![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
|
As avea si eu 2 intrebari:
1.Cum schimb uleiul in transmisie si ce chei imi trebuie? 2.Cum schimb bara din spate si ce chei imi trebuie? Stiu ca sunt stupide dar prefer sa aud pararea catorva dintre voi inainte sa ma apuc sa desfac:D |
uita-te in manualul de service! e atat de bine explicat incat nu vei intampina probleme... daca nu il ai cauta-l pe forum... daca nu ... da un pm
|
sant boracu si ma bucur ca am putut sa intru in acest club sper sa am ajutorul vostru in anumite situatii
ce cotiera merge la buburuzele noastre? |
Quote:
|
Quote:
|
e bestial matizu
faina rau culoarea asta tu si cu colegu de la cluj aveti aceleasi culori. |
pe unde gasesc butuc pt volanul de matiz
am volanul dar nu am butucul daca stie cineva il rog sa-mi spuna si mie |
6 Attachment(s)
Matiz II transformat in utilitara..:zombie:
de vanzare pe e-bay..:weirdface |
Asa ceva chiar nu mai asteptam sa vad vreodata! Oare o fi omologata...? Dar daca are numere..ma gandesc ca este!:)
|
Smecher tare utilitarul matiz...dar...daca il incarci acolo binisor nu mai pleaca saracu de pe loc ;)) (la inimioara lui firava...)
|
ce ar fi sa vedem o macara montata pe un matiz?...=)))
|
O bascula!
|
Quote:
|
Ce tare e!!!:Dasteptam si un mic "microbuz" ceva...aia chiar ar fi penal.:idea:
|
va salut pe toti si as dori si eu sa intru in clubul matiz am si eu un matiz tunat si as dorii sa fiu cu voi aici ms
|
Quote:
Poti sa iti faci si un topic la "Masina mea" ! |
|
no ma ,,ma faceti membru si pe mine sau cum...daca aveti de vinzare panouri de usi de s,e am de vinzare aparaturi audio pt masini
|
3 Attachment(s)
salut, ma primiti si pe mine in club?
am cumparat buburuza cam de 2 luni...ii din 2002 km are cam multi 130.000 dar merge bine,2000 euro mo costat...acum am schimbat in ea ulei aral blue...baterie,cauciucuri...pana acum is multumit de ea:D,am o intrebare :daca vreau sa pun volan sport...cum fac?am auzit ca tre sa iau ceva adaptor pt matiz...dar cineva care o schimbat in matzi deja volan o zis ca la taiat fu flexu si asa io ramas butucul acela si pe ala o fixat noul volan?stiti ceva cum se procedeaza?si inca una:-P:daca vreau sa vopsesc bordu am tot auzit de plastofix...numa ala se poate folosi sau orice alt grund pt plastic? |
1 Attachment(s)
Bine ai venit! Nu trebuie sa tai nimic cu flexul...Domane fereste! Se scoate volanul original, si se pune cel sport! Numai ca iti trebuie butuc pentre volan care sa se potriveasca la Matiz (sa fie la fel pasul axului). Butucul este separat, volanul propriu-zis separat! Pun o poza sa intelegi mai bine! (Este Matizul meu)
|
5 Attachment(s)
salutare!am si eu un matiz :-)
|
mersi razvan pt raspuns...sper sa cumpar cat mai repede un volan sport:lol:
nick nasta ,arata foarte tare matizu tau...mai ales capota imi place...bafta in continuare cu tuningul |
pune si tu poze cu spatele matizului e frumusel tare putin agresiv .cit ai dat pe capota
|
1 Attachment(s)
Quote:
poza cu spatele... |
salutare! frumusel maty-ul tau. niste jante? ar sta mai frumos...
|
salutare nu mai postat pe forum de foarte mult timp, cand facem si noi o intalnire cu buburuzele ?
|
frumos spate ,simplu si the best si eu am o buburuza ca a ta tot asa alba si io tot tunez la ea uitate la topicul meu poate ai vreo sugestie ,,,bafta la tunat ,,,
a ,,e fibra de sticla capota sau tabla ,cit tea costat? ms stie cineva ceasuri plasma ieftine ms |
6 Attachment(s)
sal la toti si am sa va arat si eu mortizu meu ,ceva poze ,astept idei si critici ,va multumescla toti ,peace
|
misto capota bad look nick nasta
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
pai ne lasi asa? cu asa jante? vrem poze! te rugam... (ce dimensiune au jantele si ce gume ai?)
|
Quote:
|
Salut poate este cineva interesat de jante pentru matiz...
https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/103034-jante-hyundai-coupe-114-3-tico-matiz-spark.html Bafta! |
YUS, te-as ruga sa nu ma umplii forumul pe toate sectiunile cu anuntul de vanzare al jantelor. Exista sectiune pt asta... multumesc.
|
Quote:
|
- - - Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Cred ca te-ai cam grabit cu capota si bara,trebuia mai multa atentie,finisajul lasa de dorit! Jantele sunt ok "cad" bine pe masina sa le stapanesti sanatos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning