu numai cu gura esti, te-am sunat de nustiucate ori sa iesi in strada si nu ai iesit.

erdule, ne-am dat odata, ajunge, prea multa atentie ti-am dat si te-ai obraznicit

iar pe anonimul cu bmw alb la avatar l-as intreba pe cine am refuzat eu si care sunt masinile alea slabe cu care mam dat?

Radu ERD 22-06-09 08:34

aoleu, ce obraznic sunt, gata imi dau 2 perechi de palme...
nu stiu cum de am indraznit sa iti raspund, cat de obraznic pot sa fiu ...

WildKST 22-06-09 08:54

Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 2427145)
aoleu, ce obraznic sunt, gata imi dau 2 perechi de palme...
nu stiu cum de am indraznit sa iti raspund, cat de obraznic pot sa fiu ...

hmmm. ideea este ca nu i frumos sa va intepati. Radule,masina ta ti-o cunosc,stiu ce poate. Lasa tu garda mai jos si mai rupe-i franele la om inca o data.

mrkane 22-06-09 08:57

Quote:

Originally Posted by WildKST (Post 2427176)
hmmm. ideea este ca nu i frumos sa va intepati. Radule,masina ta ti-o cunosc,stiu ce poate. Lasa tu garda mai jos si mai rupe-i franele la om inca o data.

nu merita astia ma sa-i bagi in seama, sunt ca tiganii tari in gura si atat.

serban_pc 22-06-09 09:14

SCUZE DE OFFTOPIC, dar trebuia clarificat, daca tot va plac forumurile si discutiile pe acestea si nu face-to-face.
Elvis - no comment pt ca nu meriti si nu ai de ce sa primesti comentarii.
ERD - cel mai frumos cielo de pe la noi, dar se pare ca asta ti-a facut numai rau, adica ti-ai cam luat-o in cap si vb aiurea.
NDY - super OK
B06DSC - nu te cunoaste nimeni, cu cine ai vb tu si ai aflat asa ceva?

Am frecventat si eu acest cuib de raceri numit ROND, dar nu cunosc vreo persoana de acolo care a fost refuzata de ASCONA, ba din contra a primit destule refuzuri p-acolo.
A incercat-o cu destule masini cu renume de acolo si ia cam batut pe toti :
Ex.Seat Toledo(nu sunt sigur) de aprox 220CP din cate am, auzit
Opel Astra H - aprox 150CP, or more
Golf 2 G60 ....
Golf 3 2.9 VR6 - Kiki
Audi A4 B5 1.8T - BBF
Bmw 325
Vectra 2.0 16V - KOX
Honda civic CRX
Cielo 2.0 16V - ERD
Cielo 2.0 16V - AHA
Calibra 2.0 16V - KAL
Vw Scirocco - 1.8 16V
Vw golf 1 - FEG
Astra F 2.0 16V - de VN
A fost refuzat de calibra turbo rosie, toyota celica 1.8 16V, parca chiar bertone turbo( nu stiu sigur), Cielo alb 2.0 16V - AVD,etc.
De la cine a luat bataie ascona din cati au incercat ..... ????? Rog pe cei in tema sa raspunda la aceasta intrebare.

Radu ERD 22-06-09 10:09

stimati "raceri" serban_pc si mrkane, va aduc aminte inca odata ca pe voi nu v-a bagat nimeni in seama (nici eu, nici Elvis, nici NDY). Nu v-a contactat nimeni niciodata, nu a postat nimeni la voi pe topicuri cum face mrkane la mine pe topic si la NDY cautand el rivalitati care nu pot exista... Pai pot eu cu 150 de cai amarati ai mei sa ma pun la start langa legenda Ascona care are 250 de cai? (asa am auzit ca ii mintiti mai nou pe copiii de pe langa voi care va aplauda). Eu zic sa stati mai bine voi in banca voastra si sa nu va mai preocupe atat de mine, Elvis si NDY.
PS: baiatu ala care te-a provocat cu Audi A4 1.8T inca te asteapta!

serban_pc 22-06-09 10:16

Raceri sau nu, v-am invitat de cateva ori si nu ati dat curs provocarii.
Esti cumva avocat, baiatul cu 1.8T nu poate sa vorbeasca singur?
Pina una alta, cand unii conduceau de ceva ani, altii asteptau majoratul.....
Veziti de parerile si opiniile tale si incearca sa ne ocolesti.
Vorbesti mult si prost! Adevarat ti-ai luat-o in cap prea mult.

Radu ERD 22-06-09 10:25

Asta cu ocolitul e cumva o amenintare? Daca ne intalnim vreodata ce o sa faceti, o sa ma bateti? Iti repet inca odata, pe voi nu v-a bagat nimeni in seama niciodata, ati incercat voi sa va bagati in seama si sa pareti interesanti. De vorbit eu nu vorbesc si nu am vorbit niciodata neprovocat. Iar cu luatul in cap e vina mea, trebuia sa fiu scarbos cu voi de la inceput ca altfel vad ca sunt luat de prost.
PS: poti sa ai permis si ani cat vrei tu ca tot nu iti folosesc la nimic ...

mad max 22-06-09 10:46

@mrkane: Cred ca a inceput toata lumea sa iti ia seama, sa vada adevaratul caracter al tau (mai bine zis al vostru) pe care eu l-am mirosit de la inceput. Personaje ca tine care mint copii ca isi trimit motoarele in Germania la preparat si ca fac 250cp nu au cum sa imi capteze mie atentia. Nu stiu cum sa iti explic ... dar cred ca un om nesanatos la cap ar fi iesit sa se dea cu tine pe 23 decembrie in AJUNUL CRACIUNULUI !!! E problema ta daca toata vara anul trecut ai stat ascuns cand ai fost invitat de Radu si te-au apucat cursele iarna. Stai linistit ca am vazut si eu si toata lumea din jurul meu cat de penibil poti sa fii ... te dai o data, furi startul, ii sare omului cablul de acceleratie si dupa aia zici ca nu te mai dai ca subit te doare burta ... :)) :)) :)) :)) Eu sa fiu sincer nu m-am dat si nici nu o sa ma dau cu tine pe strada pt ca imi place sa joc dupa reguli bine stabilite si unii nu au caracter. Cursele se fac pe 402m cu start dupa LOC, nu din mers. Curse din mers fac cei care nu stiu sa plece de pe loc si care se amagesc ca cei care stiu sa plece au autoblocant. Oricine stie sa bage acceleratia la fund la 2 claxoane din 3 si sa schimbe 2-3 viteze, dar asta nu inseamna ca e "racer"!!!! Asa ca .... nu stiu care dintre noi se aseamana cu tiganii !
@serban_pc: Ma bucur ca nu merit, mai ales ca vine de la unul ca tine !!! :))))))))))
Lista aia de masini nu face decat sa confirme ca aceasta ascona se da doar cu masini stock sau slabe si le mai si fura startul! :))))))))))))))))

LE: Cand altii castigau premii pe la karting si se dadeau de-a latu altii se jucau cu masinute de fier!!!! Stai linistit!

mrkane 22-06-09 12:47

ultimul meu cuvant adresat voua este ca mai am chestii mult mai frumoase si mai importante de facut in viata decat sa va dau voua atentie, pt mine, serban si altii ca noi, nu mai existati, defapt nu existati niciodata, erati doar un mod prost de divertizment pentru noi !!

NWZeu 22-06-09 13:46

Ce circ .... niste floricele in spate ..... eventual si un suc!

Degeaba se pun contre pe forum ..... stiti banuiesc ce se spune despre "cearta cibernetica" .... e ceva de impartit, stabiliti la prima legala ce si cum, si nu or sa mai existe discutii, mancatorii etc .... 402 plecare de pe loc ....

Succes ....

Radu ERD 22-06-09 13:53

in sfarsit o parere pertinenta de la un om cu capul pe umeri ...

B06DSC 22-06-09 14:07

Draga serban_pc pe mine ma cunoaste destula lume ba chiar sunt membru al unui club destul de important. Daca ai masina de curse eu te astept la linia de start cu un 325i ! Daca nu ai masina de curse te rog sa lasi baietii mari sa se joace! Pe tine cine te cunoaste in afara de 3 copii de pe forum?!
Cat despre ascona vs cielo ERD parerea mea e sa va intalniti diseara sa lamuriti ce si cum si sa postati filmuletu aici sa vedem si noi rezultatul!

mad max 22-06-09 14:30

Unii stiu cu tastele, altii cu pedalele .... unii stau la start, altii stau in public .... Mai are rost?

ArG3nT0 24-06-09 17:27

taiatzi bilete la aceasta parodie ;)))...

GJ 64 GAB 24-06-09 18:06

Hai sa vedem poze cu masina, ce s-a mai lucrat... ce s-a mai facut!... Nu cearta intre useri .... Bafta!...

B06DSC 24-06-09 19:29

O sa postez un mesaj privat primit de la serban_pc sa trageti voi concluziile pt ca eu nu mai stiu de partea cui este adevarul. Eu nu am nimic de ascuns si cred ca nici el asa ca o sa i postez mesajul aici sper sa nu fie cu suparare!

"Deci il poti aduce oricand pe cel cu ursul 2.5(sa dat si cu 2.8 vanos de ce l-ar fi refuzat p-asta?) care zice ca l-a refuzat Radu, pentru ca nu este adevarat(minciuna), iar pe cel cu audi 1.8T este bun prieten cu Radu si sa enervat ca nu-l suna personal si punea pe altii sa sune si sa-i zica daca se da, iar el a zis"cand o sa ma sune Adi atunci ma dau"(sa mai dat si cu alt 1.8T de ce l-ar fi refuzat p-asta?
Nu mai pleca urechea la tot ce vorbeste lumea si vorbeste din punctul tau de vedere, vrei sa iesi la interval cu ursul tau, no problem.
Cu ERD ti-am zis ca l-a batut si apoi a dat-o in d-alea ca ia sarit cablul(desi pe a-5-a Radu se oprise dupa 4-500m iar ala se duce glont cu cablul sarit, ce naiba cum este posibil sa zici asa ceva?)
Poate ca ar fi frumos sa spui ca nu sti ceva concret ci ca doar ai auzit vorbe.
Oare daca iti zic ca l-am batut eu cu corsa 1.0 12V pe un 330 ma crezi? Pune-i fata in fata si se clarifica tot.
Este urat ca te-ai bagat sa vb ceva din auzite, necunoscand situatia in sine(si pe ERD si pe AVD i-am invitat si eu cand aveam SFI pe cielo si Radu si aveau treaba mai tot timpul) "

mad max 24-06-09 20:09

:)) Foarte interesant ....
Daca ar fi asa, atunci de ce a refuzat sa se mai dea aceasta Ascona care trage de rupe? Mai ales ca problema s-a remediat pe loc .... Hm???
Cat despre faptul ca noi am fi fost ocupati .... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) n-are rost!!!!
Cand e pregatita ascona asta smechera de arde numai masini de pana in 200cp o sa caut un drum privat inchis circulatiei publice si o invit la o intalnire cu baietii aia care nu au timp niciodata sa iese, dar pe o miza ca sa merite efortul.

aleks 24-06-09 20:48

Vă rog mult să vă comportaţi cel puţin la fel de matur pe cât pretindeţi a fi, scuipatul reciproc peste bănci îl foloseam până în clasa a 4-a, după vârstele afişate ar trebui să putem să susţinem dialogul cu ARGUMENTE CONCRETE şi cu ceva mai multă luciditate, nu cu scheme ieftine, vă rog eu...

GJ 64 GAB 24-06-09 20:57

Are ALEKS dreptate!... Hai sa nu mai fie cearta pe topic-uri... sa ne uitam cu drag la masini... nu sa citim fel si fel de certuri... si jigniri!... Bafta la toata lumea!...

P.S. ALEKS e greu sa fi moderator?...

serban_pc 24-06-09 20:58

Este ultima data cand scriu pe un topic "masina mea" si incerc sa lamuresc unele lucruri care nu s-au inteles deloc aici.
Topicul despre o masina este clar pt a vorbi despre respectiva masina si impropriu despre proprietarul acesteia.
Propun detinatorului topicului sa roage un moderator sa stearga toata mizeria ce nu are legatura cu masina lui de aici, cum am facut-o si eu in trecut.
Oricum nu mai avem loc de cursanti pe nicaieri si de vorbe aruncate aiurea asa de faima ca de este nevoie de aceasta mai mult ca aerul pe care il respiram. De ce sa ne ajutam cu un sfat cu o parere(ma refer la posesorii de daewoo) cand ne butem injura si jicni?
Imi cer scuze daca v-am deranjat cu ceva vreodata si va promit ca nu ve-ti avea de-a face cu mine daca terminati cu prostiile astea.

Bafta, ERD-ule!

aleks 24-06-09 21:01

GJ 64 GAB să fii poliţist pe forum, vorba cuiva, e tare simplu, să poţi modera într-adevăr, aia e puţin mai greu...
Aştept reacţia lui Radu ERD, pentru că e topicul şi maşina lui şi în funcţie de cum crede el că e mai bine, îndulcim discuţia de mai sus...

sharku golf mk3 24-06-09 21:11

ma baieti ma,sunt-em oameni mari si avem varste destul de coapte,va luati in bete cine are cai cu sutele si cn are masina mai drama,altu se ia de omu cu 75 de hp si ca are motoras de mic,fiecare are ce vrea si cum vrea,poate si el sa puna sute de cai p masina, sa nu uitam ca nu suntem piloti de curse adevarati,mai avem ani lumina pana acolo.am auzit vb asta"aici discuta baietii care au ceva cai sub capota nu frustratii ca tine care se joaca de a cursele cu motorase de masini cu care se duce lumea la servici si la piata!"urata vb,cn a zis-o sa-i fie rusine,a uitata de unde a plecat omu de parca ar avea mii de cai p masina.PS am fost acolo cand sa dat ERD cu ASCONA,ASCONA a fost invingatoare degeaba zice lumea ca nu e asa,bv ASCONA

B06DSC 24-06-09 21:18

Quote:

Originally Posted by sharku golf mk3 (Post 2434928)
ma baieti ma,sunt-em oameni mari si avem varste destul de coapte,va luati in bete cine are cai cu sutele si cn are masina mai drama,altu se ia de omu cu 75 de hp si ca are motoras de mic,fiecare are ce vrea si cum vrea,poate si el sa puna sute de cai p masina, sa nu uitam ca nu suntem piloti de curse adevarati,mai avem ani lumina pana acolo.am auzit vb asta"aici discuta baietii care au ceva cai sub capota nu frustratii ca tine care se joaca de a cursele cu motorase de masini cu care se duce lumea la servici si la piata!"urata vb,cn a zis-o sa-i fie rusine,a uitata de unde a plecat omu de parca ar avea mii de cai p masina.PS am fost acolo cand sa dat ERD cu ASCONA,ASCONA a fost invingatoare degeaba zice lumea ca nu e asa,bv ASCONA

Ai dreptate "SUNT-EM" oameni mari! Ascona a fost invingatoare dar este normal sa mai acorde si revansa!

DriftingCalibra 24-06-09 21:20

COPII ? Nu pot sa cred ca sunti,are cumva importanta ca a sarit altuia cablul de acceleratie ? PRIETENE ... inseamna ca masina ta e pregatita pentru service nu pentru liniute,cerculete,fite,impresii sau alte lucruri,hai pe bune acum .. ai impresia ca este normal sa alergi cu o masina care se dezmembreaza caruia ii sare cablul de acceleratie sau poate ramane candva pe undeva fara frane !!!
Daca in loc sa iti sara cablul de acceleratie se rupea caseta de directie ? Daca ramaneai fara frane ? Masina ta nu e pregatita si verificata tehnic pentru exploatari de genul mai bine stai tu acasa linistit.
Nu stiu ce masina ai nu stiu cine sunteti am primit un mesaj pe mess de la un baiat Danny pe care nici nu il cunosc si a fost primul lucru care mi-a sarit in ochi si pentru asta meriti criticat. AI PIERDUT ACEA CURSA ? Pe barba ta ca folosesti o masina de duminica pe care ai cumparato probabil direct modificata sau nemodificata,masina caruia nu i-ai deschis capota nici macar odata sau poate doar atunci cand i-ai pus lichid de parbriz.
Ador sa vad cum va laudati cu masinile ca ele trag,ca ele spulbera orice,ca ale voastre sunt cele mai bune la motor si cele mai puternice insa nu priviti si partea cealalta ca exista gauri in podea,avem pasaje ruginite,avem jante late da toate strambe,avem o accelerare atat de buna incat vezi Doamne ajunge sa ne sara si cablul de acceleratie "schimba cablu" intre timp,verifica si franele ... schimba daca e posibil si garnitura dintre volan si tetiera cu siguranta si aia e slaba,imbarligatoare sau carcotasa.
Decat sa ne uitam in curtile altora mai bine ne-am uita in ale noastre sa ramana adversarii vostrii cu ai lor si voi cu ai vostrii.
Discutati astea fata in fata ca nu sunteti minori din cate vad , sunteti oameni maturi poate cu familii,copii cine stie poate si nepoti,iesiti in strada si etalativa problemele nu soareci de biblioteca dupa tastaturi,asta-i balci nu lume a curselor din care ziceti ca faceti parte e o mascarada si multi sunt satui de multe fete de genul.
Pui oameni la zid pe care nu ii cunosti te-ai gandit o secunda ca gresesti ? Tu ,tu baiatu fara frane , fara acceleratie si cu masina de la tati ?
Lasam si noi copilariile astea candva odata acasa si ne vedem de shaormele si pungile noastre de seminte ? Iesim la legale si discutam ca de la "racer" cum spui tu la "amator" ? Crede-ma nu am nicio legatura eu conduc o ragalie de masina,ma pricep cel mai bine la ghidat roabe cu saci de ciment incarcate la greu nu am treaba cu d'astea dar ce ma infierbantat e ca vad masini preparate cu acceleratii sarite,azi acceleratie maine poate caseta de directie sau franele 'catastrofa' ce iese.

Dupa ce imi cumpar si eu o masina si ma joc la ea pe ici pe colo ma dau si eu cu asta fara acceleratie , e clar , l-as putea face si cu loganu meu cu ambreiaju dus de 1.4 insa cred ca ma face tinand cont ca ar fi in stare sa ma provoace la vale.

IESITI pe strazi si rezolvativa problemele daca nu in 1 an va provoc eu pe toti :lol: ps " schimb pegasu " :))

mad max 24-06-09 21:30

Prietene .... tu te auzi ce spui? Culca-te la loc ca esti din alt film!

sharku golf mk3 24-06-09 21:37

revansa o vor hotari ei,eu nu ma bag intre ei,vreau sa fie pace si liniste,eu nu sunt "racer" ca unii sunt sofer profesionist si invart de la 17m lungime masini, asa ca sa fim seriosi,am si eu turism si nu cump de mama sau de tata,e fct de mn din bara in bara,am respect pt cei care detin hp multi dar sa nu ne bagam intre ei daca nu avem cu ce,PS.HP multi sau HP putini oameni suntem si in loc sa ne cerem sfaturi ne certam,numai k la noi cine are hp cat de cat gata e "racer",trezirea!!!!!!

aleks 24-06-09 21:37

Cred că toată lumea e lămurita în ce priveşte episodul, nu pe forum rezolvăm problema, hai să depăsim momentul...
edit: îl depăsim la modul că nu mai putem posta pe episodul ăsta, dispar posturile cu penalizări cu tot, dacă nu schimbăm subiectul...

Radu ERD 24-06-09 22:04

@DriftingCalibra: sunt curios ce Calibra driftuiesti tu. Te-ai inscris in D1 sau inca nu ai auzit de asa ceva? Am auzit ca ai fi vopsitor, imi place foarte mult cum lucrezi, am cumparat 5 kile de lavabila si un trafalet, cat m-ar costa si pe mine o integrala?

@PetricaCBD: as vrea sa fim prieteni si sa ma inscrii si pe mine in DNC Team! se poate?
vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ...

@B06DSC: nu stiu cine esti dar se pare ca NU esti din alt film! FELICITARI!

@aleks: iti multumesc pentru intrebare, chiar te rog sa nu stergi posturile, incepe sa-mi placa aceasta comedie, numai actori unu' si unu' ! :)))))

aleks 24-06-09 22:10

Bun, acum ca a venit şi dreptul la replică, depăşim subiectul, da? :)

aleks 24-06-09 22:50

pentru că nu ne putem calma şi trebuie să păzesc topicul să şterg scandalurile, închidem până mâine topicul.
Îmi amintiţi mâine să-l redeschid, în cazul în care vă calmaţi.
O seară bună tuturor.

aleks 30-08-09 12:04

e redeschis la cererea initiatorului, sper ca discutiile sa fie mai calme...

Radu ERD 30-08-09 19:10

Multumesc aleks, si eu sper sa nu mai fie instigatori pricinosi pe aici ...

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning